این سرمای اخیر حسابی بدجنس بود و خیلی ها از جمله خودمو همچین اساسی زد

یعنی یه سرمایی خوردم که بیا و ببین 

میدونم حال و روز خیلی ها این روزا همینه ، واسه همینم میخوام این مافین مقوی و ساده که از یامی مامی یاد گرفتم رو بهتون یاد بدم که در سه سوت بپزید

بعدش هی با چای و شیر گرم بخورید و حال سرما رو بگیرید 

یا به کودکان عزیزتون به عنوان میان وعده مدرسه بدید که بسیـــــــــــــــار از انواع حاضریش مقوی تر و سالم تره

ازونجایی که بدجوری سرما خوردم و انرژیم زود به زود تموم میشه ، سریع بریم سراغ پختن مافین ها :

مواد لازم :

آرد کامل : ۲ پیمانه

بیکینگ پودر : ۳ قاشق مرباخوری

شکر : نصف پیمانه (بهتره قهوه ای باشه )

موز خردشده : ۱ پیمانه

خرمای خرد شده : ۱ پیمانه

تخم مرغ : ۳ عدد

روغن : یک سوم پیمانه

باتر میلک : یک سوم پیمانه

برای تهیه باتر میلک کافیه یک قاشق مرباخوری آبلیمو یا سرکه داخل یک سوم پیمانه شیر ولرم بریزید تا بریده بشه 

روش کار :

فر رو روی ۱۸۰ روشن میکنیم

خرما و موز و ریز خرد میکنیم و پیمانه میکنیم :

موز و خرما و بیکینگ پودر و آرد و شکر رو باهم تو کاسه مخلوط میکنیم :

تخم مرغها رو هم اضافه میکنیم با قاشق میزنیم :

و باتر میلک :

و روغن :

داخل قالب مافین کپسول میذاریم و تا نصف با این خمیر پر میکنیم :

راهی فر میشه ، در دستور اومده که فقط ۲۰ دقیقه با شعله پایین و دمای ۱۸۰ بپزید ،

من اینطوری تغییرش دادم:

اول ۱۵ دقیقه با شعله پایین پختم ،

بعد گریل روشن کردم و روی کاپها یک اسلایس موز گذاشتم و شکر پاشیدم و ۵ دقیقه گذاشتم برشته و کاراملی بشه :

اینجوری یک لایه برشته و شیرین روی مافین داریم که طعمش عالیه :

بافت داخلش هم کاملا پخته و پوکه :

خوراک اینه که یه گوشه گرم بشینی با یه نوشیدنی گرم اینارو بخوری و کتاب بخونی :

میشه از پاییز و سرما هم لذت برد ،  نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول