دیگه همتون میدونید که انبه برای من مساویه با یه دسر جدید !

این دفعه یه دسر رژیمی انتخاب کردم ، برگرفته از Indian low fat cooking که نظرمو خیلی جلب کرد ، فورا ساختمش و فورا هم میخوام تا فصلشه پستش کنم ،

اگه از دوست داران دسرهای ماستی و مخصوصا ماست میوه ای هستید عاشق این دسر میشید …

مواد لازم :

انبه : یک عدد

انگور بنفش بی دانه : یک خوشه بزرگ

ماست : ۱ فنجان

لیموی تازه : یک نصفه (یا ۲ ق چ آب لیمو)

جوز هندی: یک پینچ (یعنی اونقدری که بین دو انگشت برمیداریم)

شکر: ۲ قاشق غذاخوری(دلخواه)

روش کار:

اول باید انبه رو فیله کنیم

متدوال ترین روش فیله کردن انبه،کیوب کردنه که قبلا هم توضیح دادم ، باید از یک انتها موازی با هسته چاقو رو حرکت بدیم تا انبه از هسته جدا بشه ، بعد انبه رو بذاریم کف دستمون ،طوریکه پوستش کف دست و گوشته بالا باشه ، با نوک چاقو برشهای افقی و عمودی به فاصله ۱-۲ سانت بزنیم و با انگشتمون پوست رو به بالا فشار بدیم تا مکعب ها تالاپی ظاهر بشن :

حالا کافیه با نوک چاقو بزنیم زیر هر مکعب تا خیلی خوشگل جدا بشه ، سریع روی انبه کمی آبلیمو(حداکثر ۲ ق چ) میپاشیم تا رنگش تیره نشه :

سه چهار تاشو برای سرو کنار میذاریم و بقیه رو با ماست مخلوط میکنیم :

ماست و انبه و جوز هندی و شکر (شکر به رژیمتون بستگی داره،اگه خیلی سفت و سخته نریزید) میریزیم داخل بلندر و پوره میکنیم :

حالا موقع سرو کردنشه ، انگور رو دون میکنیم ، چندتا خیلی خوشگلشو میذاریم برای رو، بقیرو ته دوتا ظرف بلور مناسب دسر میریزیم و مکعبهای انبه ای که کنار گداشته بودیم میچسبونیم به دیواره ظرف:

دسر رو بین دوتا ظرف پخش میکنیم و انگورهایی که کنار گداشته بودیم میچینیم روش :

من با یه برگ ریحون گارنیش کردم !

خیلی خب ! این حاصل کارمون :

یه دسر شیک و رژیمی و سه سوته

این دسر بهتره کاملا خنک سرو بشه ،یعنی تا لحظه آخر با در بسته تو یخچال بمونه

من که واقعا از عطر و طعم انبه لذت بردم ،یه دسر ملس با طعم سالم میوه و کالری کم

امیدوارم شما هم تا انبه تو بازاره بسازیدش و حالشو ببرید، نوش جان

دسته بندی دسر

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ووووی منم عاشق انبه ام..عطر و طعم و اون رنگ مارمجی…به به…یعنی خدایی میشه یه چی درست کنی و من …این من, شیکموووووو …خوشش نیاد…

    نخندیا…اسم این دسر منو یاد یاسمنگولا انداخت:))

    عصن تصورش هم خوووشمزه اس….

    راستی هنوز انبه هست….چون مرباش هم خوووشمزه میشه…ترشیش هم که..هووووووووووووم….وووووووی فک کنمایم دسر با بستنی وانیلی هم خوب بشه…منو رژیم…..اصلا و ابدا….من از اون تیپ آدمام که وقتی عصبی و ناراحت و استرسی میشن…متاسفانه فقط دم یخچال میتونی پیدام کنی…یه وقتایی دلم واسه یخچال میسوزه…:))

    فداااااات ….بووووووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      قشنگ معلومه از ذوق انبه نارنجی رو نوشتی مارمجی! آقا من به نفع تو کناره گیری میکنم،خعلی عاشقی
      تو خونه ما مربا یه مقدار سخت خورده میشه ،اما شاید اونم امتحان کنم
      آره این دسرو هفته پیش ساختم،گفتم زودتر پستش کنم تا انبه هست
      چندوقت پیش یک مقاله دیدم،موقع استرس میل به خوردن غذای چرب و شور زیاد میشه
      من اصلا با رژیم نخوردن مخالفم،باید خورد،بدن درحالت گرسنگی میره به فاز ذخیره چربی ،باید همیشه خورد،اما کم حجم و متناسب
      فدامدا دخملی

  2. دخترپاییز می‌گه:

    آهاااااااااااااااان….یه چیزی …

    از اون ترشک زرشک که دستورش رو گذاشتی درست کردم…

    ووووی چه رنگی شده…البته من یه ذره توش تغییر دادم….آیکون شرمندگی….مامانم واسم یه کم اناردون کرده فرستادن ولی خیلی ترش بود…یه کمش رو با گل کلم و فلفل سبزتند ترشی انداختم…لا به لا اینقدر خووشگل شده…ولی نمیدونم طعمش چی بشه:))

    بقیه اش رو هم با زرشک (همون که گفتم با نمک تو فریزر نگه میدارم)و یه کم نمک گذاشتم پخت و آلبالو خشک هم داشتم با آبجوش خیس کردم و اضافه کردم…ووووی اینقذه خوووووشمزه شده….دلت نخواد….رنگش که دل میبره…از بس خوشرنگه
    بازم ممنووووووووووون بابت اینکه همه تجربه های خوووشمزه ات رو با بقیه سهیم میشی…فداااااااااااااااات…یه عااااااااالمه بوووووووووس:-*

    • پیوند می‌گه:

      ایول چه خبر خوشمزه ای،دهنم آب افتاد ، زرشک اومد بالاخره؟! به به
      اتفاقا من و خواهرم پارسال همزمان با ترشک،ترشی انار وسیب
      ترشی کلم
      ترشی زرشک
      هم انداختیم،اما نمیدونم خرش رسید نرسید چی شد! مراحلشو دارم اما چون عکس نهایی نداشتم پست نشد
      نوش جونت،معلومه عالی میشه،مخصوصا با چاشنی عشق
      و باز هم میگم ، خوشحالم که تجربیاتم به کارتون میاد ، و مرسی که انرژی مثبتتون رو بهم منتقل میکنید،اینا بهم انگیزه میده که با هزارجور سختی ،و قروفر اینترنت بازم اپ باشم،به لطف خدا
      هزارتا بوآس

  3. دخترپاییز می‌گه:

    عه وااااای بر من…..چرا نوشتم مارمجی….:))

    خوو من بیشتر موقع خواب لب تاپ رو میزارم کنار دستم و به دوستام سر میزنم…واسه همین تو تاریکی ندیدم…

    مثلا الان میدونی ساعت چنده…دقیقا چهار و بیست دقیقهء صبح…البته هنوز وقت خواب نشده…اومدم تقلب کنم از رو دست استاد و مربا پزون راه بندازم….حالا کووووووو تا وقت خواب من و شازده کوچولو برسه…بوووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      خب چه اشکالی داره ،مهم اینه که متوجه شدم چه رنگیه
      خود منم تایم استراحتم تو کشیک‌ و شبا قبل خواب میرسم کامنتها رو بخونم، الانم بعد از سی ساعت کشیک اومدم بخوالم،دلم نیومد اینهمه انرژی مثبتتو بی جواب بذارم گلی

      به به ،اصلا این مورد تقلب نه تنها حرام نیست،ثواب هم دارد
      نوش جون خودت و شازده کوچولووووو

      بوووس

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول