این روزا که بازار شاتوتهای ترش خوشگل داغه و هوا هم از اون داغ تر، نوشیدن شربت شاتوت خالی از لطف نیست

اما به شرطیکه مطمئن باشید شربت خونگیه و رنگ اضافه نداره و همه اون قرمزی خوشگلی که توی لیوان میرقصه ، کار خود خود طبیعته …..

مواد لازم:

شاتوت: حدود ۲ کیلو

(من از باغ چیدم و وزن نکردم ، نمیدونم دقیقا چقدر بیشتر یا کمتر از دوکیلو وزن داشت)

شکر: یک کیلو و ۲۰۰ گرم

آب: ۳ لیوان

آبلیمو: یک هشتم پیمانه

روش کار:

شاتوت رو حسابی میشوییم و با شکر چندساعت تنها میذاریم تا مذاکرات کنن

بعد آب رو اضافه میکنیم و قابلمه رو یذاریم با ملایم ترین شعله ممکن بجوشه

کم کم شاتوتها له میشه و آبشو پس میده ،

وقتی شاتوتها کاملا نرم شد،یه صافی روی ظرف بزرگ قرار بدیدو اونارو توی صافی بریزید و فشار بدید ، روی شاتوتی که توی صافی مونده ۲ لیوان آب بریزید و مجددا روی شعله ملایم بذارید ۵ دقیقه بمونه و دوباره بچلونیدش

آب شاتوتی رنگی که جمع ده رو روی شعلع بذارید تا غلیظ بشه

حواسون باشه وقتی حسابی به جوش بیاد که همچین منظره ای میبینید

و چندثانیه بعدش اگه شعله رو خاموش نکرده باشید همونجوری که شیر سر میره این شربته سر میره و گازتون قرمزپوش میشه!

پس حواستون باشه شربتو به موقع خاموش کنید، بعد آبلیمو رو داخل شربت بریزید تا تغییر رنگ نده

شربت حاصل رو داخل بطری بریزید و هرموقع خواستید از رنگش لذت ببرید

یه عصر تابستونی و توت ها و شکلات و کلوچه !

خیلی خوش میگذره نه؟!

مرسی شاتوت ها

مرسی درخت

مرسی خدا

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. مامان مریم می‌گه:

    سلام عزیزم خیلی خیلی عالی شده

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول