اگه از من بخوان خوشمزه ترین غذایی که با کدوسبز سراغ دارم معرفی کنم ، به احتمال زیاد اولین گزینم اینه :

پای کدوسبز و اسپاگتی

زوچینی پای یا به طور کامل اسپاگتی زوچینی پای ، یکی از انواع پای غذایی و خیلی شبیه به پیتزاست که با استقبال همه اعضای خونه مواجه میشه

از اسم غریبش نترسید مواد اولیه ش همه ساده و در دسترسه

روش پختش رو هم قدم به قدم با تصویر توضیح میدم

پای کدوسبز

اول از همه درمورد پای “pie” : پای با توصیف خیلی ساده یه بشقاب خوردنیه که روش غذا یا دسر یا میوه سرو میشه پوزخند

همونجوری که تو بشقاب میشه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گذاشت ، پای هم انواع اقسام خیلی مختلفی داره ، از همون پای سیب معروف گرفته (که از زمستون دستور پختشو واستون حاضر کردم و وقت نشده بذارم) تا این پای کدوسبز و اسپاگتی

فرارنکنید! زیرش کیک نیست ، کراست (یا همون بشقاب خمیری) پای انواع مختلفی داره ، کراست این پای از اسپاگتی و پنیر کاتیج درست میشه

من این رسیپی رو از cooks.com انتخاب کردم و پختم

چیز خوشمزه ایه ، یکبار هم که شده امتحانش کنید :

مواد لازم :

مواد لازم پای کدوسبز

برای قالب ۲۵ سانتی

اسپاگتی (همون ماکارونی دراز) : ۱۰۰-۱۲۰ گرم

تخم مرغ : ۲ عدد

گوجه فرنگی : ۲-۳ عدد (به اندازه یک پیمانه پوره)

پنیر کاتیج : نصف پیمانه (میتونید با این دستور در خونه تهیه کنید )

سیر: ۲ حبه

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

کدو سبز قلمی : ۲-۳ عدد

پیاز : یک عدد کوچک

رب گوجه : ۱ ق غ

پنیر موزارلا رنده شده : یک چهارم پیمانه

روغن مایع : ۲ ق غ

 آویشن ، پودر سیر : هرکدام یک ق چ

نمک ، فلفل سیاه

روش کار :

اسپاگتی رو مثل همون موقعی که میخوایم ماکارونی درست کنیم ، آبکش میکنیم و کنار میذاریم

کدو سبز رو میشوییم ، با پوست حلقه حلقه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز میکنیم :

مراحل پخت پای کدوسبز

گوجه رو پوره میکنیم و کنار میذاریم :

پوره گوجه

گوشت رو با پیاز و روغن  تفت میدیم :

مراحل پای کدوسبز

من گوشت چرخ شده رو گاهی مستقیم از فریزر با پیاز خام تفت میدم ، همزمان یخ این آب میشه اونیکی هم تفت میخوره بعد ادویه دلخواهمونو میزنیم

(اینجا زردچوبه نزنید، فلفل سیاه و نمک و کمی آویشن خوبه )

تو یه ظرف جدا پوره گوجه رو با رب گوجه و پودر سیر و سیر خرد شده و نمک تفت میدیم تا آبش جمع بشه :

مراحل پای کدوسبز

حالا نصف اون سس گوجه رو به گوشت اضافه میکنیم :

مراحل پای کدوسبز

یه تفت میدیم خاموشش میکنیم میریم سراغ پای :

کف قالب پای رو یه ذره چرب میکنیم و اسپاگتی آبکش شده رو داخلش پهن میکنیم :

مراحل پای کدوسبز

تخم مرغ رو با چنگال خوب میزنیم :

مراحل پای کدوسبز

پنیر کاتیج رو هم باهاش مخلوط میکنیم :

مراحل پای کدوسبز

حالا این مخلوط رو به خورد روی لایه اسپاگتی میدیم :

مراحل پای کدوسبز

نمک !

احتیاجی به عکس جدا نداشت اما ازونجایی که به نظر من تخم مرغ بدون نمک از فجایع تاریخه، تاکید میکنم : لطفا به این سس تخم مرغی نمک بزنید

من که زدم و عالی شد

این کراست تارتمونه ، حالا باید بریم سراغ لایه هاش :

اول سس گوشت :

مراحل پای کدوسبز

بعد کدوسبز بخارپز:

مراحل پای کدوسبز

بعد سس گوجه (اون نصفی که نگه داشتیم )

مراحل پای کدوسبز

آخر هم پنیر موزارلا و کمی آویشن میپاشیم :

مراحل پای کدوسبز

همونطور که معلومه من همه کدو رو نپوشوندم ، به نظرم اینجوری نمای پلنگی جالبی پیدا میکنه ، اشتها برانگیز تر هم هست

حالا ظرف راهی فر میشه :

مراحل پای کدوسبز

تو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه باید بپزیم ، این شکلی میشه :

مراحل پای کدوسبز

من ازونجایی که پنیر رو برشته دوس دارم ، ۵ دقیقه هم گریلش کردم (با شعله بالای فر)

این شد ، به به ، چشمک میزنه ببریم و بخوریمش دهنم آب افتاددوست داشتن

مراحل پای کدوسبز

یه پای لایه لایه خوشگل، سالم و شدیـــدا  خوشمزه

برش پای کدوسبز

اینم برشش :

برش پای کدوسبز

امتحانش کنید ، تقدیم به شما گل تقدیم شما

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. نسیم می‌گه:

    عزيزم خدا رو شکر که از اون همه دغدغه خلاص شدي
    زوچيني پاي هم پختم و خورديم و مثل هميشه عالي
    من از تو ممنونم
    راستش من خيلي به تنوع غذايي اهميت ميدم …کلا روحيه ام تو غذا درست کردن تنوع طلبه
    طوري که شايد يه غذا رو تو سه چهارماه دو بار نمي پزم مگر اينکه چي باشه و چقدر ازش لذت برده باشيم مثل ماهي ويتنامي که ديگه تا مدتها ماهي رو غير از اون مدل مدل ديگه اي نخوايم بخوريم
    من هم هر وقت از روي وبت غذا پختم کلي دعات کردم عزيزم
    مي بوسمت

    • پیوند می‌گه:

      خداروشکر که دوست خوبی مثل شما دارم

      خیلی هم عالی،نوش جونتون

      این اهمیت دادنتون به تنوع غذایی واقعا جای تحسین داره ، باعث میشه زندگیتون یکنواخت نشه ، به نظر من آشپزی اونم با تونع خیلی نشاط بخشه ، به اعضای خانواده هم انرژی مثبت میده

      به به باز هم عالی

      محتاج دعاتم،مرسی که به یادم بودی،امیدوارم تک تک دعاهای قشنگت مستجاب بشن نسیم جونم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول