خب ! بازم با یه نوشیدنی دست اول اومدم 

اسمش خیلی بامزس، مانگو تانگو (من یاد بونگا بونگا میفتم )

خودشم بامزس 

الانم فصلشه … فصل چی ؟

بله دیگه ، فصل انبه و هلو ،

ترکیبشون با هم واقعا خوشمزس ، مخصوصا که با بستنی هم قاطی بشه ،

این نوشیدنی درواقع ورژنی از اسموتیه که رسیپیش در food.com به اسم peach and mango tango اومده

 و همونطور که گفتم خیلی مقویه ،خوشبختانه! درست کردنشم کمتر از ۵ دقیقه وقت میبره ،

خلاصه خیلی مناسب ماه رمضون و فصل گرماست ، بریم سراغ ساختنش :

مواد لازم:

برای ۴ نفر

انبه : یک لیوان (همون یک عدد متوسط)

هلو هسته گرفته و خرد شده  : یک لیوان

بستنی : نیم لیتر

(توی دستورش ۱ pint بود، با تقریب خوبی معادل همون نیم لیتره؛ روی ظرفهای اندازه گیری هم مشخص شده)

شیر : نصف الی یک لیوان (بستگی داره چقدر غلیظ بخواید باشه ، یک لیوان به نظرم مناسبتره)

بادام (اختیاری) : چند عدد

روش کار : 

انبه رو از هسته جدا و خرد میکنیم ، راحت ترین و تمیزترین روشش کیوب کردنه :

از سمت بزگتر انبه با چاقوی تیز برش میدیم (انگار بخوایم نصفش کنیم ، مماس با هسته حرکت میکنیم )

بعد با چاقو برشهای عمودی و افقی میدیم که شطرنجی بشه :

حالا دستمونو میذاریم پشتش و فشارش میدیم ، شکل مکعب برجسته میشه :

به راحتی میشه چاقو بندازیم پشت مکعبها و از پوست جداشون کنیم

وقتی انبه و هلوی خرد شده آماده شد ، همرا با بستنی و شیر میریزیمش داخل بلندر :

باید حداقل سی ثانیه مخلوط بشن ، بعدش داخل لیوان سرو میریزیم و با نعنا، تکه های انبه و هلو و بادام و یک اسکوپ بستنی گارنیش میکنیم :

اگه غلیظ درست کردید بهتره با قاشق + نی سرو بشه ،

من همون درجا رفتم دوباره درست کردم ، خیلی خوشم اومد از طعمش 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

نوش جان و التماس دعا

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول