در مورد این رسیپی لازمه خدمتتون عرض کنم که این سبک پخت فتوچینی مربوط به رستوران بسیار معروفی میشه به اسم “Cheesecake Factory” که از رستورانهای زنجیره ای معروف ام ری کاست و در سراسر ام ری کای شمالی به علاوه پور تو ریکو شعبه داره (خدا قسمتمون کنه بریم همونجا بخوریم )

جالبه بدونید انقدر پرطرفداره که گیفت کارد خرید ازین رستوران رو مردم به هم هدیه میدن !!!

این عکس یکی از شعبه هاشه :

دستورش رو من در table for two پیدا کردم و سریع پختمش و ازش عکاسی کردم ،

بدیهیه که اندازه ای که این سایت(میزدونفره) گفته واسه دونفر مناسبه ، پس شما مقدار رو به نسبت افرادتون چندبرابر کنید

مواد لازم :

فتوچینی* : ۳۰۰ گرم

اسفناج جوان* : یک و نیم پیمانه

ماست یونانی* : نصف پیمانه

خامه ترش *: یک چهارم پیمانه

رب گوجه : سه قاشق غ

شکر : نصف قاشق غ

سان دراید تومیتو : یک پیمانه

سیر : ۵-۶ حبه

روغن زیتون : ۳-۴ قاشق غ

فلفل قرمز – نمک

(درمورد اون مواد اولیه ش که ستاره دار کردم در آخر توضیحات میدم …)

روش کار :

اسفناج رو اگه حسابی ریز و کوچیه که هیچی ، اگه نیست به صورت نوارهای بلند برش میزنیم :

گوجه خشک شده رو هم با دست کمی خرد میکنیم :

ماست یونانی و خامه رو هم باهم ترکیب میکنیم و کنار میذاریم :

مثل پخت ماکارونی ، آب میذاریم با کمی روغن زیتون به جوش بیاد و فتوچینی رو داخلش میندازیم :

حالا میریم سراغ ساختن سس :

داخل ماهیتابه داغ ۲-۳ ق غ روغن زیتون میریزیم

سیر خرد شده رو به روغن اضافه میکنیم :

و گوجه خشک :

زیاد لازم نیست تفت بدیم ، ۱-۲ دقیقه کافیه ، بوی سیر که آزاد شد باید شعله رو کم کنیم و ماست و رب گوجه رو اضافه کنیم :

و شکر :

و خیلی سریع هم میزنیم تا یکدست بشه :

بعدشم اسفناج رو اضافه میکنیم :

نمک و فلفلش رو اندازه میکنیم :

اینجا خاموشش میکنیم ،

زمان پخت فتوچینی از دستتون در نره ، احتمالا الان دیگه وقت صاف کردنشه :

وقتی دارید صافش میکنید حدود یک پیمانه از آبش رو نگهدارید

این قسمتش جالبه ، یادتونه قبلا توی دستور ریزوتو یِ قارچ ، برنج رو چجوری نرم کردیم ؟ به جای اینکه برنج رو بریزیم توی آب، اب رو ذره ذره ریختیم روی برنج و هم زدیم تا بخار شد

اینجا هم فتوچینی رو بعد از صاف کردن دم نمیکنیم ، با سس میریزیمش داخل قابلمه  روی شعله زیاد و ذره ذره از اون آبی که گفتم نگهداشتیم بهش اضافه میکنیم تا وقتی به نرمی دلخواهمون برسه ، من فقط یک ته استکان ازون آب رو استفاده کردم

دیگه غذای خوشمزمون آمادست ؛ باید داغ سرو بشه

من طعمش رو خیلی خیلی دوست داشتم ، امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید 

حالا توضیح اون موارد ستاره دار :

۱- فتوچینی : (Fettuccine (literally “little ribbons” in Italian

فتوچینی به ایتالیایی یعنی روبانهای کوچک ، اسم یک نوع پاستاس که هم تازه و هم خشک شده استفاده میشه ،

حالا رو جعبه من که نوشته  tagliatelle پس فتوچینی چی شد ؟ تالیاتلی همون فتوچینیه ، فقط توی منطقه Emilia-Romagna ایتالیا به این اسم صداش میزنن ، چون اونجا به جای آب ، با آب مرغ میپزنش

در هر صورت چه فتوچینی و چه تالیاتلی ، هرچی صداش بزنیم نوعی ماکارونی نواریه که برای سس های غلیظ مناسبه و تنوع بسیار زیادی در سس داره

خلاصه این ایتالیایی ها سر اسم گذاری انواع ماکارونی کلی داستان دارن ، قبلا در پست فوسیلی با سس قارچ  یکی دو نوع دیگه از پاستا رو معرفی کرده بودم

۲- ماست یونانی – greek yoghurt  :

این هم یک نوع ماسته که خوشبختانه تازگیا تو بازار ایران مارک ایرانیش پیدا میشه ، بافتش خیلی شبیه به ماستهای همزده و ماست شیرازیه ، به جز ماست همزده با نوع ماست دیگه ای جایگزینش نکنید …

۳- خامه ترش : اینو واسه چی اضافه کردیم؟ برای اینکه ماستمون روی حرارت بریده نشه ، پس اصلا حذفش نکنید ، متونید با خامه ، ماست چکیده پرچرب جایگزینش کنید .

۴- اسفناج جوان : اگه گیرتون اومد که فبها ، اگه مثل من هرجا رفتید گفتن الان فصلش نیست ، میتونید با برگ چغندر خیلی جوان جایگزینش کنید

گوجه خشک شده رو هم که دیگه میشناسید و  احتیاج به توضیح نداره خوشبختانه خیلیاتون پیام دادید که درستش کردید 

واقعا خوشحالم میکنید ، امیدوارم اینم درست کنید و لذت ببرید 

عکسشم واسم پست کنید به اسم خودتون میذارم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول