میخوام یه سس کارامل خیلی ساده و خوشمزه بهتون معرفی کنم

این سس علاوه بر اینکه به تنهایی برای صبحانه کاربرد داره به عنوان مغزی کیک یا روکش کیک و بیسکوئیت هم استفاده میشه

فوق العاده هم خوشمزست

مواد لازم :

شکر : یک پیمانه

کره : ۴ قاشق سوپخوری

خامه : نصف پیمانه

نمک : یک پینچ

روش کار :

شکر رو داخل ظرف لعابی ضخیم میریزیم و روی شعله ملایم میذاریم :

با تکون دادن ظرف شکر رو داخلش هم میزنیم ، از قاشق استفاده نمیکنیم ،

با یه چنگال یا کاردک شکرهایی که ذوب میشه با اونایی که هنوز ذوب نشده جابجا میکنیم

شکر شروع میکنه به طلایی شدن :

اصلا نباید بسوزه ،اما باید همه ش ذوب و طلایی بشه (اون دقتی که گفتم میخواد واسه اینجاس ):

به محض اینکه آخرین ذره شکر آب شد ، کره رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم :

(اینجا مکث برای عکاسی باعث شد کارامل من کمی گلوله بشه ، شما حتما سریع باشید )

بعد خامه و نمک رو هم اضافه میکنیم ، میشه از یک قطره اسانس وانیل هم استفاده کرد :

هم میزنیم تا بافتش یکنواخت بشه :

سس کارامل ما آمادست :

من برای سرو کردنش نون تُست رو با لبه قالب برش زدم :

با همدیگه خیلی خوشمزه میشن

البته هرجوری شده جلو خودتونو بگیرید و یه مقدارشو نگه دارید

لازمش داریم ، به زودی ….

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول