یک دسر درست کردم که توش فقط از زرده تخم مرغ استفاده میشد ،
برای اینکه سفیده ها بی استفاده نمونه یه سرچ زدم و حاصلش این شد :
یک شیرینی خوش خوراک با مواد اولیه کاملا در دسترس
و مدت آماده سازی ۵ دقیقه
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
شکر آسیاب شده نرم : ۱ پیمانه
آبلیمو : یک قاشق چایخوری
وانیل : یک پنسه
روش کار :
فر رو روی کمترین درجه روشن کنید
سفیده تخم مرغ رو توی ظرف گود خشک و تمیز با همزن برقی در یک جهت میزنیم که کامل کف کنه و سفت بشه ، طری که ظرف رو بر میگردونیم نریزه :
بعد پودر شکر و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم :
یه کم دیگه با همزن برقی میزنیم تا کاملا یکدست بشه و با قیف توی سینی فر که چرب شده ازش میریزیم :
میشه روش ترافل رنگی بپاشید :
البته فرم سنتی مرینگ این شکلیه و به meringue kiss معروفه :
حالا هرشکلی که باشه نکته مهمش دمای پختشه :
فر رو روی کمترین درجه گرم کرده بودیم و الان ۵ دقیقه ست که گرم شده ،
سینی فر رو میذاریم روی دورترین طبقه از شعله ،
۵۰-۶۰ دقیقه با فر روشن حرارت خیلی ملایم ببینه طوری که تغییر رنگ نده
بعد فر رو خاموش میکنیم ، یک ساعت توی فر خاموش با در بسته بمونه تا خشک بشه ،
اگه زمستونه اصلا با فر کاری نداریم ، خیلی راحت سینی فر رو میذاریم روی شوفاژ یا بخاری و میگیریم میخوابیم ، صبح مرینگمون حاضره
در فر رو که باز کردیم ، صبر میکنیم مرینگها خنک بشه ، خودش راحت جدا میشه (اگه مثل من عجول باشید وقتی گرمه نصفشو پودر میکنید )
خب ! مرینگهای خوشگلمون امادست ، با چای بخورید و لذت ببرید :
نوش جان