امروز با یک دستورخیلی خوشمزه اومدم که مدتهاست میخوام پستش کنم و بالاخره فرصت مناسبشو گیر آوردم ، بهترین فرصته که با طعم لذیذ سمبوسه شمارو هم بیارم تو آب و هوای بانشاط جنوب ،آخه این چندروزه که سایت آپ نشد، من سفر جنوب بودم ،جاتون خالی هوا کاملا بهاری بود و آفتاب ملایم دریا خیلی لذتبخش بود ، ولی متاسفانه فرصت نداشتم واستون پست جدید بذارم ، از تک تک کامنتها و پیامهای انرژی بخشتون ممنونم ، خیلی دوستون دارم و واقعا از دیدن پیامهاتون کلی انگیزه پیدا کردم که هنوز ساکهارو باز نکرده بشینم اول به کارهای سایت برسم ، پس این شما و این سمبوسه با طعم و تِم جنوبی

مواد لازم :


سیب زمینی پخته :۳-۴  عدد متوسط یا حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی ریز

(سیب زمینی های فسقلی چون زود مغزپخت میشن برای پختن مناسبترن)
تره : (یا جعفری ) : نصف لیوان
گوشت چرخ شده:۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ متوسط
پودر فلفل قرمز ، سیاه، سیر و نمک
نان لواش

روش کار:
سیب زمینی پخته رو به شکل مکعب خرد میکنیم:

تره رو روی سیب زمینی خرد میکنیم :

به این مخلوط فلفل و پودر سیر و نمک میزنیم و کنار میذاریمش ، تا گوشت رو سرخ میکنیم طعم دار بشه :

برای سرخ کردن گوشت ، مثل همیشه پیاز رو خرد میکنیم و گوشت رو هم به پیاز اضافه میکنیم و با کمی فلفل سیاه و نمک داخل کمی روغن تفت میدیم:

و گوشت سرخ شده رو به سیب زمینی اضافه میکنیم:

میتونید هم مخلوط سیب زمینی رو لحظه آخر توی تابه گوشت بریزید و کمی تفتشون بدید ،اما با روش بالا سیب زمینی کمتر چربی به خودش جذب میکنه و سمبوسمون کمتر سنگین و چرب میشه

حالا مواد داخل سمبوسه آمادست، ازون حدود ۱ ق غ پر روی برشهای نون لواش بریزید

و با این روش که قبلا با تصویر کامل یاد دادم ،سمبوسه هارو بپیچید

وقتی روش رو باد میگیرید ،خیلی کار لذتبخشی میشه

وقتی همه سمبوسه هارو پیچیدید ، داخل ظرف گود روغن بریزید و سرخ کنید

وقتی سرخ شدن ، میذاریمشون توی صافی سرخ کن روغنشون بچکه و کمی سرد و قابل خوردن بشن

تو این مدت میشه دورچین ظرفمونو حاضر کنیم، من این گلها رو اینجوری درست کردم

و اونوقت توی ظرف سرو میچینیم

خرچ خرچ نون لواش سرخ شده با سس کچاپ یا سس فلفل تند

شاگرد زرنگها همین الان میرن تو آشپزخونه، میدونم
مخصوصا اگه مثل من عاشق لواش سرخ شده با کچاپ باشید ، اومممممممممممم

نوش جان

پ.ن :درحال خونندن و تایپ جواب کامنتهای زیباتونم

20 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سولماز می‌گه:

    سلام پیوند جون
    چه سمبوسه ای شده نوش جونتون عزیزم
    تا حالا از این روش استفاده نکردم ان شالله این دفعه روش شما رو امتحان میکنم ممنون به خاطر اموزشتون

  2. Rojin می‌گه:

    به به چه سممبوسه ای حالا من که تنبلیم میشه بپزم فقط باید بشینم نگاش کنم

  3. دخترپاییز می‌گه:

    یه سلااااااااام نصفه شبی…..

    یه چی بگم…من تا حالا درست نکردم…ولی عااااااااشق سمبوسه ام…اونم از نوع خاله جووون پزش….خالم هروقت بدونه میریم خونشون زحمت میکشن درست میکنن یا اینکه درست میکنن اونم یه عااااالمه بعد میارن خونه مامانم…بعد ناهار عصرونه میخوریم…اینکه میگم خاله نه که سنشون زیاد باشه ها نه….ته تغاریه…۷ یا ۸ سال با ما ها تفاوت سنی داره
    ووووی یه چی دیگه یواشکی بگم….یه وقتا که دارم یه چی سرخ میکنم یه تیکه نون میندازم کنارش ….هووووووووووووووم….

    چه شود سمبوسه با سس تند فلفلی به به…

    اگه فردا نون لواش بگیرن درست میکنم….

    عاقا اجازه عصن انضباط منو صفر بدین….خووووو چیه من اینهمه حرف میزنم….آیکون شرمندگی….بووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      سلام به روی ماهت همراه همیشگی ?
      وای این خاله های همسن نعمت خدا هستن،منم یه خاله دارم که با خواهر بزرگم دوسال تفاوت سنی دارن ، تا ایران بودن با هم کولاک میکردیم،خیلی خوش میگذشت،یادش بخیر
      به به ، سمبوسه ،اونم با سس ،عالیه ،من روزیکه این دستورو پست کردم هوس افتادم رفتم دوباره سمبوسه پختم ?یعنی در این حد دوس دارما
      انضباط شما بهاطر مهربونیاتون بیسته ،?
      ایکون خدانکنه! بووووس ?

  4. دخترپاییز می‌گه:

    وووووی ببخشید یه چی دیگه…..گل رو ناخونتون هم خیلی گوگولیه….

    شکل خود این گلای دورچینه….

    آخیش اگه اینو نمی گفتم خوابم نمیبرد….

    شب بخیررررر عزیز دلم بووووووس

  5. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جون خوبی عزیزم. امیدوارم توجنوب حسابی خوش گذشته باشه کاکو!به به چقد اشتها برانگیزه .تزئینش هم مثل همیشه فوقالعاده ست .ولی چون من لواش سرخ کرده دوست ندارم با خمیر پیراشکی درست میکنم چون لواش خیلی به خودش روغن جذب میکنه تازه دیشب تو خونه خمیر بازی داشتم کلی پیراشکی درست کردم اونم بارسیپی که تو سایت گذاشته بودی مزش خیلی خوب شده بودخییلی ممنون عزیزم فقط بازم نتونستم تزئینش کنم بخاطر عجول بودن دوستان.از تولید به مصرف بود دیگه!

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه مهربونم،ممنون از احوالپرسیت?شما و خانواده خوب هستید خانومی؟
      ممنون جاتون خالی بود حسابی خوش گذشت
      لطف داری،چشمات قشنگه ?? با خمیر پیراشکی حتما خوشمزه میشه
      فوق العاده ذوووق کردم ازینکه پیراشکی پختی،احسنت به شما واقعا پیشرفتت عالیه ?????
      نوش جونتون ،اشکال نداره،عکس بی تزئینش هم قبوله،با تزئین که دیگه عالیه

  6. دخترپاییز می‌گه:

    سلااااااااااااااااااااااااام

    یه سلام جیغغغ مانند….عه واااا ببخشید همه خوابن…اوکی…هیس حرف میزنم

    عاقا خوووو خیلی ذوق دارم….
    برای اولین بار سمبوسه درست کردم اونم با رسپی پیوند جووووونم

    اولا آقای پسر بهار خیلی….خیلی….نه…خیـــــــــــلی خووووشش اومد…جوری که به قول خودشون ده تا دیگه سمبوسه میخوام ولی رعایت میکنم….
    دوما…اصلا…اصلا…روغن به خودش نگرفت…و این مزیت بود واقعاو احساس چرب و چیلی و سنگینی نداشت

    سوما هم که….طبق معمول نداره….

    اوووووما …
    چهارما….چهارما خیلی مهمه…و اونم اینه ک…از هوووولم …میز و سپهر و همه رو ول کردم بدو اومدم بگم و برم….بعد عکس و واستون آپ میکنم….

    پیون جووووونم….تو….محشرررررررررررررررررررری….

    یه عااااااااااااالمه بووووووووووووس

    یه عااااااااااالمه تشکر…….

    • پیوند می‌گه:

      وااااااایییییییی ، جیغ! سلام به روی ماهت

      دیشب این پیامتو دیدم خیلی ذوق کردم،بیدار موندم تا عکس سمبوسه برسه ، خوابم برد دیگه ، خسته نباشی واقعا دیروقت بود و هنوز کلی کار داشتی
      ممنونم که انقدر بامعرفتی و منو از خوشحالیت باخبر میکنی،واقعا ممنون ، از خدا برای داشتن دوستای خوبی مثل شما ممنونم

      نوش جون تک تکتون باشه عزیزم
      مواظب خودت و سپهر نازنین و مهربونیات باش مامانی خونه

      ممنونم از لطفت عزیزم ، خودت هم بی نظیری
      بووووووووس هزارتا

  7. دخترپاییز می‌گه:

    http://opload.ir/im/7m94/9eeb854e6c351.jpg

    اجازه اینم سمبوسهء خووووووشمزهء من…

    یه چی بگم….یه کم پیچیدنش برام سخت بود…نون ها هم فقط میشد از قسمت دورش استفاده کرد…
    ولی به طور کلی …خیلی باحاااال بود…

    بووووووووووووس و یه عااااالمه تشکر

    • پیوند می‌گه:

      ای جانم ! ای جانم ! چه ناااااااااازه

      چقدر خوب سرخ کردی ، هم برشته ست و هم یه ذره سوختگی نداره ،آفرین بر شما

      نون لواشش باید کاملا نرم باشه ،یه جور لواش ماشینی هست ،نازکه و بلند و همه جاش یکنواخته ، من از در اون نونوایی ها رد که میشم چشمم برق میزنه ،میگم نون سمبوسه بخرید !

      بله واقعا باحال پختیش،خیلی خیلی خوشحالم کردی که عکسشو فرستادی ، ممنون از انرژی مثبت همیشگیت

      اینم به آلبوم خوشگلت اضافه شد،هزار ماشالله به شما

      بوووووووووووووووووووووووس

  8. دخترپاییز می‌گه:

    راستی…عصن هم از رو دست استاد کپی نکردم….

    این تزیینات کار خودمه….

    الکی مثلا من خیلی تزیین بلتم…

    آیکون ….یک عدد دخدر کپی کن و حق کپی رایت رو هم رعایت نکن با خباثت فراوان…:D

    • پیوند می‌گه:

      ای بابا ،چه ایرادی داره ، من خودم اینجا میذارم که کپی کنید دیگه ، اگه میخواستم کسی انجام نده که پستش نمیکردم دخملی …

      خیلی هم قشنگ انجام دادی ، آفرین ، هنوزم شکل فرشته هایی من میدونم

      منم بهم وحی الهی نشده که ، ایده گرفتم و بعد روی ایده کار کردم

  9. دخترپاییز می‌گه:

    ووووووووووی خیلی کیف داره استاد از شاگرد تمبلش تعریف کنه خداییش همچی سر ذوق میام….الان یه دختر پاییزی که هول شده میخواد زود تکالیفش رو انجام بده

    پیوند جووووونم واقعا ازت ممنووووووووووووونم

    یه عااااااالمه تشکر

    • پیوند می‌گه:

      آره کیف داره،اما شما که شاگرد زرنگی خانومی،همه دوستای وبلاگ زرنگن ،تک تکتون ماهید
      تنبل اون دوستانی هستن که کامنت نمیذارن ? البته اونا هم عزیزن
      ووویییی نازی،دقیقا عین بچه دبستانی ها تجسم کردی صحنه رو،آخیییی،یادش بخیر …
      خواهش میکنم ??
      من از شما ممنونم عزیزم،همیشه سلامت و سرحال باشی دوست عزیزم

  10. افسانه می‌گه:

    راستش پیوند جون خودم هم خیلی دوست دارم عکس غذاهایی رو که با رسیپی تو درست کردم برات ارسال کنم ولی از بس که خانومایی که عکساشونو برات میفرستن همه با سلیقن هم عکساشون خوبه هم تزئینای خوبی دارن من یکمی خجالت میکشم عکسای خودمو برات بفرستم اخه یه مقداری ناجورن حتی مورد داشتم که از روی گاز اشپزخونه روی یه پیش دستی عکس گرفتم!!میترسم حسابی از من نا امید شی خخخ !!میدونی واسه من که اصلا اصلا اشپزی نمیکردم همینکه یه چیز خوشمزه درست کنم خیلی هیجان انگیزه این لذت فوق العاده خلق کردن وامتحان مزه های جدید مدیون تو وسایتت که دوتایی بی نظیرید هستم ولی فعلا سلیقه ای ندارم دیگه. فقط توفکر اینم که زودی بپزم وخانوادم امتحانش کنند ومن پزشو بدم!!

    • پیوند می‌گه:

      افسانه جونم برای من همین که خانومای امروزی مثل شما تشویق به آشپزی میشن واقعا ارزشمند و لذتبخشه
      کم کم قیافشون هم بهتر میشه ، هرچقدر روان و راحت بشی توی اشپزی بیشتر نیرو واست میمونه برای تزیین غذا
      ما همون قابلمه ات رو هم قبول داریم دخملی ، صد باریکلا داری ،آفرین به پشتکارت ???????
      نوش جون همتون
      من متاسفانه ال سی دی دوربینم تو برف نابود شده ،یکی دوروزه با چشمی نگاه میکنم،کادر بندیش خیلی بده حسابی کلافه میکنه آدمو :غمناک : امیدوارم زودتر درست بشه

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول