ه وقتایی هست که از راه میرسیم و شدیدا گرممونه و  دلمون میخواد یه چیز خیلی خوشمزه بخوریم که

ما رو خنک کنه

سریع هم آماده بشه

رژیمی هم باشه

موادشم در دسترس باشه

فعلا مارو سیر نگه داره

خب یکی از انتخابهای من اینجور مواقع لاسی انبه ست :

لاسی از نوشیدنی های سنتی هندوستانه که از ترکیب ماست با میوه و ادویه تولید میشه

لاسی انبه از محبوبترین و شناخته شده ترین انواع لاسیه که علاوه بر هند در مالزی ، سنگاپور ، و انگلستان رواج داره

البته برای مناطق گرمسیری خیلی مناسبه چون به طور ذاتی خاصیت خنک ککندگی داره و بدون اینکه چاق کننده باشه رمقی که در گرما از  دست دادیم رو به ما برمیگردونه

من دستورش رو از سایت رسیپی های گیاهی هند برداشتم و ساختم :

مواد لازم :

(این مقدارها حدودیه ، مردم هندوستان اهل اندازه گیری دقیق نیستن )

انبه رسیده : ۱ عدد

ماست خنک : ۱ لیوان(به هیچ وجه ترش نباشه)

شیر خنک : نصف لیوان

(بستگی داره چقدر رقیق یا غلیظ بخواید ، من موقع سرو شیر رو دوبرایرش کردم )

هل : ۲-۳ حبه

شکر : ۱ قاشق (یا هیچی)

چند برگ نعنا

روش کار :

انبه رو کیوب میکنیم ، چندتا کیوب خوشگلشو واسه تزیین نگه میداریم و بقیرو با ماست و شیر و هل میریزیم داخل بلندر :

یک دقیقه مخلوط بشه کافیه ،

با کیوب انبه و برگ نعنا گارنیش میکنیم :

و نوش جان 

پ.ن : وقتی داریم میخوریمش انگار همه جا سایه ست 

من که دوست داشتم ، امیدوارم شما هم خوشتون بیاد 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول