خب تا فصل سبزیجات کوهی تموم نشده ، این دستور رو بذارم ،

مواد لازم : برنج : ۴ پیمانه

شنگ : نیم کیلو

نمک و روغن به اندازه دلخواه

 روش کار :

برنج رو از قبل با نمک خیس کنید

داخل قابلمه مناسب آبکش کردن برنجتون آب بریزید جوش بیاد

جوش که اومد برنج رو بریزید داخلش

و وقتی شروع به قل زدن کرد شنگ رو بریزید داخلش

چند دقیقه با در باز قل بزنه تا برنج آماده آبکش کردن بشه ، آبکش که کردید دم میندازید ، به همین راحتی

نکته :۱- میتونید با گوشت پخته یا گوشت چرخ کرده سرخ شده یا هر خوراک گوشتی دیگه ای این پلو رو سرو کنید

۲- از انواع سبزیجات معطر پلویی در کنار شنگ میشه استفاده کرد

نوش جان

پ.ن : این سبزی شنگ که خام  هم با سرکه خورده میشه و مفید و خوشمززززززس

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول