آیا شما هم مثل من از اون آدمایی هستید که از کنار یخچال نوشیدنی ها و لبنیات فروشگاهها با سرعت یک سانتی متر در سال عبور میکنن؟ آیا شما هم مثل من عاشق طعم های مختلف ماست هستید؟

باید خدمتتون عرض کنم که این ماست مخصوص شماست … دقیقا با طعم همون ماست بادمجون معروف

مواد لازم:

ماست* : نیم لیتر

بادمجان : ۱ عدد

پودر سیر : ۱ قاشق مرباخوری

پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری

نمک

*بهتره ماستی رو انتخاب کنید که در صورت هم زدن آب نندازه و قوام خامه ای داشته باشه تا بهترین نتیجه رو بگیرید

روش کار:

بامجون رو میشوییم و روی شعله پخش کن،شعله مخصوص پلو با کمترین شعله قرار میدیم تا کاملا کبابی بشه، حدودا ۴۰ دقیقه طول میکشه، هر یک ربع اونو زیر و رو میکنیم

بادمجون کبابی ما وقتی حاضره که با کوچکترین اشاره پوستش جدا بشه (مواظب باشید نسوزید)

پوست بادمجونو جدا میکنیم و فیله بادمجون رو میریزیم توی کاسه بزرگ

ماست رو بهش اضافه میکنیم و چند ثانیه با گوشتکوب برقی میکس میکنیم تا یکدست بشه

 

حالا ادویه هارو اضافه میکنیم ، بچشید و کم و زیادشو با ذائقتون تنظیم کنید

ماست بادمجون ما حاضره ،

توی ظرف سرو میریزیم و نوش جان

تزئیناتش از برگ بو و پوست بادمجون که به این روش گل شده آماده شده

به نظر من یه اوردور عالیه

مخصوصا برای عاشقای لبنیات و بادمجون

امیدوارم ازش لذت ببرید

نوش جان

پ.ن: وعده این طفلکی رو ۷-۸ ماه پیش در اینستاگرام داده بودم ، این عکس یادتونه؟!

12 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. نسیم می‌گه:

    به به رسیدن به خیر بانو
    این بورانی رو من خیلی زیاد دوست دارم به دلیل رگ و ریشه شمالی خیلی هم درست میکنیم و میخوریم
    حالا یه روش دیگه برای کبابی کرد بادمجون اینه که بادمجون رو رو شعله مستقیم گاز اونم شعله خیلی بالا بذاری و دائم برش گردونی و ظرف دو سه دقیقه بادمجون کبابی کاملا له شده داشته باشی
    به دلیل استفاده زیاد از بادمجون کبابی ما از این روش برای سرعت دادن به کباب کردن بادمجونهای طفلکی استفاده میکنیم و خیلی هم خوب جواب میده
    وای گفتم بادمجون کبابی هوس باباغنوش کردم

    • پیوند می‌گه:

      سلام نسیم مهربونم
      ممنون از خوشامد گوییت؛ اما من همیشه هستم عزیزم هرروز سایتو چک میکنم فقط سرعت نتم اجازه پست گذاشتن یا کامنت جواب دادن نمیده
      خیلی خوشحالم که با وجود طولانی شدن سکوت سایت هنوزم دوستای نازنینی مثل شمارو دارم
      روشت برای کبابی کردن بادمحون هم خیلی جالبه ، یعنی دقیقا مثل گوجه ؛ آی لایک ایت 🤗

  2. منا می‌گه:

    سلام

    خواستم بگم بعله، من عکسه یادمه 😉

  3. zoya می‌گه:

    سلام عزيزم من تازه با سايت شما آشنا شدم و به نظرم خيلي جالب و متفاوت اومد . دوست دارم بيشتر دستورات غذايي شما رو انجام بدم .
    ميشه لطفا يك بخش هم بذاري براي آشپزخانه داري يا نكات آشپزي مثلا چي رو بايد چطور نگه داريم چقدر فريز كنيم چقدر بپزيم چي رو تو كدوم فصل بخريم و فريز كنيم چي رو خشك نگه داريم نميدونم منظورم رو رسوندم يا نه . موفق باشي گلم.

    • پیوند می‌گه:

      سلام خانومی
      خیلی از آشنایی با شما خوشوقتم و خچوشحالم که نظرتون رو برای ما نوشتید
      پیشنهادتون خیلی جالبه و حتما سعی میکنم تا حدی که فضای سایت اجازه بده پستهای مربوط به نحوه نگهداری مواد غذایی و این قبیل بحثهای پایه ای رو هم در مباحثمون بذارم

      منظورتونو خیلی‌خوب رسوندید و از پیشنهادتون ممنونم
      منتظر نظرات بعدی شما هستم

  4. zoya می‌گه:

    سلام خانومي خيلي ممنون كه اهميت دادين .

  5. حامی می‌گه:

    سلام پیوند خانوم
    من جز این صفحه از سایت به هیچ صفحه ی دیگه ای نمیتونم برم همش یه ۵۰۳ گنده میاد وسط صفحه :(

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم من الان چک کردم تمام صفحات باز شد

      بازم با هاست تماس میگیرم ببینم همه اوپراتورها بازه یا نه

      امیدوارم‌ مشکلتون حل بشه

  6. حامی می‌گه:

    میدونی پیوند خانوم , در واقع مشکل اینه که از همین صفحه هیچکدوم از لینکا کار نمیکنه .مثلا من اگه دستور پخت نخودفرنگی پلو رو بخوام نمیتونم از همین صفحه مستقیم برم اونجا .باید برم صفحه اصلی بعد صفحه پلوها بعد بگردم دنبالش .
    حتی دسته بندی های ستون کنار هم همینطوره وقتی روشون کلیک میکنیم دوباره یه ۵۰۳ وسط صفحه !!

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم، بله بررسی کردم دیدم گاهی این ارور رو میده، گاهی همون لینک مشابهو راحت باز میکنه !! واقعا نمیدونم هاست موقع جابجایی سرور چه بلایی سر سایتم آورده! اولش که تامبنیل ها باز نمیشد ، الانم که لینکها ارور ۵۰۳ میده! باهاشون تماس میگیرم حتما
      ممنون از یادآوریتون

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول