با سلام خدمت همه شما و تسلیت رحلت پیامبر عزیزمون و امام حسن مجتبی (ع)
این قیمه چند سالیه که نذر منه و از روز اول نذر کرده بودم که خودم بپزمش
امسال هم خدا توفیق داد و تونستم نذرم رو سبز کنم
دستورش رو اینجا آوردم ،گفتم شاید به کارتون بیاد و در نذری ها استفاده کنید و مارو هم دعا کنید
مقدار مواد لازم برای قیمه کاملا سلیقه ایه و به نفرات بستگی داره
من برای هر ۱۰ سهم اینجوری اندازه گیری میکنم :
لپه : ۲ پیمانه
گوشت خورشتی : نیم کیلو
رب گوجه فرنگی : ۱۵۰-۲۰۰ گرم
لیمو عمانی : ۳+۴ عدد
سیب زمینی : ۲ کیلوگرم
پیاز درشت : ۱ عدد
نمک ، زردچوبه،دارچین، فلفل سیاه ، زعفران دم کرده
روش کار :
من این سه تا مرحله رو در موازات هم انجام میدم :
پیاز رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم ، آبش که چیده شد گوشت رو با زردچوبه و فلفل سیاه و کمی نمک داخلش تفت میدیم و بعد با اب کافی میذاریم بپزه و کنار میذاریم
سیب زمینی رو پوست میگیریم، خلالی میکنیم و در حمام روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم
لپه رو با آب کافی میپزیم و آبش رو دور میریزیم
سه تا از لیموها رو پاک میکنیم و بقیرو با چنگال سوراخ میکنیم و کنار میذاریم
حالا داخل ماهیتابه بزرگ ، کمی روغن رو داغ میکنیم و رب گوجه رو داخلش تفت میدیم :
لیموی پاک شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر لیمو آزاد بشه :
لپه پخته رو بدون آب اضافه میکنیم :
بعدشم دارچین و کمی نمک میپاشیم و تقت میدیم تا بوی خامی کاملا از بین بره و عطر خوب دارچین و لیمو بلند بشه :
حالا این مخلوط رو به گوشت پخته اضافه میکنیم :
لیموی سوراخ شده رو هم میندازیم داخلش :
در قابلمه (ترجیحا زودپز) رو چند دقیقه میبندیم تا لیمو بپزه و همه مواد با هم جا بیفته
بعد زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم :
یک سوم سیب زمینی سرخ شده رو هم اضافه میکنیم :
بعدش نمک غذا رو تنظیم میکنیم و آماده کشیدنه :
داخل ظرف مورد نظرمون میکشیم و روش سیب زمینی سرخ شده میریزیم :
همونطور که معلومه من برای تزئینش از گل رز سیب زمینی استفاده کردم :
امیدوارم این دستور به دردتون بخوره
سر سفره های سبز مناجاتتون ما رو از دعا فراموش نکنید
نذر و دعاهاتون مقبول
عزیزم اگ بشه گل با سبب زمینی رو هم آموزش بده
در اولین فرصت عزیزم ،ان شا الله