“سیب زمینی تنوری مخصوص ” این اسم ازون اسمهاییه که توی منوی فست فودها برای من حسابی جلب توجه میکنه ،

اصلا نمیخوام بگم با فست فود خوری موافقم یا مخالف ، موافقان و مخالفان خودتون مجازید که حسابی با هم بحث کنید !

صرفا قصد دارم این ساید دیش اشتها برانگیز رو بهتون یاد بدم که اگه یه موقع هوس خوردن نوع خونگیشو کردید بدونید باید چیکار کنید

درضمن این فست فوده اونقدرا هم جانی و بدجنس نیست ، سیب زمینی کربوهیدرات اصلیشه که جزو کربوهیدراتهای پیچیده محسوب میشه و بیشتر خاصیت سیر نگهداشتن داره تا چاق کنندگی

کالباسش هم که خیلی کمه ،بیشتر درحد یه چاشنیه ،شما اگه خیلی سختگیرید در کمال ارامش حذفش کنید یا با مرغ پخته جایگزینش کنید

سس هم که اصلا عزیز دل منه ، هرکی بگه جزو فهرست متهمینه میکشمش!

خب دیگه توجیحات اولیه انجام شد، بریم سراغ مواد اولیه :

سیب زمینی تنوری : ۳-۴ عدد

کالباس :حدود ۱۰۰ گرم

قارچ : حدود ۱۰۰ گرم

سس مایونز: یک ق سوپخوری

پنیر لازانیا (یا پنیر ورقه ای دیگه): ۳-۴ ورقه

پنیر فتا یا پنیر موتزارلا : یک چهارم پیمانه

زیتون بی هسته : ۸-۹ عدد

نمک،فلفل قرمز،آویشن

خب اول باید سیب زمینی تنوری درست کنیم ،

سیب زمینی رو با اسکاچ زبر حسابی میشوییم، تمیز تمیز:

بعد هر سیب زمینی رو با چنگال چندتا سوراخ عمیق میکنیم و میپیچیم توی فویل آلوینیوم :

سیب زمینی های پیچیده رو میذاریم روی توری فر،ردیف پایین ،گرمترین درجه :

به مدت یک ساعت میذاریم بمونن تا حسابی مغزشون هم کباب بشه

بسته به سایز سیب زمینی ها ممکنه کمی کمتر یا بیشتر طول بکشه ،برای امتحانش کافیه با چنگال چکشون کنید، اگه پخته باشه با کوچکترین فشاری چنگال از یک سمتش میره و ازون یکی سمت برمیگرده بیرون !

سیب زمینی های تنوری رو داغ داغ به قطعات بزرگ برش میزنیم و نمک میپاشیم و توی ظرف پیتزا (یا هر بشقابی که بتونه بره توی فر)میچینیم:

مایونز رو با یک ق چ فلفل سیاه و آویشن مخلوط میکنیم :

روی سیب زمینی هارو با این سس آغشته میکنیم ، بعد قارچ ورقه شده و کالباسی که به صورت رشته های بلند برش زدیم میچینیم و نمک میپاشیم و یک چهارم پیمانه پنیر موتزارلا یا فتا  میذاریم روش :

من این لایه هم پنیر لازانیا گذاشتم اما با موتزارلا بهتره ،خوب کش میاد

با یک لایه دیگه سیب زمینی و مخلفات این کار رو تکرار میکنیم و روش حسابی آویشن و نمک میپاشیم:

و با یک لایه پنیر ورقه ای میپوشونیم و چند حلقه زیتون هم برای تزئینش میچینیم روی پنیر :

برای ۲۰ دقیقه + ۵ دقیقه گریل راهی فر میشه ،موقع گریل چشمتون بهش باشه ، هروقت برشتگی پنیر مورد پسندتون بود خاموشش کنید

سیب زمینی پنیر مخصوص اشتها برانگیزمون حاضره :

گردنمونو به سمت راست خم میکنیم که اون فرشته روی شونه راست بیفته پایین ، بعد تا برنگشته میشینیم با سس کچاپ حسابی و یه نوشیدنی گازدار همراه فرشته دُم فلشی روی شونه چپ(قیافشو مجسم کنید! ازون قرمزها)  شریکی میخوریمش! :

بعد که فرشته هه با هزارتا زحمت برگشت سر جاش میگیم : کی اینجا ازین چیزای بد بد خورده؟ هرکی بوده جریمشه همون شب پیاده تا پارک محلشون بدوه و برگرده …..

آره یه موقعهایی کمی کالری هم بدنیست ، به شرطیکه تا انبار نشده مصرفش کنیم

از زندگیتون لذت ببرید، نوش جان

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دریا می‌گه:

    هههههههههههههههههه اول تو جه بعد حذف بعد تهدید آخرش آموزش هههههههههههههههههههه

  2. بهار می‌گه:

    سلام پیوند دوست داشتنی. ممنون از اینکه جواب سوالم رو دادی بابت پخت با ماکرو فر، البته من هم با کانوکشن کیکم رو درست کردم و باز هم نتیجه اون شد. خیلی دلم می خواد بتونم با ماکروفرم دستورات آشپزیت رو اجرا کنم ولی نمی شه انگار.
    و ممنون از آموزش جدید. من که دارم سعی می کنم تقریبا تمام آموزش هات رو درست کنم و کلی ذوق می کنم، مثلا امروز قیمه با تزئین گل رز سیب زمینی رو درست کردم که خیلی خوب شده بود و یه عالمه برات دعا کردم.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار عزیز
      خواهش میکنم گلم‌، وظیفست ،درقبال سوالاتتون احساس مسئولیت میکنم ،سعی میکنم درحد دانش و توانم پاسخگو باشم،میبخشید اگه ناقصه …
      نمیدونم،میگردم ببینم اگه راه بهتری پیدا کردم حتما میگم،یه کیک بدون فر خوب هم دارم،انشالله عمری باشه میذارمش
      خیلی خوشحالم که میبینم مخاطبین پیگیری مثل شما دارم،همه ذوق منم اگه زحمت عکاسی و تایپ و.. رو به خودم میدم دیدن لبخند شما و شادی خانوادتونه و البته دعای خیرتون بزرگترین پاداشه برام
      نوش جونتون تک تک چیزایی که پختید
      خیلی دوست دارم قیمه زیبارو ببینم،مطمعنم طعمشم عالی بوده ،به به ،نوش جان

  3. هلن می‌گه:

    وایییییییییییییییییییییی پیوند جونم بازم که گل کاشتی خانمی ..من عاشق دیب دمینی ام …. خیلی خوشم اومد از این منو حتما درستش می کنم.یکی نیس بگه از کدوم منوی پیوند بدت میاد اخه!!!!!!

    • پیوند می‌گه:

      ممنون هلن خوش ذوق عزیزم

      پس جاتون خیلی خالی بوده ، من سیب زمینی دوس دارم

      حتما امتحانش کنید،البته مواظب کالری هم باشید ، نوش جان

      شما دل زنده و خوش ذوقی،خیلی هم عالی

  4. نسیم می‌گه:

    به به پیوند جان
    من دنبال یه رسیپی با سیب زمینی بودم نه برای خودم البته ولی این خیلی هوس انگیزه اول بذار برای خودمون درست کنم بعد ببینم می تونم به دیگران هم تعارفش کنم یا نه
    ان شالله بعد از این از خوراک هایی که با دستورات تو درست کردن عکس میگیرم و برات میذارم
    ممنونم از تو
    چه خوبه که اینجا هی چیزای جدیدی میبینیم آدم سر ذوق میاد

    • پیوند می‌گه:

      خواهش میکنم ،این چیز خوبیه
      برای مهمون با پنیر موتزارلای فراوون درست کن ،اگه میخوای پنیر کش بیاد یخورده آب هم روش اسپری کن عالی میشه
      چرا حالا شک داری که میشه جلوی مهمون گذاشت ؟! به رسیپی من شک داری آیا !!؟!
      فکر خیلی عالی کردی،تازه باید زودتر ازینام اینکارو میکردی،مطمعنم عکسات قشنگ میشن ، به به
      شما خودت خوش ذوقی،آدم بی ذوق با هیچی سر ذوق نمیاد

  5. برلیان می‌گه:

    سلام بانو
    کلا با هر چی که توش سیب زمینی داشته باشه موافقم:)

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول