یک دسر درست کردم که توش فقط از زرده تخم مرغ استفاده میشد ،

برای اینکه سفیده ها بی استفاده نمونه یه سرچ زدم و حاصلش این شد :

یک شیرینی خوش خوراک با مواد اولیه کاملا در دسترس

و مدت آماده سازی ۵ دقیقه

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

شکر آسیاب شده نرم : ۱ پیمانه

آبلیمو : یک قاشق چایخوری

وانیل : یک پنسه

روش کار :

فر رو روی کمترین درجه روشن کنید

سفیده تخم مرغ رو توی ظرف گود خشک و تمیز با همزن برقی در یک جهت میزنیم که کامل کف کنه و سفت بشه ، طری که ظرف رو بر میگردونیم نریزه :

بعد پودر شکر و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم :

یه کم دیگه با همزن برقی میزنیم تا کاملا یکدست بشه و با قیف توی سینی فر که چرب شده ازش میریزیم :

میشه روش ترافل رنگی بپاشید :

البته فرم سنتی مرینگ این شکلیه  و به meringue kiss معروفه  :

حالا هرشکلی که باشه نکته مهمش دمای پختشه :

فر رو روی کمترین درجه گرم کرده بودیم و الان ۵ دقیقه ست که گرم شده ،

سینی فر رو میذاریم روی دورترین طبقه از شعله ،

۵۰-۶۰ دقیقه با فر روشن حرارت خیلی ملایم ببینه طوری که تغییر رنگ نده

بعد فر رو خاموش میکنیم ، یک ساعت توی فر خاموش با در بسته  بمونه تا خشک بشه ،

اگه زمستونه اصلا با فر کاری نداریم ، خیلی راحت سینی فر رو میذاریم روی شوفاژ یا بخاری و میگیریم میخوابیم ، صبح مرینگمون حاضره 

در فر رو که باز کردیم ، صبر میکنیم مرینگها خنک بشه ، خودش راحت جدا میشه (اگه مثل من عجول باشید وقتی گرمه نصفشو پودر میکنید )

خب ! مرینگهای خوشگلمون امادست ، با چای بخورید و لذت ببرید :

نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول