با سلام خدمت همه شما و تسلیت رحلت پیامبر عزیزمون و امام حسن مجتبی (ع)

این قیمه چند سالیه که نذر منه و از روز اول نذر کرده بودم که خودم بپزمش

امسال هم خدا توفیق داد و تونستم نذرم رو سبز کنم

دستورش رو اینجا آوردم ،گفتم شاید به کارتون بیاد و در نذری ها استفاده کنید و مارو هم دعا کنید

مقدار مواد لازم برای قیمه کاملا سلیقه ایه و به نفرات بستگی داره

من برای هر ۱۰ سهم اینجوری اندازه گیری میکنم :

لپه : ۲ پیمانه

گوشت خورشتی : نیم کیلو

رب گوجه فرنگی : ۱۵۰-۲۰۰ گرم

لیمو عمانی : ۳+۴ عدد

سیب زمینی : ۲ کیلوگرم

پیاز درشت : ۱ عدد

نمک ، زردچوبه،دارچین، فلفل سیاه ، زعفران دم کرده

روش کار :

من این سه تا مرحله رو در موازات هم انجام میدم :

پیاز رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم ، آبش که چیده شد گوشت رو با زردچوبه و فلفل سیاه و کمی نمک داخلش تفت میدیم و بعد با اب کافی میذاریم بپزه و کنار میذاریم

سیب زمینی رو پوست میگیریم، خلالی میکنیم و در حمام روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم

لپه رو با آب کافی میپزیم و آبش رو دور میریزیم

سه تا از لیموها رو پاک میکنیم و بقیرو با چنگال سوراخ میکنیم و کنار میذاریم

حالا داخل ماهیتابه بزرگ ، کمی روغن رو داغ میکنیم و رب گوجه رو داخلش  تفت میدیم :

لیموی پاک شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر لیمو آزاد بشه :

لپه پخته رو بدون آب اضافه میکنیم :

بعدشم دارچین و کمی نمک میپاشیم و تقت میدیم تا بوی خامی کاملا از بین بره و عطر خوب دارچین و لیمو بلند بشه :

حالا این مخلوط رو به گوشت پخته اضافه میکنیم :

لیموی سوراخ شده رو هم میندازیم داخلش :

در قابلمه (ترجیحا زودپز) رو چند دقیقه میبندیم تا لیمو بپزه و همه مواد با هم جا بیفته

بعد زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم :

یک سوم سیب زمینی سرخ شده رو هم اضافه میکنیم :

بعدش نمک غذا رو تنظیم میکنیم و آماده کشیدنه :

داخل ظرف مورد نظرمون میکشیم و روش سیب زمینی سرخ شده میریزیم :

همونطور که معلومه من برای تزئینش از گل رز سیب زمینی استفاده کردم :

امیدوارم این دستور به دردتون بخوره

سر سفره های سبز مناجاتتون ما رو از دعا فراموش نکنید

نذر و دعاهاتون مقبول

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. nesa می‌گه:

    عزیزم اگ بشه گل با سبب زمینی رو هم آموزش بده

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول