من درحالت عادی انقدر آلبالو دوست دارم که حاضر نیستم طعمش با هیچی قاطی بشه ، یعنی میشینم پای کاسه آلبالو و تا جایی که میتونم میخورم !

این دستور مربوط میشه به اونجایی که دیگه نتونم بخورم! و ترس این بره که آلبالوهای طفلکی بیهوده از دنیا برن،اونوقته که مثل همیشه میشینم توی رسیپی ها میگردم و یه روش پخت مناسب پیدا میکنم

این دفعه برای آلبالو ها این مافین آلبالو رو از sweetphiانتخاب کردم و پختم ،

چیز جالبیه ، این شما و دستور پختش :

مواد لازم:

آلبالو:۲ پیمانه

آرد: ۲ پیمانه

شکر:یک پیمانه

شیر یا باتر میلک: سه چهارم پیمانه

روغن مایع: دو سوم پیمانه

آب: یک چهارم پیمانه

زست (پوسته رنده شده) لیمو : یک عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

بیکینگ پودر: ۱ ق چایخوری

وانیل: یک پنسه

روش کار:

فر رو روی ۱۸۰ روشن میکنیم گرم بشه

هسته آلبالو هارو میگیریم:

لیمو رو با ملایمت میکشیم روی رنده تا زست اون جدا بشه ،نباید از قسمت سفید زیری رنده کنیم چون تلخه :

این دوتا رو آماده کردیم و کنار گذاشتیم ، میریم سراغ ساختن مایه کیک

اگه باترمیلک داریم که هیچی،اگه نداریم یک ق چ سرکه به شیر اضافه میکنیم

بعددرکاسه بزرگ روغن رو به شیر اضافه میکنیم :

تخم مرغ رو هم با وانیل به کاسه اضافه میکنیم :

مخلوط رو با همزن برقی حدود ۳-۴ دقیقه میزنیم تا رنگ پریده بشه :

زست لیمو رو اضافه میکنیم:

و شکر:

بیکینگ پودر  و آلبالوهای هست گرفته رو به آرد اضافه میکنیم :

و خوب مخلوط میکنیم :

آرد رو به کاسه محتوی مایعات اضافه میکنیم :

با قاشق به آرومی فولد میکنیم تا خمیر بشه :

توی قالب مخصوص مافین ،کاغذ مخصوص(کپسول) میندازیم و تا نیمه از مایه آماده شده پرش میکنیم :

با این مقدار خمیر من ۶ تا مافین بزرگ و ۱۰ تا هم متوسط داشتم

قالبها راهی فر میشه ،۱۸۰ درجه برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه

هرموقع خلال دندون تستر تمیز بیاد بیرون حاضره

مرحله پختش خیلی دیدنیه شهد آلبالو از منافذ ریز کیک جاری میشه

میتونیم ۵ دقیقه شعله بالایی رو روشن کنیم تا برشته بشه

من لحظه ای که مافینها رو از فر در آوردم با دیدن این منظره کلی ذوق زده شدم

بافت کیک هم آغشته به عصاره آلبالوست

به نظر من هیچ تزئینی نمیخواد ، یه اثر هنری کوبیسمه

با لکه های آلبالویی پراکنده در زمینه کیکی

عالیه نه؟

از خورنس لذت ببرید

نوش جان

8 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. بهار می‌گه:

    سلااااام پیوند عزیز. باز هم ممنون. ظاهر این مافین اونقدر هوس انگیزه که درست کردنش رو نمی شه به فردا موکول کرد. می خوام با همون مایکروفر درستش کنم امیدوارم خوب بشه. از عکاسی های دقیق، خوب و حرفه ای هم سپاس بانو.

    • پیوند می‌گه:

      سلاااااام بهار زیبا
      خواهش میکنم ،حق با شماست،اصلا اون شهد آلبالوی روش با آدم حرف میزنه ……
      کامنت بعدیت ثابت کرد که باهمتی،آفرین به این اراده ،انشالله دفعات بعدی نتیجه عالی هم میگیری

      مرسی از نگاه با دقتت

  2. برلیان می‌گه:

    دستت درد نکنه عزیزم

  3. بهار می‌گه:

    سلام پیوند عزیز.
    مافین آلبالو رو با مایکروفر درست کردم. تو کپسول های کاغذی که خوب نشد چون قالب مافین رو نداشتم که کپسول ها رو نگه داره تا وا نره (شبیه بیسکویت شد)، بعد در ظرف های شیشه ای مایکروفر درست کردم که می شد خورد ولی خیلی خوب نشد.
    یه سوال دارم عزیزم، من از نانوایی بربری آرد تهیه کردم به نظرت همون به جای آرد سفید خوبه یا باید از بسته بندی های آماده استفاده کنم؟
    باز هم ممنون پیوند جان. بی صبرانه منتظر یه آموزش دیگه هستم.
    دلت آروم و لبهات خندون.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار نازنینم

      آخی چه حیف :(

      من قبلا که قالب مافین نداشتم،کپسولهای کاغذی رو حسابی کیپ هم میچیدم که از ولو شدن همدیگه جلوگیری کنن،البته برای خمیرهای سبک فقط میشه اینکارو کرد،میتونی داخل فنجون پیرکس هم بچینیشون که خودت هم این ابتاکار رو کردی

      از دست این مایکروفر :( نمیدونم چجوری میشه همه کیکی رو توش خوب درآورد

      من آرد مخصوص شیرینی پزی میگیرم،بهش میگن آرد گرگان، از یک عمده فروشی وسایل قنادی کیلویی میخرم ،کیفت کار باهاش از زمین تا آسمونه، آردهای ۰۰۰ بسته بندی هم خیلی لطیف و خوبه

      آرد بربری و سایر آردها برای شیرینی پزی زیاد مناسب نیست،زحمتت خراب میشه ،البته بعضی انواع کوکی و کیکهای خشن تر رو میشه باهاش پخت

      دستور جدید هم به لطف خدا آپ شد … منتظر نگاهای پر از شوق و انرژی مثبت شما خواننده های پر و پا قرص سایته

      روزگارت پر از لبخند زیبای خدا

  4. سارا می‌گه:

    خیلی خوشمزه است. آفرین.

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول