میخوام یه ساندویچ ایتالیایی سالم و سریع و خوشمزه بهتون یاد بدم

با اینکه از غذاهای تکراری زیاد خوشم نمیاد اما این غذا رو بارها پختم و هردفعه هم مثل دفعه اول بی صبرانه منتظر بودم تا حاضر بشه ، لقمه رو بگیرم و وای! چه طعمی داره
از اون دسته غذاهاس که هروقت تو راه برگشت به خونه هوس غذای نونی با بادمجون میکنم سریع مواد اولیه شو میخرم و وقتی رسیدم سه سوته میپزمش

کاپوناتای بادمجان 

برای بچه هایی که عاشق ساندویچن یک غذای سالمه

در عین حال مثل فست فود سریع آماده میشه و لذیذه

احتمالا تا حالا متوجه شدید که من کلا بادمجون دوست دارم ، معمولا بادمجون عضو ثابت خریدامه :

علتش اینه که با بادمجون غذاهای متنوع و خیلی خوشمزه ای میشه درست کرد

از یک طرف خودمون  غذاهای بادمجونی خیلی خوشمزه ای داریم

 و از طرف دیگه همونجوری که ما ایرانی ها شونصد! مدل غذای خوشمزه با برنج درست میکنیم ،

مردم هاشیه مدیترانه از جمله یونانی ها و ایتالیایی ها  اِن نوع غذا با بادمجون میپزن ، قبلا هم گفتم که ذائقه ایتالیایی ها خیلی به ما نزدیکه و اکثر غذاهاشونو با خیال راحت میشه خورد

دیگه دست ما بازه که هر دفعه یکی از مشتقات بادمجونی روبپزیم ، یکیشون این کاپوناتا ست

کاپوناتا از معروفترین غذاهای بادمجونی دنیاست ، یعنی اصلا از گوگل بپرسید با بادمجون چی بپزم میگه : معلومه !کاپوناتا 

کاپوناتا مثل هر غذای سنتی دیگه به سبکهای مختلفی پخته میشه ،من این رسیپی رو از the kitchn انتخاب کردم و پختم ،

هم سالمه ، هم سریعه و هم خوشمزه

پس بریم سراغ ساختنش …

مواد لازم :

 

روغن زیتون: یک سوم پیمانه

بادمجان متوسط : ۲-۳ عدد (به اندازه ۴ پیمانه بادمجان خرد شده )

فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد

پیاز : یک عدد کوچک

سیر : ۳ حبه

قارچ : ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی : ۱۰۰ گرم

سرکه بالزامیک : ۳ قاشق سوپخوری

(اگه با بالزامیک مشکل دارید با سرکه انگور قرمز معمولی جایگزین کنید)

شکر : یک قاشق مرباخوری

اورگانو یا آویشن : یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه

برای سرو ساندوچ :

پنیر موتزارلا

ریحان

نان باگت

روش کار :

بادمجون رو به صورت مکعبی خرد میکنیم:

داخل یک آبکش میریزیم و نمک میپاشیم  :

بادمجونارو کنار میذاریم تا زهرش گرفته بشه ، میایم سراغ فلفل و سیر و پیاز و قارچ ،خردشون میکنیم :

داخل یک تابه بزرگ روغن زیتون میریزیم و داغ که شد پیاز و سیر و فلفل رو میریزیم با حرارت متوسط – زیاد تفت بخوره :

دو دقیقه بعد شعله رو زیاد میکنیم و قارچ رو اضافه میکنیم :

یک دقیقه بعد بادمجونها رو داخل مشتمون فشار میدیم که زهرابش گرفته بشه و بعد به تابه اضافه میکنیم :

 شعله رو یه مقدار کم میکنیم ، به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدیم و  نمک و فلفلش رو میزان میکنیم :

آویشن رو هم اضافه میکنیم و بعد سرکه و رب گوجه رو میریزیم :

و شکر :

هم میزنیم تا مخلوط شن و اگه داره ته میگیره یک ته استکان آب اضافه میکنیم :

شعله رو تا آخر کم میکنیم و نونها رو آماده میکنیم ،اول از مواد و روی اون برگ ریحون و  پنیر موزارلا میذاریم :

پنیر خودش آب میشه و یک طعم عالی به ساندویچ میده ، اگه مثل من عاشق بالزامیک هستید روی ساندویچون ازش بریزید ، خیلی خوووووووووووب میشه 

ساندویچ سالم و خوشمزه ما آمادست ، نوش جان 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول