من وقتی گرمم باشه معمولا اولین غذایی که انتخاب میکنم ماسته ، علاقه مبهمی! (به جای مُبرمی) به ماست دارم
انواع و اقسام طعم ماست هم امتحان کردم که عمری باشه همشونو به شما هم آموزش میدم
امروز با یک نوع ساده و خوشمزش در خدمتتونم :
ماست اسفناج که مثل همیشه آموزش قدم به قدمش در ادامه مطلب هست
دیگه غذای به این خوبی و خنکی و خوشمزگی که حاشیه رفتن نمیخواد!
مواد لازم:
ماست: ۴۰۰ میلی لیتر
اسفناج: حدود ۱۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه
آویشن: نصف ق چ
روغن زیتون: ۱ ق غ
نمک
روش کار:
کف تابه رو داغ میکنیم بعد با روغن چرب میکنیم و اسفناج رو ۱-۲ دقیقه تفت میدیم تا حجمش کم بشه :
حالا اسفناج تفت خورده رو پوره میکنیم :
این پوره رو با سیر خرد شده و پودر آویشن و نمک با ماست مخلوط میکنیم :
به به ! ماست و اسفناج خوشمزمون حاضره
خودش یه غذای فوریه برای همینم من خیلی ساده با رز گوجه فرنگی و برگ اسفناج تزئینش کردم
از تابستون و خوراکیای خنکش لذت ببرید ، نوش جان