قیمه بادمجون همینجوریش هم یه غذای مجلسی و خوشمزست ، حالا وقتی اینجوری شکل گلزار درستش کنیم دیگه حسابی میترکونه ،

اصول پخت این قیمه بادمجون تقریبا مثل همونه که همه بلدید ، چندتا نکته داره که اینجا میگم ، امیدوارم که به کارتون بیاد و در سفره های زیباتون از این غذا استفاده کنید .

از مراحل کارم عکس نگرفتم چون دوربینم جا نداشت وقت خالی کردنش هم نبود ،اما کامل توضیح میدم ،میدونم از پسش برمیاید

برای سرخ کردن بادمجونها ، باید بادمجون قلمی انتخاب کنیم ، با پوست یا بی پوست اونارو از وسط (طولی) نصف میکنیم (مثل نصف کرن خیار وقتی میخوایم بین دو نیمه نمک بمالیم) که دوتا نیمه بادمجون بلند به دست بیاد، هر نیمه رو هم باز طولی برش میزنیم ، یعنی هر بادمجون چهار تا نوار بلند میشه ، این نوارهارو نمک میپاشیم و بد از نیمساعت خشک میکنیم و سرخ میکنیم میذاریم توی سبد روغنش بچکه

گل سیب زمینی رو با این روش  درست میکنیم

،چندتا هم سیب زمینی شکل برگ درست میکنیم ، بقیه سیب زمینی رو هم خلالی برش میزنیم و سرخ میکنیم

گوشت خورش رو به روش همیشگی میپزیم ،لپه رو هم جدا میپزیم و آبشو دور میریزیم

رب گوجه رو با غوره و دارچین و لپه پخته بدون آب تفت میدیم و به آب گوشت اضافه میکنیم

موقع غذا که شد ، این آب خورشی که درست کردیم میریزیم توی ظرفمون،بهتره ظرف زیاد گود نباشه ، آبکی هم نباشه ، بادمجونها رو دور خودشون میپیچیم (رول میکنیم ) و میچینیم توی خورش ، سیب زمینی سرخ شده ها و برگها رو میچینیم و سیبهای خلالی رو میپاشیم روی قسمتهای خالی خورش :

خب دیگه تمومه

یه خورش سنتی با ظاهر آراسته و طعم عالی

ازش لذت ببرید ، نوش جان

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. فاطمه می‌گه:

    آدم حیفش میاد اینو بخوره این غذا رو باید نگاه کرد.پیوند عزیز میشه آموزش نان باگت یا نان همبرگر خونگی رو هم بدین تا حالا دستورهای زیادی رو امتحان کردم ولی اون مزه ی اصلی نبود

    • پیوند می‌گه:

      ممنون شما نگاهت زیباست ، جاتون خالی ما خوردیم و خیلی با استقبال مواجه شد

      هنوز باگت خونگی نپختم،اگه بپزم و خوشم بیاد ازش حتما دستورشو میذارم،گرچه به نظرم خریدنش خیلی راحتتره

  2. افسانه می‌گه:

    خسته نباشی دلاور چه کردی با این قیمه !!افرین .اب از لب ولوچه من سرازیر شد.این قیمه یه شکم همیشه گرسنه مثل مال بنده میطلبه!!

    • پیوند می‌گه:

      مرسی افسانه جون،والا این کارا خستگی نداره ،باورکن دیزاین غذا همش انرژیه ،شیرینه
      جاتون خالی،کاش بودید با هم میخوردیم??

  3. الهه می‌گه:

    عالیه.ببخشید زیر بشقابی رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

    • پیوند می‌گه:

      ممنونم
      من اینو از پروما مشهد خریدم اما اکثر مغازه هایی که لوازم آشپزخونه میفروشن دارن ،
      اگه کرمانشاه زندگی میکنید من آخر گلستان فروشگاه بهشت چند مدل دیدم،دبیر اعظم هم چندمدل ، فروشگاه رضوان هم طبقه. پایین مدلهای دیگه داشت

  4. محب مهدی(عج) می‌گه:

    خیلی عالی شده.نوش جونتون

  5. الهه می‌گه:

    ممنونم از راهنمایی تون.من شیراز زندگی میکنم .ببخشید میشه قیمتشم بگید.

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول