فکر نمیکنم لازم باشه که درباره خواص اسفناج توضیح بدم ، اما یک نکته خیلی مهم درباره خواص سبزیجات اینه که خیلی از اونا با پختن از دست میره ،

خب پس یک ایده عالی برای استفاده از خواص سبزیجات اینه که اونهارو خام مصرف کنیم ، سالادی که در ادامه بهتون یاد میدم یک روش بسیار خوشمزه و راحت برای خام خوردن اسفناجه ، امیدوارم که ازش لذت ببرید

مواد لازم :

اسفناج سبز و جوان : ۲۰۰ گرم

گوجه گیلاسی: ۱۰۰ گرم

ذرت پخته : یک پیمانه

سس مایونز یا ماست و آبلیمو : نصف پیمانه

ریحان خرد شده : ۲ ق غ

پیاز کوچک : ۱ عدد

نمک

روش کار :

برگهای اسفناج ظریف رو بدون شاخه دور تا دور ظرف مورد نظرمون میچینیم :

گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف میکنیم:

و پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با ذرت پخته و گوجه مخلوطش میکنیم :

سه چهارم سس رو با موادمون مخلوط میکنیم :

نمک سالاد رو تنظیم میکنیم  و حالا این مخلوط رو روی اسفناجهای توی ظرف میریزیم :

ریحان خرد شده رو میریزیم روی سالاد :

و همینطور باقی مونده سس رو :

تزئینشم مشخصه دیگه،من از گوجه و ذرت استفاده کردم:

سالاد حاضره ،

تا تموم نشده بجنبید! نوش جان

دسته بندی سالاد

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    هعی وااااااااااااااااااای من…

    عصن من فک کنم تو دنیای قبلی که زندگی میکردم یک عدد گیاه خوار بودم….
    یعنی اینقذه که من عاااااشق میوه و سبزیم….

    فقط یه کم با سس مایونز مشکل دارم…نه اینکه خیلی رو فرمم…رژیمم رو هم رعایت میکنم….آیکون پینوکیو….:))

    چشممممممم استاد….این هم امتحان میکنم…میدونم که دوست خواهم داشت….وووووی اسفتاج خیلی خوووشمزه اس…فصل پاییز و زمستون خیلی ترکیبات سالاد بهتر میشه…مثلا ..لبو شلغم….از همه مهم تر …آب نارنج روی سالاده با روغن زیتون….ووووووووی فردا درستش کنم دلم خواست خوووو…آیکون دختر پاییز شیکموووووو…:))

    • پیوند می‌گه:

      تو زندگی فعلیت که هستی خانومی،دیگه زندگی قبلی احتیاج نداره

      اگه توجه کنی خود منم ماست استفاده کردم، اصلا مزه این سالاده به سالم بودنشه ،نارنج رو هم خیلی خووووب اومدی،عاشقشم
      حتما امتحانش کن،مطمعنم مثل بقیه دستورها عالی درش میاری،پس پیشاپیش نووش جان???

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول