این از اولیــــــــــــن کارای کیکه که برای وبلاگ پخته بودم،بی نهایت سادس ،یعنی همین دستورای ساده بود که به من جسارت اشپزی کردن داد

امروز داشتم مطالب وبلاگ رو به سایت منتقل میکردم ،دیدم چقدر قدم به قدم پیش رفتم ،اولش چقدر از آشپزی وحشت داشتم!

فقط دستورای سه دقیقه ای رو انتتخاب میکردم و کم کم دیدم : چقدر آشپزی لذتبخشه

دیدم که میشه مدرن و با مشغله بود و آشپزی کرد

این کاپ کیک رو برای مادرم روز پرستار پختم

دستورش تقدیم به همه مامان ها :

مواد لازم (برای ۲۰ عدد متوسط)

آرد ۵ قاشق غذاخوری

شکر ۶ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

قهوه دم شده : یک فنجان کوچک (نصف پیمانه)

روغن مایع:  ۸۰ گرم (حدود نصف پیمانه میشه )

وانیل : نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری سر پر

پودر کاکایو : ۲و نیم قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای رنده شده : دو قاشق غذاخوری

خامه : به مقدار لازم (برای تزیین)

مربای آلبالو چند قاشق(برای تزیین)

کپسول مافین(همین کاغذا! من خودم اولین بار دیدم نوشته کپسول نمیدونستم یعنی چی !  )

خب روش کار خیلی ساده س ، فر رو روشن کنید گرم بشه ( ۲۰۰ درجه )یه کاسه گود بردارین ،آرد و شکر و پودر کاکائو و وانیل  رو خوب باهم مخلوط کنین ، بعد قهوه و روغنو باهم بریزید توش و هم بزنین ، تخم مرغ رو هم بشکونید داخلش و خوب مخلوط کنید بعد شکلات رنده شده و بیکنیگ پودر رو بریزید و دو سه دور با قاشق بگردونید

حالا کپسولهای کاپ کیک رو  توی سینی مخصوصش بچینید و یکی یکی با قاشق سوپحوری با این مواد پرکنید(از نصف بیشتر پر نکنید) و بذارید داخل فر ۱۵-۲۰ دقیقه بپزه

وقتی سرد شد با خامه و مربای آلبالو ( یا هرچی دیگه که خواستید ) تزیین کنید

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول