خیلی از آدما هستن که به پروتئین شیر گاو یا لاکتوز شیر حسایت دارن ، یه عده دیگه هم هستن که اصلا فرآورده های دامی مصرف نمیکنن

یه عده هم دندون درست حسابی ندارن ،یا معدشون حساسه ،

ازونجایی که بین دانه های روغنی،فندق راحت تر از همشون هضم میشه ،من مصرف این نوشیدنی رو برای  سالمندان عزیزی که دندونای درست حسابی ندارن و همینطور بچه های کوچولو  که با خوردن مغزها دچار نفخ میشن هم توصیه میکنم

فسفر زیادی هم داره و خوراک اون آدماییه که میخوان از مغزشون استفاده کنن، من خودم فصل امتحانات به یه سنجاب تمام عیار تبدیل میشم !

البته لازم نیست یکی از این گروههای بالا باشید که ازین نوشیدنی سود ببرید ، چون

فندق برای کنترل وزن و قند خون هم خیلی مفیده چون کربوهیدرات نداره و سرشار از فیبره،در درمان و پیشگیری از کبد چرب هم موثره ،ویتامین E بالایی هم داره ،میدونید که ویتامین E رو ویتامین جوانی هم میگن

پس آقایون و خانوما ، همگی بفرمایید شیر فندق

مواد لازم:

برای هر لیوان شیر فندق

فندق خام : ۵۰-۶۰ عدد

آب : ۱ لیوان

روش کار:

پوسته های فندق رو جدا میکنیم ،تا برسیم به پوسته نازکی که روی خود فندق چسبیده ، این یکی یه ذره وابستگیش شدیده!،باید به زور جداش کنیم

دونه های فندق رو میندازیم توی آب جوش :

و بلافاصله آب یخ:

پوسته دچار شوک میشه و با یه لمس سر انگشت به راحتی کنده میشه :

دونه های پوست کنده رو با آب سرد میریزیم داخل بلندر و میذاریم ۶۰ ثانیه یا بیشتر کار کنه :

هرچقدر فندقها بهتر پوره بشن،شیر حاصل یکدست تر و غلیظتره

میتونید از صافی پارچه ای ردش کنید،اما من حیفیم میاد فیبر مفید رو به همون راحتی بریزم دور

پس صاف نکرده ریختمش توی لیوان

دیابتی ها،بی دندون ها،گیاه خوارها،نی نی ها،کبد چرب ها و همه اونایی که دوس دارن سالم بخورن و بیاشامن!

شیرفندق خورون خوش بگذره ، نوش جان

پ.ن: حرکتی در جهت جبران فست فود خوری پست قبلی !

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. نسیم می‌گه:

    بذار اینم درست کنم ببینم پسرم میخوره
    فندق بهش ندادم تا حالا
    فکر میکردم حساسیت زا باشه اما دیگه داره از سن حساسیت رد میشه

    • پیوند می‌گه:

      امیدوارم بخوره ،چیز خوبیه ،البته برای بچه ها میتونی یه ذره شیرینش کنی چون کالریش منفیه
      چندوقتشه ؟ حریره بادام و شیرفندق و اینجور چیزارو میشه کم کم از سنی که بچه غذای سفره میخوره بهش داد

  2. مریم.ص می‌گه:

    جذاب بود.
    خانم ما بامیه خریدیم و سرخ کردیم و فریز کردیم. از انتخابهای شما خوشم میاد. اگر امکان داشت تا فصلش تموم نشده غذاهای خوشمزه بفرمایید. خورشت و ترشیش رو آشنام، ولی حالا با دستور شما هم بخونیم بد نیست. چقدر دستور می دم من. 😐

    • پیوند می‌گه:

      ممنون!

      به به ،آفرین بهشما،خسته نباشید
      ما هم درگیر لوبیا سبز و آبغوره بودیم
      سعیمو میکنم،امیدوارم که بدقول نشم،این چندروزه کشیکم زیاده …

      خیلی خوبه که به فکر تنوع غذایی هستید

  3. بهار می‌گه:

    سلام پیوند عزیز و مهربون. ممنون بابت آموزش جدید، من که هر روز با کلی شوق منتظر یه آموزش تازه ام، اینجا خیلی یاد می گیرم.
    هر وقت که اینجا می یام مشامم پر می شه از عطر مهربونی، خیلی سپاسگزارم به خاطر حس خوبی که منتقل می کنی بانوی مهربانی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار نازنینم ،شما روح لطیفی داری که مهربونی رو درک میکنی گلم
      خواهش میکنم،خوشحالم که به روز بودن سایت رو دوست دارید ،امروزم با یه دستور جدید ءپ شدم به لطف خدا
      اینجا پر از گلهای یاس و مریم و بهاره عزیزم ،رایحه دلنشین حضور شما هنرمندا و هنردوستان عزیزه

  4. محب مهدی(عج) می‌گه:

    باید جالب باشه.نوش جونتون

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول