شوگر کوکی احتمالا بعد از کوکی زنجبیلی ، مهربونترین کوکی تاریخ آشپزخونست ! که به آشپزها اجازه میده هرشکلی دوس دارن درش بیارن و همه شکلهارو هم خیلی خوشگل به نمایش در میاره

این کوکی خوش قلق و مهربون رو میشه اصلا تزئین نکرد، با آیسینگ تزئین کرد ، آتل گذاری کرد و به عنوان کیک-تاپر استفاده کرد یا کلا زیر فوندانت پوشوند و اجسام تزئینی درست کرد

از اونجایی که ولنتاین به نظر من یک کارناوال نمایشیه و عشق به این حرفها نیست ، واسه ولنتاین یه جور کوکی نمایشی درست کردم

این شوگر کوکی که میبینید نسبت به کوکی اصلی کمی تغییر دادم که بافتش ترد و شکننده نباشه و بشه مدت زیاد نگهداریش کرد ، پس اگه کوکی خوشمزه برای خوردن میخواید ، این دستورش نیست ، این دستور بیشتر برای تزئینه

برای خوردن از خمیر پای سیب استفاده کنید که خیلی ترد و خوش طعمه ، اگه حسابی سرد باشه همین مراحل قالب زنی و تزِین رو میشه روش انجام بدید

اینم یک خمیر راحت تر (اما خشک تر)مناسب کوکی های ماندگار ..

مواد لازم:

آرد: یک الی یک و نیم نیم پیمانه

کره : ۶۰ گرم

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

شکر: نصف پیمانه

وانیل : یک هشتم ق چ

روش کار :

کره رو رنده میکنیم و با شکر و وانیل ۴-۵ دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کمی پوک بشه ،زرده رو اضافه میکنیم و ۳ دقیقه دیگه میزنیم ، بعد آرد رو با قاشق به خوردش میدیم و خمیر حاصل رو یکساعت سلفون پیچی شده در یخچال میذاریم ، حالا خمیر آماده قالب زده

روی سطح صاف کاغذ روغنی میندازیم و خمیر رو به قطر ۳-۴ میلی متر باز میکنیم  و با قالب مورد نظرمون (که اینجا قلبه) قالب میزنیم:

اضافی دور قلب رو با دست کنار میکشیم و با کاردک قلبها رو برمیداریم که فرمشون به هم نریزه :

و توی سینی پخت کوکی یا سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم :

راهی فر گرم شده میشه ، ۱۷۰ درجه ، ۸ الی ده دقیقه ، حتما از ۵ دقیقه از بیرون کوکی هارو نگاه کنید، اولین علامت تغییر رنگ رو که در هاشیه کوکی دیدید، حاضره

کوکی رو میذاریم خنک بشه ، خمیر فوندانتی که با این دستور تهیه کردیم (من از اضافی فوندانت قبلیم که فریز کرده بودم استفاده کردم ) رو به رنگ قرمز در میاریم

برای رسیدن به رنگ قرمز تیره،نسبتا رنگ ژله ای زیادی به فوندانت میزنیم و ممکنه چسبنده بشه،کمی پودر قند الک شده کنار دستتون داشه باشید،در حد ۱-۲ ق چ به فوندانت اضافه کنید اگه لازم شد

با همون قالبی که کوکی ها رو قالب زده بودیم ، فوندانت رو قالب میزنیم :

و روی کوکی که با انگشت خیس کمی تر کردیم میذاریم:

و با نوک انگشت کمی پارافین خوراکی روش میمالیم تا صیقلی بشه:

برای طرح بالشتکی ، با پشت چاقو موازی لبه قلبها شیارهایی با فاصله منظم روی فوندانت ایجاد میکنیم:

این شکلی میشه:

راس های لوزی رو هم ترافل ریز میذاریم :

میذاریم چندساعت در هوای اتاق (دور از رطوبت ) خشک بشه ،

کوکی زیبای ما حاضره:

با خلاقیت خودتون میتونید طرحهای خیلی زیادی روی کوکی ها ایجاد کنید

این هم چند نمونه دیگه از طرحهای من :

 گل با مروارید خوراکی:

 علامت تعجب:

و طرح قلب زخمی :

و چند طرح دیگه رو هم با همین روشی که توضیح دادم اجرا کردم و در آخر توی قوطی قلبی چیدمشون

استفاده از فوندانت کار نسبتا راحتیه و نتیجه کار با تلاش خیلی کمتری نسبت به آیسینگ ، تمیز و شیک از آب درمیاد

من خیلی دوسشون دارم ،

امیدوارم شما هم بسازید و لذت ببرید

روزگارتون قلبی ، قلبهاتون گرم

هرروز روز عشقه، هرروزتون مبارک

8 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. پریسا می‌گه:

    سلام خیلی خیلی خوشگل و تمیزه

  2. سعیده می‌گه:

    بسیار زیبااااااااااا
    دستت درد نکنه هنرمند :)

  3. سولماز می‌گه:

    سلام پیوند جان
    مثل همیشه عالی وبا سلیقه افرین به این همه هنر

  4. افسانه می‌گه:

    سلااااااااام پیوند جونم کلللللی دلم برات تنگ شده بودواسه سایتت غذاهای خوشگل وخوشمزت حتی واسه ناخن های خوششملت.علت نبودنم هم رفتن به خوابگاه وشروع ترم بوده اونجا هم مشکل نت داشتم وای فکر میکردم دیگه سایتتواپ نمیکنی کلی ذوق مرگ شدم وقتی دیدم این همه چیزای خوشگل درست کردی.خدایی من بی معرفتو فراموش نکردی ؟امیدوارم خوب وسرحال باشی خیلی دوستت دارم سال نو شماهم پیشاپیش مباااااارک عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جون ، معلومه که منم یادت بودم ، تازه پست پاستا مکزیکی رو هم که قول داده بودم واست گذاشتم ، تفاقا منم طرحمو شروع کردم و نمیدونم اونجا فرصت کنم پست بذارم یا نه ،شاید فرکانس پستهای سایت کمتر بشه اما حتما به یادتون هستم و با پستهای جدید میام ان شا الله

      شما که همیشه با معرفتی،ان شا الله فرصت کنی و بیشتر سر بزنی بهمون ،کلی خوشحال میشم
      ممنون از تبریکت،شما هم خدمت خانواده عزیزت تبریک بگو از طرف من گلم ، عیدتون مبارک ،ان شا الله عیدی سرشار از تازگی و شروعهای زیبا و سرانجامهای نیک باشه

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول