این روزا که بازار شاتوتهای ترش خوشگل داغه و هوا هم از اون داغ تر، نوشیدن شربت شاتوت خالی از لطف نیست
اما به شرطیکه مطمئن باشید شربت خونگیه و رنگ اضافه نداره و همه اون قرمزی خوشگلی که توی لیوان میرقصه ، کار خود خود طبیعته …..
مواد لازم:
شاتوت: حدود ۲ کیلو
(من از باغ چیدم و وزن نکردم ، نمیدونم دقیقا چقدر بیشتر یا کمتر از دوکیلو وزن داشت)
شکر: یک کیلو و ۲۰۰ گرم
آب: ۳ لیوان
آبلیمو: یک هشتم پیمانه
روش کار:
شاتوت رو حسابی میشوییم و با شکر چندساعت تنها میذاریم تا مذاکرات کنن
بعد آب رو اضافه میکنیم و قابلمه رو یذاریم با ملایم ترین شعله ممکن بجوشه
کم کم شاتوتها له میشه و آبشو پس میده ،
وقتی شاتوتها کاملا نرم شد،یه صافی روی ظرف بزرگ قرار بدیدو اونارو توی صافی بریزید و فشار بدید ، روی شاتوتی که توی صافی مونده ۲ لیوان آب بریزید و مجددا روی شعله ملایم بذارید ۵ دقیقه بمونه و دوباره بچلونیدش
آب شاتوتی رنگی که جمع ده رو روی شعلع بذارید تا غلیظ بشه
حواسون باشه وقتی حسابی به جوش بیاد که همچین منظره ای میبینید
و چندثانیه بعدش اگه شعله رو خاموش نکرده باشید همونجوری که شیر سر میره این شربته سر میره و گازتون قرمزپوش میشه!
پس حواستون باشه شربتو به موقع خاموش کنید، بعد آبلیمو رو داخل شربت بریزید تا تغییر رنگ نده
شربت حاصل رو داخل بطری بریزید و هرموقع خواستید از رنگش لذت ببرید
یه عصر تابستونی و توت ها و شکلات و کلوچه !
خیلی خوش میگذره نه؟!
مرسی شاتوت ها
مرسی درخت
مرسی خدا
سلام عزیزم خیلی خیلی عالی شده
سلام مامان مریم عزیز
ممنونم نظر لطفتونه