خب! با یه پست خوشگل و خوشمزه اومدم که نه مواد خاصی میخواد، نه زحمت داره ، نه فر میخواد ، نه مهارت آشپزی و شیرینی پزی احتیاج داره

دستور این مدل شکلات به اسمها و شکلهای مختلفی توی نت پیدا میشه ، مثلا شکلات آلمانی ، شکلات بیسکویتی ، مرمری و …

به نظر من که اسم مرمری واسش مناسبتره ، منو دقیقا یاد سنگ مرمر دیوار مدرسه میندازه که با چه دقتی نگاهش میکردم هردفعه یک جزء تازه توش پیدا کنم ، تکه های براق و شیشه مانند، سنگهای متخلخل و رگه های رنگارنگ همه لابه لای زمینه اصلی سنگ پخش شده بودن و توی هر برش یکیشون بیشتر خودنمایی میکرد ، اینجا هم یک بستر شکلاتی داریم که مغزهای مختلف و بیسکوییت در اون پخش شده ، فقط برعکس سنگ مرمر خیلی نرم و خوشمزس D:

مواد لازم:

شکلات : ۱۰۰ گرم

(من از شکلات ۸۴% استفاده کردم،هرچقدر شیرینتر دوس دارید،درصد خلوص شکلات رو پایینتر انتخاب کنید)

کره:۱۰۰ گرم

بیسکوییت: ۱۰۰ گرم

هر مارک و طعمی که دوست دارید فرقی نمیکنه،من از بیسکوییت نارگیلی استفاده کردم)

مغز پسته ،بادام،گردو، فندق هرچی که دوست دارید : جمعا نصف پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

وانیل: یک چهارم ق چ

پودر کاکائو : دو ق غ

پودر قند : یک الی دو ق غ

روش کار:

مغزهارو لای دستمال میکوبیم،(طوری که تکه درشت هم داشته باشه ) و اونو کنار میذاریم :

تخم مرغ رو هم با وانیل و پودر قند مخلوط میکنیم و با چنگال میزنیم و کنار میذاریم :

حالا شکلات و کره رو خرد میکنیم و پودر کاکائو رو بهشون اضافه میکینم :

ظرف محتوی شکلات رو میذاریم روی ظرف آب جوش(طوری که آب به ظرف نخوره و فقط بخارش بالا بیاد، وگرنه شکلات میسوزه)

شکلات و کره کاملا ذوب میشن و یه سس خوشگل بوجود میارن (به به ):

تخم مرغ زده شده رو در حالیکه ظرف شکلات رو مدام هم میزنیم بهش اضافه میکینم :

بعد بیسکویت هارو ب دست کمی میشکنیم (اصلا لازم نیست ریز بشن) و به ظرف اضافه میکنیم:

بعدشم مغزها رو :

ظرف رو از روی بخار اب برمیداریم و میذاریم کمی خنک بشه:

بعد محتویاتشو روی یه سلفون که چرب کردیم خالی میکنیم :

میشه سلفون رو مثل یه شکلات بزرگ بپیچید و بذارید یخچال تا ببنده ،اما من لبه های سلفون رو مثل کادوپیچی محکم جمع کردم (زیاد فشار ندید که شکلاتا بیرون نزنه) بعد توی یه قوطی فشار دادم که فرم مکعب مستطیل بگیره :

۱-۲ ساعت  قوطی رو داخل یخپال گذاشتم که شکلات فرمشو حفظ کنه :

خب ! حالا دقیقا مثل سنگ معدن مرمره! سلفون رو باز میکنیم و با یه پاقوی تیز به اندازه دلخواهمون (قطر حدود ۱ سانت) برشش میزنیم:

من همینجوری ساده توی ظرف چیدمش :

خودش خوشگله دیگه!

پیشنهاد میکنم درستش کنید،تا حالا هیچ شکلات خوری روئیت نشده که عاشق این دسر ساده نشه

نوش جان

پ.ن : این چندروزی که نمیتونستم پست بذارم دلم واستون تنگ شده بود ، برای سرویس دهی آسیاتک متاسفم که چندروزه با اشکال IP دسترسی کاربراش به خیلی سایتها از بین رفته، الان هم نت موبایل رو شیر کردم روی لپ تاپ و دارم واستون مینویسم ، دلم شونصد تا واستون تنگ شده بود

دسته بندی بدون فر !, دسر, یلدا

30 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ای جوووووووووووونم هووووورررررراااااا بلاخره پییوند جووون اومد….الان یه عاااالمه ذوق دارم…خوووووو دلم تنگ شده بود…متاسفانه بلاگفا هم دوباره قاطی کرده و حس آمریکایی بودن بهم دست داده…البته نه از اون نظر…از این نظر که هووووچ غلطی نمیتونم بکنم و حرفام مثل یه گوله برفی تو سراشیبی کده داره هی بزرگتر میشه تا کی دوباره خونه خرابم کنه…:))

    خووب بریم سر این شوکولات….وووووووی مگه میشه این عکسای خووشگل رو دید و هوس نکرد….

    معلومه خیلی خووووشمزه اس…فداااااات که اینقدر قشنگ و با دقت توضیح میدی…عکس هم که دیگه محشره…

    نقش سینی چقدر با شکلات ها همخونی داره:)نخندیا اول فک کردم شاید تزیین شکلاته ….:))

    وووی دوباره زیاد حرف زدم……آیکون شرمندگی….بغل بوووووووس….عشق…..خلاصه همه آیکون های گوگولی…..:-*

    • پیوند می‌گه:

      سلاااااااااااام دخمل پاییزی! باریکلا اول شدی هوراااااااااااااااااااااااا ! عاشقتم که انقدر پیگیری گلی ،

      واقعا هم بالاخره،انگاری دست و پام بسته بود!

      منم دلم واقعا تنگ شده بود،بوخودا ، دیگه این کشیک آخری ثانیه هارو میشمردم بیام خونه و هرجور شده پیشخوان وردپرس روبالابیارم پستهامو بذارم!
      ای بلاگفای ملعون! شورشو درآورده دیگه داره تلخ و ترششم درمیاره! چیه آخه؟!
      خدانکنه حرفات گوله بشه خانومی با احساسم ، همشو توی نوت پد بنویس وقتی بلاگفارو خدا آزاد کرد! دوباره پستشون کن

      آره خداییش خوشمزه بود،جاتون یه دنیا خالی ..و ممنون از محبتت ،۳۵۰۰۰ تا بوس

      قبل ازینکه یه غذارو بپزم میرم سر کابینت و بوفه، نگاه میکنم ببینم تو کدوم ظرف میخوام سرو کنم، تزئیناتشو باتوجه به ظرفم انجام میدم ، البته گاهی که یه غذایی “الکتیو” پخته نمیشه ، تو شرایط اورژانسی اولین طرفی که از کابنت بپره بیرون رو میارم و میریزمش توش!
      نه بابا شیرین زبونی هیچوقت ناراحت کننده نیست ،این کامنتها به من انرژی میده

  2. سعیده می‌گه:

    سلام.دستتون درد نکنه واسه این دسر خوشمزه و راحت.
    بازم دستورای بدون فر برامون بزارید.
    متشکرم

  3. سعیده می‌گه:

    سلام مجدد.لطفا اگه میشه طرز تهیه برنجک هم برامون بزارید.مرسی

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم

      من بیشتر غذاهایی که تو خونه هوس میکنم و میپزم همزمان عکس میگیرم تا انتشار بدم و اگه به کار کسی اومد استفاده کنه
      اگه یه موقع برنجک درست کردم ،حتما واستون مراحلشو پست میکنم دوست عزیزم

  4. نسیم می‌گه:

    پیوند
    تخم مرغه
    تخم مرغه می پزه؟

  5. افسانه می‌گه:

    سلام بر دکتر پیوند خودمون .مریض پستای خوشمزتم به شدت . اسم بیماریمم گمونم سندروم سایت پیوند باشه . دنبال دوا درمونم نیستم چون میدونم لاعلاجه به شدددت.بالاخره اومدی عزیزم چشم ما روشن.خسته نباشی .اخ جون من عاشق شکلاتم هرچی تلختر دوست داشتنی تر .راستی یه خبر عجیب برا اولین بار شیرینی پختم خیلی تجربه باحالی بود اگر چه تهش ته دیگ شد ولی هنوزم به اینده امیدوارم

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جونم ،شروع سال تحصیلی رو بهت تبریک میگم ، خدارو شکر میکنم که امسال دیگه افسانه کنکوری نیستی و در یک رشته عالی دانشجویی خانومی

      خدانکنه هیچوقت بیمار و کسل باشی گلم ، سندرومتم عشقه! اصلا دوا درمون نمیخواد پروگنوزش خوبه

      آره بالاخره طلسمو شکوندم! ولی به جاش این پستهایی که جامونده بود دارم زود زود واستون میذارم که به فصلش به دستتون برسه
      خیلی خبر خوشحال کننده ای بود،ایول، بالاخره تصمیم گرفتی درکنار مدرن و پرمشغله بودن کدبانو هم باشی؟ این عالیه ، زندگی با همه جنبه هاش قشنگه
      منم به آیندت امیدوارم افسانه جون

  6. دخترپاییز می‌گه:

    ای جووووووووووووون دلم….

    چشممممممم………..فعلا که کلاسمون رفته بالا و تو اینستاگرام مینویسم ….:))

    وووووی عصن بدون این شکلکا نمیشه عمق مطلب رو رسوند….کاشکی میشد نقاشی کرد و فرستاد….:))

    خداییش بهت خیلی عادت کردم….دوووستت دااااااااارم هواااااااااااااارتا…..هیس ….دم صبحی جیغ چیه…ببخشید…:)

    بوووس …..:-*

    • پیوند می‌گه:

      بابا کلااااس
      اینستاگرام من : peivandbaashpazi
      یه ندا بده بیام بخونم،یا ادرستو برام بفرست بیام
      بی شکلکی خر است ،بازم یادم انداختی ،برم یه فکری به حالش بکنم
      منم تک تکتون رو دوست دارم،امیدوارم همیشه شاد و سرزنده ببینمت دوست خوبم
      عیب نداره بیدارم من صبحهای زود
      بوووس

  7. نسیم می‌گه:

    بله تخم مرغ پخت
    پیوند من خیلی بچه حرف گوش نکنی بودم از همون عنفوان خردسالی برای همین وقتی یه دستوری شما میذاری ما یه کم حرف گوش نمکنیم کره رو نصف میکنیم و به همون اندازه شکلات اضافه میکنیم و از اونجایی که شکلات هر چه تلخ تر خوشمزه تر با توجه به اینکه شکلات ۷۰ درصد موجود بود پودر قند را نیز حذف نمودیم و یک قاشق چایخوری قهوهء گلد به مواد شکلاتی اضافه نمودیم ماحصل کوشش ما الان در یخچال به سر می بره ولی ظرف شکلات را کامل خالی ننمودیم و همونطور ذوب ذوب یک عالمه اش را بلعیدیم… بسی خوشمزه بود بقیه اش را هم عصر با چای می بلعیم
    خانم اون ظرفتون منو کشت

    • پیوند می‌گه:

      آره دیگه ،همین خلاقیتهاست که دستپخت رو میسازه،خیلی هم عالی ،مطمعنم خوشمزه میشه ،مخصوصا تو این هوای نسبتا پاییزی ،لب پنجره باز و با یه نوشیدنی گرم
      اون ظرفمونم قابل نداره،سلیقه مامانمه،از نمایشگاه صنایع دستی ،چندتا قل رنگارنگم داره ، فکر میکردم فقط خودم عاشقشونم ! پس بیا شادیامونو قسمت کنیم

  8. دخترپاییز می‌گه:

    در مورد انتخاب ظرف …..خوووش به حالت….من که با یه قوم همیشه گشنه طرفم…یعنی به تزیین و انتخاب ظرف و اینا نمیرسه…:))

    باز م صد رحمت به قوم مغول….همچی که بوی غذا میاد همه سر از غارشون در میارن و حمله….

    فقط شبها آرامش دارم…یه خاطر همین بیشتر کارا رو میزارم وقتی همه خوابن…تا بویی نبرن دارن چیکار میکنم….:))بعد فوری عکس میندازم….:D

    در ضمن فعلا تو خونه مستاجریم و اثاثم هم بسته بندی و تو انباری …ایشالا برم خونه خودمون دستم بیشتر بازه…

    ووووووووی دوباره چونه ام گرم شد….بووووووووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      همه آدما موقع گرسنگی همینن بابا،غصه نخور ،
      من اصلا خبر نمیدم غذا حاضره،یا غذای بقیرو میکشم میدم بخورن ،خودم یه قسمتشو تزئین میکنم با خیال راحت عکاسیمو میکنم
      خوبه شبها هم غنیمته ، و اینکه ذوق عکاسی داری خیلی عالیه
      انشالله بری خونه خودت،یک عالمه کابینت داشته باشه همه ظرفاتو بچینی ،تازه جا هم زیاد بیاری کلی جدید بخری
      نه بابا اختیار داری،چه حرفیه
      بووووووس

  9. برلیان می‌گه:

    سلام عزیزم
    دستت دردنکنه
    من عاشق این شیرینیهای بی دردسرم عالیه بیسته بیستی

  10. دریا می‌گه:

    http://8pic.ir/images/ole8jc5yjyrbehfq37ud.jpg

    تقدیم به دوست عزیزم عصر آدینه ات بخیر

  11. نرگس می‌گه:

    پیوند جون کد بانوی عزیزم دستتون بی بلا ممنون که فکر ماهستیدکارتون بیست بیست

  12. دخترپاییز می‌گه:

    http://opload.ir/im/7m94/53939b4fea111.jpg

    اجازه اینم شکلات مرمری و خووووووووووووشمزه با هات چاکلت داغ….بسیااااااااار خوووووووشمزه

    البته با همون خرابکاری توضیح داده شده….ناشی از ذوق کردگی بسیار…:))
    ولی واقعا خوووووشمزه بود فکر میکردم مزه تخک کرغ یا بوی زحم میده ولی اینجوری نشد…راستی من یه کم قیصی خرد ردم و توش ریختم
    وووووووووی نزاشتن به عکس برسه با جیغ و داد این عکس رو گرفتم….

    • پیوند می‌گه:

      مجاازه ????
      چقققدر خوشگل درستش کردی،چه منظم و تر تمیز، هزار آفرین ?????????
      قیصی هم فکر خوبیه ،هم خوشمزست،هم خاصیت داره،نوش جان
      انقدر که خوشمزه میپزی دیگه??? خیلی عکست قشنگه ،
      نت خونه وصل شه میذارمش تو آلبومت،ان شا الله نیمساعت دیگه

  13. دخترپاییز می‌گه:

    راستی یه سوال….چرا وقع خرد کردن …شکلات میشکست…یعنی مثل شکلاتای شما منظم نشد…

    • پیوند می‌گه:

      احتمالا سرد بوده ، البته جنس شکلاتها هم فرق میکنه ،بعضی شکلاتها درصد مواد چربشون بیشتره و نرم و انعطاف پذیرن ،من از روی خط خودش برش دادم،با دست شکوندم
      وقتی میخوایم ذوبش کنیم چه فرقی داره منظم باشه یا نه دخملی

  14. دخترپاییز می‌گه:

    عه واااااااااا ببخشید سوالم رو اشتباه رسوندم….

    منظورم موقع برش دادنش بود…

    شکلات که آماده شد به سختی تونستم برش بدم هی خرد میشد….ایراد یا از چاقوم بود یا از شکلات…

    ووووووووی پیوند جوووووووم اینقذه انرژی میدی …که هر روز به شوق درست کردن یه رسپی از هنرای تو….بیدار میشم و اینجوری خیلی از نظر فکری بهم آرامش میده…یعنی یه جوری سرم گرم میشه…

    امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت صدبرابر خیر و خوبی بده….قررررررربونت برم بوووووووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      خواهش میکنم ، آها ! فهمیدم منظورتو
      احتمال داره موقع برش خیلی سرد بوده، شکلات یخ که بزنه حالت شکننده داره،به دمای اتاق که میرسه قابل برش میشه
      یه نکته دیگه هم میزان رطوبت بیسکویته،این بیسکویت چاق های نارگیلی که من استفاده کردم از پتی بور مرطوب و ترد تر هستن و خوب با چاقو بریده میشن
      البته برشی که من تو عکس دیدم خیلی تمیز و قشنگه ها، حساس نشو دخترمهربون

      مرسی عزیـــــــــــــزم، منم به شوق انرژی مثبت شما میام سایتو آپ میکنم ،یعنی لذتی که از خوردن غذا میبرم در مقابل لذتی که وقتی میبینم شما از اون غذا پختید و خوشتون اومده بهم دست میده قابل مقایسه نیست
      الان هم علی رغم سردرد میگرنی دارم با کلی شور و علاقه تو صفحه مانیتور نگاه میکنم و سایز و رنگ عکسهارو تنظیم میکنم تا درخور مخاطبای دوست داشتنی مثل شما باشه
      خوشحالم بابت بودن تک تکتون ، خداروشکر بابت این نعمت که مفید بودم ،الحمدلله
      هزارتا بوووووووس

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول