طی این مدت وبلاگداری! متوجه شدم که فینگرفود ها غذاهای خیلی محبوب و پرطرفداری هستن
برای همینم قصد دارم بهتون چند نوع فینگر فود خوشگل و خوشمزه یاد بدم که برای مهمونیاتون آماده کنید و لذت ببرید
اینم یکیشون :
فینگرفود رولِ کرپِ اسفناج و پنیر که در ادامه مطلب کامل میگم چیه و چه جوریه
لغت “کِرِپ” crêpe یه واژه فرانسویه که از ریشه لاتین cripsa میاد به معنی منحنی ، رول و پیچیده شده
علتشم اینه که کرپ نوع خاصی از پنکیکه که معمولا داخلش با یه فیلینگ (که تقریبا هرچیز خوردنی میتونه باشه!) پر میشه و بعد تا زده میشه یا رول میشه
این کرپ امروزی ما یه نوع خیلی راحتشه که با اسفناج عزیز! خوشرنگ میشه و کاملا مناسب میز مهمونیه ، درکنار فینگرفودهای دیگه کلی جلوه داره
موادش هم در دسترس و راحته ، پختشم راحت !
بریم سراغ ساختنش …
مواد لازم برای کرپ :
اسفناج : ۲ مشت پُر ! بدون ساقه
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک : یک چهارم ق چ
آرد : نصف پیمانه
بیکینگ پودر : یک سوم ق چ
روش کار :
داخل کاسه بزرگ ، اسفناج و نمک رو به تخم مرغ شکسته اضافه میکنیم :
(به به ! برگهای سبز و ریز اسفناج )
حالا این مخلوط رو داخل غذاساز میریزیم یا با گوشتکوب برقی ، همرو خرد و له میکنیم :
خوب میزنیمش که بعدا بوی تخم مرغ نده ، بعدش آرد و بیکینگ پودر رو به مخلوط اضافه میکنیم :
باید یه خمیر شل سبز بدست بیاد، چون مقدار آب اسفناج ها با هم فرق میکنه ، سایز تخم مرغ ها هم همینطور ، ممکنه با این میزان آرد خمیر ما شل نباشه ، در اونصورت چند قاشق شیر(یا حتی آب) بهش اضافه میکنیم :
باید یه خمیر نسبتا شل مثل ماست زده شده بدست میاد :
کف یه تابه نچسب رو روغن میمالیم و داغ میکنیم ، شعله رو ملایم میکنیم ، بعد از مرکز شروع میکنیم خمیرمون رو میریزیم توی تابه :
با کفگیر یا پشت قاشق خمیر رو هدایت میکنیم طوریکه یه دایره بزرگ نازک از خمیر بسازیم :
وقتی یه سمت خمیر به خوبی بپزه (حدود ۲ دقیقه) به راحتی میشه از تابه جداش کرد ، برش میگردونیم ۱ دقیقه اونیکی سمتشم بپزه :
حالا کرپ خوشگلمون آمادس ، میریم سراغ ساختن رول :
گوجه گیلاسی : ۷-۸ عدد
پنیر خامه ای مورد علاقتون : نصف پیمانه
ادویه مورد علاقتون :نصف ق چ
این ادویه رو میخوایم به پنیر اضافه کنیم ، به نظر من زیره با پنیر ترکیب خوبی داره ، شما بسته به ذائقتون میتونید از فلفل سیاه ، پره فلفل قرمز ، آویشن و .. هم استفاده کنید
پنیر رو با ادویمون مخلوط میکنیم و کمی با قاشق هم میزنیم تا نرم بشه :
حالا باید کرپ رو بپوشونیم ، خیلی ساده ازین پنیر نرم شده ، جا به جا روی سطح کرپ میذاریم :
با کاردک پنیر رو پخش میکنیم ، سعی میکنیم ضخامت لایه پنیر همه جا یکسان باشه که بعدا رولمون مرتب بشه
همه سطح کرپ رو که پوشش دادیم ، از یک سمت شروع میکنیم رولش میکنیم :
طبیعتا یک رول باریک بلند به دست میاریم :
برای اینکه پنیر سفت بشه و موقع برش اذیتمون نکنه ، رول رو ۲۰-۳۰ دقیقه با پوشش سلفونی میذاریم داخل فریزر
بعدم درش میاریم و آروم با حرکات رفت و برگشتی چاقو اره ای برش میزنیم (یعنی فشار عمودی نمیدیم ، مثل اره کردن )
میتونید تیغه چاقو رو بعد از هر برش با کاغذ آشپزخونه پاک کنید تا لبه برشها کثیف نشه
حالا گوچه گیلاسی رو هم از وسط نصف میکنیم :
و روی هر رول با یه خلال دندون یه نصف گوجه رو فیکس میکنیم:
من برای پوشوندن لبه تیز خلال دندون ، از دونه ذرت استفاده کردم :
بعدشم رول های خوشگل رو توی ظرف میچینیم و
نوش جان
دستور الهام گرفته از keep learning and smiling ، با کلی تصرف و تغییر !
عاقا چرا هیشکی این خووووووووووووشمزهء خوووووووووشگل رو تحویل نگرفته…..
اینجانب به عنوان مدعی العموم سبزیجات و غذاهای بر پایه سبزیجات….امروز و همین الان این خووووووشمزه رو درست نمودم….
یواشکی بگم یه کم کرپ ضخیم شده….فک کنم دیگه اسمش فینگر فود نیست….مشت به اینگلیسی چی میشه؟؟؟؟؟؟
عکس متعاقبا ارسال میشود….
بوووووووووووس…با یه عاااااااااااااالمه قلب گوگولی
هاااا همون ….فود….:))
عه! سلام ! کامنتها رو تائید کردم دیدم هنوز کامنت نخونده دارم
اینا پستهای وبلاگه که منتقل کردم ، کامنتهاشون قابل انتقال نبود ، وگرنه طفلی ها کلی مشتری داشتن
مرسی از توجهت دختر پاییزی عزیز
واووووووووووو،نوش جووووووووووووووووووونتون ، چه کار خوبی کردی
منتظرم عکس زیباشو ببینم
مَشت؟مُشت ؟ چی چی ؟!
بوووووووووووووس و قلب دخملی ناز
سلااااااااام به روی ماهت عزیزم….
مشت…عاخه اینقدر بزرگ شده این فینگر فود …دیگه از غذای انگشتی گذشته:))
سلام خانومی …
مُشت پس ، اوممممم بذار فکر کنم ، ضربه ی مشت میشه knock یک مشت و اینها هم میشه wisp ، اسم علمی اون قسمت دست هم carp ، اما مشت بسته معنیش چیه؟ سرم انقدر درد میکنه هنگم ، میفکرم روش
خخخخخخخخ ،خیلی باحالی کلی خندیدم
http://opload.ir/im/7m94/e406237056571.jpg
اینم کرپ اسفناج….
ووووووووووی خیلی خوووووووووشمزه بود
یه چی بگم…من تو مایه اسفناج یه کم سیر رنده شده ریختم….تو پنیرش هم زیره و فلفل سیاه و گردوی آسیاب شده ریختم
یعنی فووووق العاده خوووووشمزه بود
عااااااااااااااشقتم عزیز هنرمند و کدبانو….بوووووووووووس
ای ووووووووووووووول ،چه قشنگ شده ، نمره شما ۱۰۰۰۰ ،براووووووووووووووو
گلهای پیازچه خوشگلو ببین به به
همه چیز تمیز و خوشگل ،
کار خوبی کردی، مزه ش باید عالی باشه ، نوووووووش جونتون
منم عاشقتم دخملی زرنگ و پرانرژی
اینم به آلبوم زیبا و پربارت اضافه شد :قلب:
وووووووووووی ایشالا که سر دردت خوب شده باشه عزیزم….
مراقب خودت باش نازنین :-*
خداروشکر خیلی بهترم ،ممنون :قلب: :گل:
چشم ،حتما :بوس: