خب تا فصل سبزیجات کوهی تموم نشده ، این دستور رو بذارم ،
مواد لازم : برنج : ۴ پیمانه
شنگ : نیم کیلو
نمک و روغن به اندازه دلخواه
روش کار :
برنج رو از قبل با نمک خیس کنید
داخل قابلمه مناسب آبکش کردن برنجتون آب بریزید جوش بیاد
جوش که اومد برنج رو بریزید داخلش
و وقتی شروع به قل زدن کرد شنگ رو بریزید داخلش
چند دقیقه با در باز قل بزنه تا برنج آماده آبکش کردن بشه ، آبکش که کردید دم میندازید ، به همین راحتی
نکته :۱- میتونید با گوشت پخته یا گوشت چرخ کرده سرخ شده یا هر خوراک گوشتی دیگه ای این پلو رو سرو کنید
۲- از انواع سبزیجات معطر پلویی در کنار شنگ میشه استفاده کرد
نوش جان
پ.ن : این سبزی شنگ که خام هم با سرکه خورده میشه و مفید و خوشمززززززس
مرتبط با :
دسته بندی دورچین, غذاهای ایرانی, پلو،چلو،برنجی