تا حالا شده صبح زمستون یه آدامس نعنایی خنک بندازید دهنتون و همزمان بدوید ؟

اگه مثل من ازون آدامس خور ها باشید حتما میدونید چی میگم

یعنی در اون حد که وقتی میخوام برم جایی به جز کیف پول و کلید و موبایل، حتما چک میکنم آدامسمم تو کیفم باشه!

دستور این نوشیدنی رو من درسایت Tory Avey دیدم، همون خانومی که موکتل انار ایرانی رو یاد داده بود، این لیمونعنا هم یه نوشیدنی عالی دیگست که از خاورمیانه برخاسته

من از ترکیبش خوشم اومد و امتحانش کردم ، طعمش برام همون خنکی خوشایند صبح زمستونو تداعی میکنه

تو این گرما تصورشم خوشاینده نه؟ باور کنید از اسمشم کل صورتم خنک شد

پس بریک که بسازیمش :

مواد لازم:

آبلیموی تازه : ۱ فنجان

شکر: نصف فنجان (به ذائقه شما بستگی داره )

نعنا: یک دسته کوچک (حدودنصف فنجان) + برای گارنیش

یخ : ۲ فنجان

روش کار :

برگهای نعنا و یخ رو با آبلیمو که  شکر رو توش حل کردیم داخل پارچ مخلوط کن میریزیم :

چند ثانیه که مخلوط کنیم ، یه مخلوط با بافت برفکی بدست میاد:

سریع میریزیمش توی لیوانهامون و با برگ نعنا گارنیش میکنیم :

تزئین بیشتری نمیخواد، بافتش خیلی قشنگه:

 از خنکی زمستون ،وسط تابستون لذت ببرید،نوش جان

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. مریم.ص می‌گه:

    حتماً درستش می کنم.
    فقط یه مشکلی هست. مخلوط کن من این چیزهای سفت رو نمی تونه خرد کنه. یعنی یه بار موز یخ زده داخلش میکس کردم، تیغه اش از پارچ جدا شد مجبور شدم تعمیرش کنم.
    فکر کنم تیغه و موتور غذاسازم تحملشو داشته باشه، البته اگه آب نکنه یخها رو.
    امتحان می کنم بهت می گم.

    • پیوند می‌گه:

      انشالله ، خیلی هم عالی

      اگه مخلوط کن شما قابلیت خرد کردن یخ رو نداره ، بهتره دستورات لیمونعنایی دیگه مثل موهیتو و آیسدتی رو امتحان کنید که خدای نکرده تیغه آسیب نبینه
      اگه غذاسازتون تحملشو داره که خیلی هم عالیه،بهتره قطعات یختون کاملا خرد باشه تا کمترین فشار به موتور دستگاهتون متحمل بشه

      موفق باشید،منتظر دیدن موفقیتتون هستم

  2. دخترپاییز می‌گه:

    اسم این رسپی منو یاد اون دختر کوچولو میندازه …که مامانش میگه چی میخوری میگه ماشت…مامانش میگه تو ماست چی داره میگه نانا(نعنا)…:))

  3. دخترپاییز می‌گه:

    ببخشید یه چی بگم به مریم خانوم؟؟؟

    خووو قبل از اینکه یخ رو بریزین تو مخلوط کن….اونو حسابی با گوشتکوب ریز کنین…بعد بقیه مراحل…این روش مامان بزرگم بود واسه یخمک درست کردن…البته ایشون بهش میگفتن یخمک….از درخت شاه توت تو حیاط …شاه توت میچیدیم…بعد ایشون یخ رو میکوبید با شاه توت له شده قاطی میکرد و مام میخوردیم و کیف میکردیم…یا با سیب رنده شده…

    ووووی میدونم خیلی حرف میزنم…شرمنده

    • پیوند می‌گه:

      بفرما گلم

      مرسی از راهنماییت ،

      به به دلم ازین یخمک های مادربزرگت خواست ، اونم با محبتی که توی ساختنش به خرج میداده، خرد کردن یخ با اون سختی …. نوش جونتون
      امیدوارم مادربزرگها اگه زنده هستن محبتشون دائمی باشه و اگه پیش خدا هستن ،دعای خیرشون بدرقه راه نوه ها باشه

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول