این لوز کنجد هم از شیرینی های مورد علاقه منه ،

با اینکه درکل شیرینی خور نیستم و شیرینی هارو فقط درحد چشیدن میخورم

،درمورد این شیرینی قضیه فرق میکنه ، اول میام یه گوشه شو میکنم و میخورم ، بعد گوشه اونیکی سمتشو ،

بعدشم اون نصفی که الان دوتا گوشه نداره میشکونم و میخورم ، بعدم اونیکی نصفشو 

خلاصه تا ته ظرفو میرم  آره دیگه یه همچین شیرینی لذیذیه و درضمن به خاطر کاراملایز شدن قندش، درصد جذب قند پایین میاد و با عذاب وجدان کمتری میخوریمش

تازه به خاطر کنجد میتونیم با طیب خاطر بخوریم 

پس بریم سراغ ساختنش :

مواد لازم :

کنجد : ۱ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه (۱۸۰ گرم)

کره : ۵۰ گرم (ا ق غ)

گردو : ۵۰ گرم

پودر پسته برای تزیین

روش کار:

گردو رو  داخل نایلون میریزیم وکمی خرد میکنیم، تا حدی که ۴۰-۵۰% دونه ریز بمونه و زیردندون بیاد :

یک سینی استیل مستطیل شکل رو فویل میکشیم و فویل رو چرب میکنیم :

۲۰*۲۰ کافیه

اینو میذاریم کنار میایم سراغ شکر ، (بعدا فرصت نمیشه باید از یه جایی خیلی سریع کار کنیم )

شکر رو داخل قابلمه لعابی میذاریم روی شعله ملایم :

اصلا قاشق نمیزنیم ،هیچی هم بهش اضافه نمیکنیم 

فقط اگه لازم داشت کمی قابلمه رو میچرخونیم ، کم کم ذوب و کاراملی میشه :

و باطری دوربینمون تموم میشه با موبایل عکس میگیریم !

به محض اینکه همه شکر ذوب شد،کره رو میندازیم ذوب بشه :

همونطور که گفتم ازینجا باید خیلی سریع کار کنید

متاسفانه من با موبایل نمیتونستم یکدستی هم عکس بگیرم و هم سریع کار کنم و عکس نداریم،

اما طبق توضیح پیش برید ،موفق میشید 

همین که کره ذوب شد، کنجد و گردو رو میریزیم داخل کارامل و سریع مخلوط میکینم و سریع میریزیم داخل سینی و  یک برگه فویل میندازیم روش و با وردنه چرب تخت میکینم یا بدون فویل با کفگیر با زور زیاد تخت میکنیم

تا کامل سرد نشده با لبه چاقوی تیز طرح برشها رو بندازید که بعدا برش منظم بشه

اگه مایلید پودر یا خلال پسته هم بپاشید :

دیگه آمادست

نوش جان ، التماس دعا 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول