طی این مدت وبلاگداری! متوجه شدم که فینگرفود ها غذاهای خیلی محبوب و پرطرفداری هستن

برای همینم قصد دارم بهتون چند نوع فینگر فود خوشگل و خوشمزه یاد بدم که برای مهمونیاتون آماده کنید و لذت ببرید دوست داشتن

اینم یکیشون :

فینگرفود اسفناج

فینگرفود رولِ کرپِ اسفناج و پنیر که در ادامه مطلب کامل میگم چیه و چه جوریه پوزخند

فینگرفود رول اسفناج

لغت “کِرِپ” crêpe  یه واژه فرانسویه که از ریشه لاتین cripsa میاد به معنی منحنی ، رول و پیچیده شده

علتشم اینه که کرپ نوع خاصی از پنکیکه که معمولا داخلش با یه فیلینگ (که تقریبا هرچیز خوردنی میتونه باشه!) پر میشه و بعد تا زده میشه یا رول میشه

این کرپ امروزی ما یه نوع خیلی راحتشه که با اسفناج عزیز!شوخی خوشرنگ میشه و کاملا مناسب میز مهمونیه ، درکنار فینگرفودهای دیگه کلی جلوه داره

موادش هم در دسترس و راحته ، پختشم راحت !

بریم سراغ ساختنش …

مواد لازم برای کرپ :

مواد لازم کرپ اسفناج

اسفناج : ۲ مشت پُر ! بدون ساقه

تخم مرغ : ۲ عدد

نمک : یک چهارم ق چ

آرد : نصف پیمانه

بیکینگ پودر : یک سوم ق چ

روش کار :

داخل کاسه بزرگ ، اسفناج و نمک رو به تخم مرغ شکسته اضافه میکنیم :

مراحل کرپ اسفناج

(به به ! برگهای سبز و ریز اسفناجدوست داشتن  )

حالا این مخلوط رو داخل غذاساز میریزیم یا با گوشتکوب برقی ، همرو خرد و له میکنیم :

مراحل کرپ اسفناج

خوب میزنیمش که بعدا بوی تخم مرغ نده ، بعدش آرد و بیکینگ پودر رو به مخلوط اضافه میکنیم :

مراحل کرپ

باید یه خمیر شل سبز بدست بیاد، چون مقدار آب اسفناج ها با هم فرق میکنه ، سایز تخم مرغ ها هم همینطور ، ممکنه با این میزان آرد خمیر ما شل نباشه ، در اونصورت چند قاشق شیر(یا حتی آب) بهش اضافه میکنیم :

مراحل کرپ اسفناج

باید یه خمیر نسبتا شل مثل ماست زده شده بدست میاد :

کرپ اسفناج

کف یه تابه نچسب رو روغن میمالیم و داغ میکنیم ، شعله رو ملایم میکنیم ، بعد از مرکز شروع میکنیم خمیرمون رو میریزیم توی تابه :

کرپ اسفناج

با کفگیر یا پشت قاشق خمیر رو هدایت میکنیم طوریکه یه دایره بزرگ نازک از خمیر بسازیم :

مراحل کرپ اسفناج

وقتی یه سمت خمیر به خوبی بپزه (حدود ۲ دقیقه) به راحتی میشه از تابه جداش کرد ، برش میگردونیم ۱ دقیقه اونیکی سمتشم بپزه :

مراحل کرپ

حالا کرپ خوشگلمون آمادس ، میریم سراغ ساختن رول :

مواد رول اسفناج

گوجه گیلاسی : ۷-۸ عدد

پنیر خامه ای مورد علاقتون : نصف پیمانه

ادویه مورد علاقتون :نصف ق چ

این ادویه رو میخوایم به پنیر اضافه کنیم ، به نظر من زیره با پنیر ترکیب خوبی داره ، شما بسته به ذائقتون میتونید از فلفل سیاه ، پره فلفل قرمز ، آویشن و .. هم استفاده کنید

پنیر رو با ادویمون مخلوط میکنیم و کمی با قاشق هم میزنیم تا نرم بشه :

مراحل رول

حالا باید کرپ رو بپوشونیم ، خیلی ساده ازین پنیر نرم شده ، جا به جا روی سطح کرپ میذاریم :

مراحل رول

با کاردک پنیر رو پخش میکنیم ، سعی میکنیم ضخامت لایه پنیر همه جا یکسان باشه که بعدا  رولمون مرتب بشه

همه سطح کرپ رو که پوشش دادیم ، از یک سمت شروع میکنیم رولش میکنیم :

مراحل رول اسفناج

طبیعتا یک رول باریک بلند به دست میاریم :

رول اسفناج مراحل

برای اینکه پنیر سفت بشه و موقع برش اذیتمون نکنه ، رول رو ۲۰-۳۰ دقیقه با پوشش سلفونی میذاریم داخل فریزر

بعدم درش میاریم و آروم با حرکات رفت و برگشتی چاقو اره ای برش میزنیم (یعنی فشار عمودی نمیدیم ، مثل اره کردن )

رول اسفناج

میتونید تیغه چاقو رو بعد از هر برش با کاغذ آشپزخونه پاک کنید تا لبه برشها کثیف نشه

حالا گوچه گیلاسی رو هم از وسط نصف میکنیم :

مراحل رول اسفناج

و روی هر رول با یه خلال دندون یه نصف گوجه رو فیکس میکنیم:

مراحل رول

من برای پوشوندن لبه تیز خلال دندون ، از دونه ذرت استفاده کردم :

مراحل رول اسفناج

بعدشم رول های خوشگل رو توی ظرف میچینیم و

رول اسفناج

نوش جان گل تقدیم شما

دستور الهام گرفته از keep learning and smiling ، با کلی تصرف و تغییر !

8 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    عاقا چرا هیشکی این خووووووووووووشمزهء خوووووووووشگل رو تحویل نگرفته…..

    اینجانب به عنوان مدعی العموم سبزیجات و غذاهای بر پایه سبزیجات….امروز و همین الان این خووووووشمزه رو درست نمودم….

    یواشکی بگم یه کم کرپ ضخیم شده….فک کنم دیگه اسمش فینگر فود نیست….مشت به اینگلیسی چی میشه؟؟؟؟؟؟

    عکس متعاقبا ارسال میشود….

    بوووووووووووس…با یه عاااااااااااااالمه قلب گوگولی
    هاااا همون ….فود….:))

    • پیوند می‌گه:

      عه! سلام ! کامنتها رو تائید کردم دیدم هنوز کامنت نخونده دارم
      اینا پستهای وبلاگه که منتقل کردم ، کامنتهاشون قابل انتقال نبود ، وگرنه طفلی ها کلی مشتری داشتن
      مرسی از توجهت دختر پاییزی عزیز
      واووووووووووو،نوش جووووووووووووووووووونتون ، چه کار خوبی کردی
      منتظرم عکس زیباشو ببینم
      مَشت؟مُشت ؟ چی چی ؟!
      بوووووووووووووس و قلب دخملی ناز

  2. دخترپاییز می‌گه:

    سلااااااااام به روی ماهت عزیزم….

    مشت…عاخه اینقدر بزرگ شده این فینگر فود …دیگه از غذای انگشتی گذشته:))

    • پیوند می‌گه:

      سلام خانومی …

      مُشت پس ، اوممممم بذار فکر کنم ، ضربه ی مشت میشه knock یک مشت و اینها هم میشه wisp ، اسم علمی اون قسمت دست هم carp ، اما مشت بسته معنیش چیه؟ سرم انقدر درد میکنه هنگم ، میفکرم روش

      خخخخخخخخ ،خیلی باحالی کلی خندیدم

  3. دخترپاییز می‌گه:

    http://opload.ir/im/7m94/e406237056571.jpg

    اینم کرپ اسفناج….

    ووووووووووی خیلی خوووووووووشمزه بود
    یه چی بگم…من تو مایه اسفناج یه کم سیر رنده شده ریختم….تو پنیرش هم زیره و فلفل سیاه و گردوی آسیاب شده ریختم

    یعنی فووووق العاده خوووووشمزه بود

    عااااااااااااااشقتم عزیز هنرمند و کدبانو….بوووووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      ای ووووووووووووووول ،چه قشنگ شده ، نمره شما ۱۰۰۰۰ ،براووووووووووووووو
      گلهای پیازچه خوشگلو ببین به به

      همه چیز تمیز و خوشگل ،

      کار خوبی کردی، مزه ش باید عالی باشه ، نوووووووش جونتون

      منم عاشقتم دخملی زرنگ و پرانرژی

      اینم به آلبوم زیبا و پربارت اضافه شد :قلب:

  4. دخترپاییز می‌گه:

    وووووووووووی ایشالا که سر دردت خوب شده باشه عزیزم….

    مراقب خودت باش نازنین :-*

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول