این غذا تنها چیزیش که سخته اسمشه ! انقدر خوشمزه و خوش خوراکه و انقدر پختنش راحته و موادش در دسترسه که مطمعنم ازین به بعد پای ثابت سفره های شما میشه

البته اگه مثل من عاشق بادمجون باشید ، که دیگه بهتره هیچی نگم ……..

این غذا یک غذای ترکیه ایه ، به نظر من برای ناهار روزایی که وقت زیادی نداریم و دلمون غذای تازه نونی میخواد عالیه

مواد لازم :

بادمجات قلمی: ۲ عدد

گوجه فرنگی پوره شده: ۲ لیوان

سیب زمینی: ۲ عدد

سیر: ۱-۲ حبه

روغن

نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه: هرکدام نصف ق چ

روش کار:

بادمجون و سیب زمینی رو به صورت مکعبهای ۱ سانتی خرد میکنیم:

بادمجون رو نمک میزنیم و کنار میذاریم :

بعد سیب زمینی ها رو سرخ میکنیم:

سیب زمینی سرخ شده رو از تابه خارج میکنیم و داخل سبد میریزیم تا روغنش بچکه ، روش کمی نمک میپاشیم:

بادمجونها رو حسابی تو مشتمون میچلونیم که زهرابش بره:

و داخل همون روغنی که سیب زمینیو سرخ کردیم ،سرخ میکنیم :

بادمجون سرخ شده رو هم از تابه خارج میکنیم و توی سبد فلزی میریزیم تا روغنش بچکه

سیر خرد شده رو توی تابه سرخ میکنیم

و پوره گوجه (=گوجه رنده شده ) رو بهش اضافه میکنیم

ادویه هارو به پوره اضافه میکنیم و چند ثانیه تفت میدیم تا بوی ادویه آزاد بشه:

سیب زمینی و بادمجون سرخ شده رو به این سس اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدیم:

غذای ما حاضره

کمی جعفری خرد شده روش میپاشیم و سرو میکنیم:

با کمی ماست چکیده و خیارشور، از خوشمزه ترین آفریده های خداونده !

ازش لذت ببرید، نوش جان

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. حتما باید درستش کنم، به نظرم خیلی خوشمزه میاد. مخصوصا این عکس آخریه به شدت وسوسه انگیزه

  2. سعیده می‌گه:

    آخخخخخخخخ جوووووووون.من عاشق بادمجونم.
    ممنونم <3

    • پیوند می‌گه:

      چه عااااااالی، منم بادمجون دوست دارم و با سرچ کلمه بادمجون در سایت میتونی کلی دستور بادمجونی خوشمزه پیدا کنی
      خواهش میکنم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول