البته من بچگیام لازانیا نمیپختم ، تا یه سنی از کودکی ما دهه ۶۰ ای ها اصلا لازانیا هنوز غذای غریبی بود که مارک ایرانیش پیدا نمیشد و کم کم چندتا برند ایرانی شروع کردن به عرضه لازانیا و خوردنش باب شد

منظورم از به سبک بچگی ،تزئین رنگی رنگی و بچگانه این لازانیاست و ترکیب ساده و معمولی سس به کار رفته در اون که به لازانیاهای مامان پز شباهت زیادی داره

به مناسبت اول مهر این لازانیای رنگی رو تقدیم میکنم به همه بچه مدرسه ای های دیروزی و امروزی

مواد لازم :

به اندازه ظرف بستگی داره ، ظرف من ۲۰*۲۵ cm

ورقه لازانیا : تقریبا ۱۲ عدد

سس سفید (بشامل) : یک بسته+ ۴۰۰ سی سی شیر یا این دستور  یک بار

گوشت چرخ شده : ۲۰۰-۳۰۰ گرم

قارچ : ۲۰۰-۳۰۰ گرم

پنیر موتزارلا : یک و نیم پیمانه

فلفل دلمه خرد شده: یک سوم الی نصف پیمانه

پیاز : یک عدد متوسط

رب گوجه : ۲-۳ ق سوپخوری

آبلیمو: ۱ ق غ

آویشن،ادویه لازانیا ،فلفل سیاه ، نمک

روش کار :

اگه سس بشامل رو تو خونه درست کردیم که هیچی ، اگه میخوایم از بسته آماده استفاده کنیم :

پودر سس رو با شیر مخلوط میکنیم :

روی حرارت میذاریم تا کمی قوام پیدا میکنه و خاموش میکنی میذاریم کنار (سرد که بشه غلیظ تر میشه )

قارچ رو خرد میکنیم و چند قطره آبلیمو میپاشیم تغییر رنگ نده :

توی تابه بزرگ ۱ ق روغن رو داغ میکنیم و پیاز خرد شده رو ۱ دقیقه تفت میدیم و قارچ رو با شعله زیاد اضافه میکنیم

قارچ که سبک شد گوشت و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم :

و بعد رب گوجه رو :

چند لحظه تفت میدیم و آبش که کاملا جمع شد شعله رو خامش میکنیم :

حالا هم سس گوشتی حاضره هم سس بشامل

کف ظرف پیرکس یا سرامیک رو کمی چرب میکنیم و یک لایه ورقه لازانیا میچینیم *

برای آماده کردن ورقه ها طبق دستور روی جعبه عمل کنید،اگه جوشوندن میخواد بجوشونید

:

یک لایه نازک سس بشامل و پنیر موتزارلا:

و یک لایه نازک از سس گوشتی میذاریم و فلفل دلمه هم پخش میکنیم روش (اگه لایه ضخیم باشه موقع برش زدن متلاشی میشه) :

و باز هم سس سفید و پنیر موتزارلا:

تا آخر موادمون ادامه میدیم

لایه آخر رو با سس بشامل کاملا میپوشونیم و پنیر هم میپاشیم

ظرف راهی فر میشه ، ۲۰۰ درجه /۲۰ ذقیقه + ۵ دقیقه یا بیشتر گریل روش تا درحدی که دوست دارید طلایی بشه

مدتی که لازانیا تو فره شما وقت دارید تزذین رو آماده کنید

۳-۴ عدد از هر فرم پاستا رو بجوشونید تا نرم بشه

ته استکان های مختلف رو آب جوش بریزید و با ترکیب رنگهای خوراکی،رنگهای مختلف بسازید

پاستا ها بین استکانهاپخش کنید بذارید ۵ دقیقه بمونه تا خوب رنگ بگیره

لازانیا که حاضر شد ، خیلی شیک و مجلسی (بخونید شاد و کودکانه) با پاستا های رنگی روش شکلهای مختلف بسازید

من شکل پروانه چیدمشون :

بعدشم کلی برای رنگهای شادش ذوق کردم

اینم از لازانیای رنگی رنیگیمون

و برش خوردش :

بفرمایید ،نوش جان

اول مهرتون مبارک ، پاییزتون پر از رنگهای شاد

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ای جااااااااانم….چه پروانه خووووشگلی….

    این تزیین خیلی با نمکه….واسه غذاهای دیگه هم میشه ایده گرفت…ممنووووووووووووووونم عزیزم….راستی صبحت بخیر…روز خوبی داشته باشی

    یه عاااااااااااالمه انرژی مثبت++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    واسه عزیزدلم

    • پیوند می‌گه:

      چشششمات قشنگه دخمل جان
      چیز به درد بخوریه امیدوارم ازش لذت ببری،میتونی برای شازده کوچولو از آب لبو و اسفناج استفاده کنی
      صبح زیبای تو هم بخیر، روزگارت پر از لبخند زیبای خدا
      همیشه سرافراز باشی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول