اولش میخواستم تا فصل انبه نرفته یک نوشیدنی انبه خوشگل واستون بذارم

اما دیدم هیچی مثل این گوجه آفتابی برای ۱۵ مرداد مناسب نیست

اصلا اسم ۱۵ مرداد که میاد نور چشمامو میزنه 

تا آفتاب دااااااااااااغ و گوجه خوشمزه هست از فرصت استفاده کنید و اینهارو آماده کنید

همونطور که از اسمش هم پیداست ، سان دراید تومیتو یعنی گوجه خشک شده در آفتاب

چیز خیلی ساده و درعین حال پر کاربردیه

از مواد اولیه در غذاهای حاشیه مدیترانه به خصوص ایتالیاست ، چند جور دیپ و سس و پاستا و اوردور خیلی معروف باهاش ساخته میشه …

البته من اولش واسه نجات گوجه ها آمادش کردم ، یعنی کلی گوجه خوشمزه داشتم که اگه به دادشون نمیرسیدم تا دو سه روز دیگه محکوم به بی استفاده از دنیا رفتن میبودن … منو که میشناسید 

دست به کار شدم و استفادشون کردم ،

یکی از بلاهایی که سرشون آوردم این بود که فرستادمشون تو آفتاب برنزه بشن

البته میوه بعد از برش خوردن و خشک شدن ویتامینهاشو از دست میده اما مواد معدنیش کاملا حفظ میشه

با خشک شدن نسبت مواد معدنی به کل وزن بالاتر میره

و همینطور خوشمزگیش مثل بمب،  متراکم میشه

بریم سراغ ساختنش :

مواد لازم : گوجه فرنگی سفت ،کمی نمک ، چند قطره روغن زیتون

 روش کار : 

گوجه فرنگی های سفت و گوشتی رو برشهای نازک میزنیم:

(میشه از وسط نصفشون کرد اما اون قیافرو دوست ندارم ، شبیه فنا شده ها میشن اما یک خوبی داره که میشه داخل خورش های ایرانی استفادش کرد )

بعدشم میچینیم توی سینی که خیلی خیلی خیلی کم با روغن زیتون چربش کردیم

روش نمک میپاشیم و میذاریم جلوی آفتاب :

بازم تاکید : زیاد چرب نکنید ، طعم روغن مونده میگیره

چی ؟! میخواید همینطوری ولشون کنید تا خشک بشن ؟! هنوز کارمون مونده

باید بذاریمشون روی یه چیز پایه دار و روشم توری بکشیم که بعدا کنار گوجه خشک شده یه چیزای ناخوشایند خشک شده دیگه ای تحویل نگیریم 

خب دیگه حالا میتونید با خیال راحت استراحت کنید ، اینا خودشون خشک میشن ،

من بعد از ۲۴ ساعت برعکسشون کردم اون سمتشم خشک بشه

وقتی قوام لاستیکی پیدا کرد آمادست :

عاشقان غذاهای ایتالیایی – مدیترانه ای و گوجه در خورشت ایرانی

غفلت نکنید و همین امروز فردا درستش کنید

لازمش داریم ، به زودی …

دسته بندی غذاهای فرنگی
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول