قبلا یک مدل پانزانلا رو یاد دادم و توضیح دادم پانزانلا سالاد سبزیجات ایتالیاییه که با خرده های نان تست شده درست میشه ، نان به کار رفته در این نان معمولا  آرتیسانه ،اما امروز یک مدل پانزانلا یادتون میدم که با خرده های نون تست درست میشه و یک راه بسیار خوشمزه و شیک برای مصرف کردن نون تستهای برش خرده موقع درست کردن کیک الویه و کیک مرغه . از این گذشته این یک راه دیگه برای خام خوردن اسفناجه ، اسفناج دوست ها حتما خوششون میاد چون این سالاد خیلی خوشمزست

مواد لازم :

اسفناج ریز سبز شسته و پاک شده : ۲۰۰ گرم

گوجه انگوری *: نصف لیوان

نان تست خرد شده : حدود یک لیوان (کم و زیاد نون دست خودتونه )

خیار: ۱ عدد

بروکلی : ۱ گل کوچک (اختیاری)

سس رَنچ *یا هزارجزیره : حدود نصف لیوان

قبلا یک مدل سالاد اسفناج با گوچه گیلاسی درست کردیم ،گوجه گیلاسی (cherry tomato )گوجه های ریز و کاملا کروی و گرده که مزه ترش و بافت آبکب داره و تو دهن منفجر میشه ! امروز گوجه انگوری (grape tomato) به کار میبریم که مثل دونه های انگور کشیده و بیضی شکله و مزه کمی شیرین داره و بافتش سفت تر از گوجه گیلاسیه .

سس رَنچ (Ranch dressing) یک سس ترکیبی بسیار خوشمزست که سس اصلی این سالاده ، میتونید با این دستور درستش کنید )

روش کار :

 

نون تست خرد شده (من تکه های برش خرده نون مینی کیک الویه رو استفاده کردم ) تُست میکنیم ،میتونید ۱۰ دقیقه داخل فر بذاریدشون یا ۳ دقیقه توی ساندویچ میکر یا تُستر یا حتی توی تابه تفت بدید ، من معمولا روش ساندویچ میکر رو استفاده میکنم از همه سریعتر و راحت تره :

ساقه اسفناج رو جدا میکنیم و برگهای پاک شده شسته رو همرا با گوجه گیلاسی نصف شده و خیار حلقه شده توی ظرف سالاد میریزیم ،بهتره اسفناج زیر باشه ، این سالاد در ظرفهای نسبتا تخت سرو میشه :

حالا نون تست شده رو روی سالاد پخش میکنیم :

سس رو روی سالاد میریزیم و  بروکلی رو که یک دقیقه توی آب جوش انداتیم و شستیم با دست به گل های کوچک تقسیم میکنیم و روی سالاد میچینیم :

سالاد خوش آب و رنگ ما حاضره :

من چون عاشق سس هستم سس سالادها (و ساندویچ ها و پیتزا و حتی روی پلو!) رو دوبل میریزم

سالاد راحت و خوبیه ، مخصوصا با سس رَنچ ، امتحانش کنید

نوش جان

دسته بندی سالاد
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول