بشامل یا همون سس سفید فرانسوی یه سس پرکاربرد در پخت غذاهای فری مثل لازانیا و موساکا و … ست که بسته های پودر آمادش (شبیه سوپهای آماده )توی سوپر مارکت ها گیر میاد

اما ازونجایی که اونروزی که من هوس موساکا کرده بودم ، قحطی بشامل! اومده بود مجبور شدم به عقب برگردم و مثل وقتی که هنوز سس بشامل آماده تو بازار نبود بشینم خودم درستش کنم

 شاید یه روزی شما هم به هر دلیلی بخواید سس بشامل رو خودتون تو خونه درست کنید ،

اینم طرز ساختش ، تقدیم به شما 

مواد لازم :

شیر:۲۵۰ سی سی ( یک لیوان پر )

آرد: ۳ ق سوپخوری

کره : ۵۰ گرم

پیاز رنده شده : ۳ ق غذاخوری

پودر جوزهندی و فلفل سیاه : هرکدام یک چهارم ق چ

نمک : ۱ ق چ

روش کار :

کرو رو داخل شیزجوش میریزیم و روی حرارت ملایم ذوب میکنیم :

پیاز رنده شده رو داخل کره میریزیم :

شعله رو کمی زیاد میکنیم تا آبش جمع بشه و طلایی بشه :

و ادویه هارو اضافه میکنیم :

و آرد :

تفت میدیم تا آرد طلایی بشه ، به حالت یه خمیر در میاد :

ذره ذرهدر حال هم زدن  شیر رو اضافه میکنیم :

 هم میزنیم تا یه سس غلیظ به دست بیاد :

سس ما حاضره 

لازمش داریم ، به زودی …

دسته بندی بیسیک/پایه
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول