یه مدته که طیف وسیعی از غذاهای خوشگل و خوشمزه با اسم کلی “فینگر فود ” یا “غذاهای لقمه ای” به میز مهمونی های ایرانی اضافه شده

من علاقه خاصی به فینگر فودها دارم ،چون با خوردن فینگر فود ها ، میتونیم کلی طعم متفاوت رو بچشم بدون اینکه مقدار زیادی غذا بخورم و چاق بشم 

 این فینگرفود بادمجون هم واسه مهمونی ها به عنوان پیش غذا گزینه مناسبیه ،

با مواد اولیه معمولی و در دسترس و خیلی راحت تهیه میشه

امیدوارم در این روزهای جشن و مهمونی ازش استفاده کنید و لذت ببرید :

مواد لازم :

بادمجان : ۳ عدد متوسط (نیم کیلو)

گوجه : ۴-۵ عدد متوسط (نیم کیلو)

پیاز :۱ عدد نسبتا کوچک

فلفل سبز تازه : ۲-۳ عدد

سیر :۲-۳ حبه

روغن زیتون ویرجین: ۳ ق غ

پنیر موتزارلا رنده شده : یک پیمانه

نمک و فلفل قرمز

روش کار :

بادمجونها رو میشوییم و با پوست حلقه میکنیم:

روش نمک میریزیم کنار میذاریم:

سیر و فلفل سبز و پیاز رو ریز ریز خرد میکنیم ، داخل تابه ۲ ق غ روغن زیتون میریزیم و تفت میدیم

بعد گوجه پوره شده رو بهش اضافه میکنیم و بدون هم زدن روی حرارت میذاریم تا آبش جمع بشه :

فر رو با اخرین درجه روشن میکنیم گرم بشه ،

بادمجونها رو با دستمال آشپزخونه خشک میکنیم که نمک و تلخیش گرفته بشه :

بادمجونها رو توی سینی فر که چرب کردیم میچینیم و با اون ۱ ق غ روغن زیتون که کنار گذاشته بودیم چرب میکنیم :

بادمجونها رو به مدت ۸ دقیقه در فر درجه ۲۷۰ قرار میدیم و بعد خارج میکنیم

روی هر کدوم حدود ۱ ق م از سس گوجه ای که آماده کردیم میذاریم :

بعدشم پنیر موتزارلا میذاریم :

سینی رو برمیگردونیم داخل فر ،  برای حدود ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر ذوب و طلایی بشه گریل میکنیم

اینجا میتونید بچشید، اگه به نظرتون بادمجون نرمتر خوشمزه تره ، حدود ۵ دقیقه شعله پایین فر رو روشن کنید

تا بازم بپزه ، اما نه انقدری که شکلش رو از دست بده

حالا غذامون آمادست ،

میتونید هرطور که مایلید مثلا تزیینش کنید (یا نکنید! خودش خوشگله)

من با برگ مرزه(که همخوانی خوبی با طعم بادمجون و گوجه داره) و فلفل دلمه قرمز قالب زده تزیین کردم :

حالا ۲۰ – ۳۰ تا ازین چیزی اگپلنت های خوشگل داریم :

بپزید و لذت ببرید ، نوش جان

 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول