اگه از دنبال کننده های مطالب سایت باشید، یادتونه چندروز پیش زولبیا درست کردیم ، یه زولبیای خوشمزه خونگی با عطر قوی هل و زعفرون و گلاب

شربت زولبیای من اضافی مونده بود و دلم میخواست یجوری مصرفش کنم

به خاطر وجود دونه های روغن اصلا مناسب حل کردن با آب و استفاده برای نوشیدنی نبود ، برای همینم تصمیم گرفتم توی دسر به کارش ببرم

خب چه دسری بهتر از شله زرد که هم گلاب داشته باشه هم زعفرون؟

IMG_6397

مواد لازم:

شربت زولبیا (با این دستور): سه چهارم  پیمانه

برنج ایرانی : نصف پیمانه

زعفران ذوب کرده

روش کار:

برنج ایرانی رو حسابی میشوریم و بدون نمک خیس  میکنیم

میذاریم حداقل ۳ ساعت بمونه، بعد آبش رو کاملا خالی میکنیم و با ۶ برابر آب میذاریم روی شعله

مثلا برای نصف پیمانه برنج ، ۳ پیمانه آب لازمه

برنج روی شعله ملایم میجوشه و کم کم رنگش شفاف میشه ، این موقع به اصطلاح شکفته

قاعدتا الان باید مثل همیشه یک عکس نمای نزدیک از برنج میدیدید اما نیست

به خاطر بخاری هیچی تو عکس نمیفتاد،خیلی خیلی هم عجله داشتم، کلا نیمساعت وقت داشتم برای پختن شله زرد +حاضر شدن !

 ، خلاصه من عکاسی از مراحلشو بیخیال شدم!

چون عکس مراحل رو نداشتم نمیخواسنم این دستور رو آپ کنم ،ولی خب خیلی  راحته ، بدون عکس هم از پسش بر میاید

وقتی برنج شکفته شد ، شهد رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم

رنگ شله زردمون رو با زعفرون تنظیم میکنیم و دم کنی میذاریم برای ۵ دقیقه با شعلع خیلی ملایم ، این باعث میشه بعدا آب نندازه

یه مقدار شل تر از غلظتی که مورد نظرمونه خاموشش میکنیم، چون هرچی سرد بشه سفت میشه

همین دیگه ! شله زرد خوشمزمون حاضره

تزئینش هم با غنچه گل محمدی ، بادام ، خلال بادام و پسته و مروارید خوراکی و دارچین و بسیار بدو بدو انجام دادم

IMG_6384

ظاهرش پرفکت نیست اما خوشمزس ، مهم اینه که اون شهده بیهوده از دنیا نرفت!

چیک ، چیک دوتا عکس سریع و خدافظی !

IMG_6400

اینم شله زرد مذکور،در افطاری مورد نظر!

پ.ن : آخرین پنجشنبه ماه رمضونه ، توی مناجاتهای زیباتون منم از دعا فراموش نکنید ، لطفا..

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول