این همون سالادیه که در اسلاید بار سایت چشمک میزنه ، نمیدونم چطور تا حالا دستور یا اسمش رو ازم نپرسیدید؟

باید بگم که خیلی خیلی متفاوته،هم طعم و هم ترکیباتش

 من دستورش رو در bon apetite  پیدا کردم و ، از سبزیجات تازه ای که درش استفاده شده خوشم اومد و در اولین فرصت امتحانش کردم  که عکسهاشو نظاره گر بودید ،امروز هم بالاخره وقت شد دستورش رو بنویسم

 نمیدونم طعمشو چجوری توصیف کنم،عطرش یه چیزی تو مایه های دلمه ست ، اما خب سالاده و سرد سرو میشه ، به نظر من خوشمزست ،منتها به یک شرط ؛ قبلش برای ذهنتون توضیح میدید که : ببین،این سالاده !درسته که برنجه،اما قرار نیست طعم پلو بده، طعم سالاد میده ، سرد هم هست

بازم میگم ، اگه قدرت ریسک کردن توی طعمها رو دارید امتحانش کنید

مواد لازم :

برنج دانه بلند: یک پیمانه

ذرت تازه پخته : ۱ و نیم پیمانه

کنسرو لوبیاچیتی: ۱ عدد

گوجه گیلاسی : ۲ پیمانه

پیازچه : ۴-۵ شاخه

فلفل دلمه قرمز :۱ عدد

ترخون یا اگه دسترسی دارید اورگانوی تازه : ۲ ق غ

روغن زیتون : دو سوم پیمانه

سرکه سیب: ۲ ق غ

سیر: ۱ حبه

نمک و فلفل سیاه و آویشن :هرکدام نصف الی یک ق چ

روش کار:

برنج رو میشوییم و با دو پیمانه آب و کمی نمک کته میکنیم

تو این مدت سبزیجات زیبا و تازه رو جلوی دستمون میچینیم و کلی ذوق میکنیم !(من عاشق سبزیجات تازه ام)

گوجه گیلاسی هارو نصف میکنیم :

پیازچه رو حلقه های ریز میکنیم:

فلفل دلمه رو هم نگینی خرد میکنیم ،ذرت پخته هم که حاضره

کنسرو لوبیارو گرم میکنیم و میریزیم توی آبکش تا آبش جدا بشه ، فقط لوبیارو لازم داریم:

سیر رو له میکنیم و با روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل سیاه و آویشن مخلوط میکنیم و کنار میذاریم:

حالا توی کاسه بزرگ برنج کته شده رو با سبزیجات مخلوط میکنیم:

اول ذرت و مخلوط سرکه (وینگرت):

و پیازچه و ترخون خرد شده:

بعد فلفل دلمه:

لوبیا :

و در آخر  گوجه نصف شده :

در سالاد رو خوب میبدیم و راهی یخچال میکنیم ،حداقل ۲ ساعت باید بمونه تا طعمها در هم جا بیفتن ، بهتره روز قبل آمادش کنیم اما بیشتر از ۲۴ ساعت نمونه،دیگه بد میشه

خب ،به همین سادگی حاضر شد

تزئینشم مشخصه دیگه ، خیلی ساده با برگ ترخون و گل گوجه تزئینش کردم

چیز واقعا متفاوتیه

شبیه غذاهای ژاپنیه،باید برم بگردم ببینم اسم اصلیش چی بوده،توی بن اپتیت ننوشته بود

این شما و این زیبای بی نام و نشان!

نوش جان

دسته بندی سالاد

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    وووووووی منم عاااااشق سبزی و میوه ام…

    اگه یه روزی میتونستم شغلی انتخاب کنم…میوه فروش میشدم…هر فصلی واسه خودش میوه و صیفی و سبزی رنگارنگ داره…اصلا دقتی میرم تو میوه فروشی شخصیتم عوض میشه…:))

    این سالاد خوووشگل و خوووش رنگ رو هم حتما درست میکنم و بهت میگم….میدونم که خووووووووشمزه اس….

    :-*این مثلا آیکون بوووسه:))

    • پیوند می‌گه:

      چه شغل جالبی،میوه و تره بار دختر پاییزی :)
      منم هرروز میومدم پیشت خرید،اصلا یه لذت شپزی به سبزیجات خریدنشه
      امیدوارم ازش لذت ببری،طعمش زیادی متفاوته ،دوست داشتنش ذائقه جسوری میخواد …
      اینم مثلا هزارتا بوووس *********************

  2. سارا می‌گه:

    مرسی از آموزش خوبتون عالی و با سلیقه …

  3. نسیم می‌گه:

    در اولین فرصت درست خواهد شد

    من چه بی دقت بودم فکر میکردم عکس هدرت یه ریزوتوست که… ایکون خجالت

  4. بهار می‌گه:

    سلام پیوند عزیز. به نظر که خیلی خوشمزه میاد، من عاشق طعم های جدیدم البته اگه ظاهرش خوب باشه، که شما استاد تزئیناتی، اونقدر زیباست که اصلا نمی شه برای خوردننش معطل کرد؟ حتما درستش می کنم. خیلی ممنون برای آموزش های خوشمزه.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار نازم

      بله ! خیلی متفاوته ! امیدوارم ازش لذت ببرید

      ووییی ! مرسی نظر لطفته بهار جونی :قلب: شما دیده زیبا شناسی داری

      حتما امتحانش کنید،پیشاپیش نوش جان

  5. دخترپاییز می‌گه:

    بازم یه سلاااااااااااااااام جیغ مانند…خدمت پیوند جووووووونم

    عزیز دلم امروز این سالاد رو درست کردم….
    اولش گفتم مزه لوبیا و برنج چه شود!!!!!!!

    ولی …..نه…اوووووووووما….

    وقتی کشیدم تو ظرف…و به تقلید از رو دست استاد تزیین کردم……اوردم سر میز……خودم که دیگه دلم هیچی نمیخواست…….اینقدر که مزه ء این سالاد خووشمزه بود….همسری و بقیه هم خیلی خووششون اومد.

    واقعا واقعا خووشمزه و طعم متفاوتش فوق العاده بود…

    یه عاااااااااالمه تشکر……با یه عااااالمه بووووووووووووس:-*

    • پیوند می‌گه:

      سلام به روی ماهت

      هزارفرین به این دختر زرنگ و فرز
      نوش جونتون ،چرا از این تزیینای خوشگلت عکس نمیگیری!؟ نمیگی دلم آب میشه؟
      نوش جونتون،آره خیلی متفاوته ،،،،

      و بازم خواهش میکنم و نوش جان
      بووووووووس

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول