خب ! بازم با یه نوشیدنی دست اول اومدم
اسمش خیلی بامزس، مانگو تانگو (من یاد بونگا بونگا میفتم )
خودشم بامزس
الانم فصلشه … فصل چی ؟
بله دیگه ، فصل انبه و هلو ،
ترکیبشون با هم واقعا خوشمزس ، مخصوصا که با بستنی هم قاطی بشه ،
این نوشیدنی درواقع ورژنی از اسموتیه که رسیپیش در food.com به اسم peach and mango tango اومده
و همونطور که گفتم خیلی مقویه ،خوشبختانه! درست کردنشم کمتر از ۵ دقیقه وقت میبره ،
خلاصه خیلی مناسب ماه رمضون و فصل گرماست ، بریم سراغ ساختنش :
مواد لازم:
برای ۴ نفر
انبه : یک لیوان (همون یک عدد متوسط)
هلو هسته گرفته و خرد شده : یک لیوان
بستنی : نیم لیتر
(توی دستورش ۱ pint بود، با تقریب خوبی معادل همون نیم لیتره؛ روی ظرفهای اندازه گیری هم مشخص شده)
شیر : نصف الی یک لیوان (بستگی داره چقدر غلیظ بخواید باشه ، یک لیوان به نظرم مناسبتره)
بادام (اختیاری) : چند عدد
روش کار :
انبه رو از هسته جدا و خرد میکنیم ، راحت ترین و تمیزترین روشش کیوب کردنه :
از سمت بزگتر انبه با چاقوی تیز برش میدیم (انگار بخوایم نصفش کنیم ، مماس با هسته حرکت میکنیم )
بعد با چاقو برشهای عمودی و افقی میدیم که شطرنجی بشه :
حالا دستمونو میذاریم پشتش و فشارش میدیم ، شکل مکعب برجسته میشه :
به راحتی میشه چاقو بندازیم پشت مکعبها و از پوست جداشون کنیم
وقتی انبه و هلوی خرد شده آماده شد ، همرا با بستنی و شیر میریزیمش داخل بلندر :
باید حداقل سی ثانیه مخلوط بشن ، بعدش داخل لیوان سرو میریزیم و با نعنا، تکه های انبه و هلو و بادام و یک اسکوپ بستنی گارنیش میکنیم :
اگه غلیظ درست کردید بهتره با قاشق + نی سرو بشه ،
من همون درجا رفتم دوباره درست کردم ، خیلی خوشم اومد از طعمش
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان و التماس دعا