برای روز عید با یک ماهی فری با تزیین قری! اومدم 

من از روی دست شف طیبه پختمش،مو به مو …

جنوبی ها به اسم مُی کِم گرفته میشناسنش ،که یعنی ماهی شکم پر

واقعا عالی میشه حتما امتحانش کنید

مرحله به مرحله از کارم عکس گرفتم و با توضیحات در اینجا گذاشتم

دیگه واسه روز عید میخواستم یک چیز عالی و مجلسی یادتون بدم ،

خیلی درست کردن (و خوردنش) لذتبخشه …

خب بریم که در این لذت سهیم باشیم ، نگید که قر و فرش زیاده وقت نداریم ها … دوروز تعطیله خب !

کلی منتظر شدم یه روز مناسب واستون پستش کنم 

مواد لازم :

ماهی متوسط : یک عدد

گشنیز خرد شده : ۲ ق غ

زرشک : ۲ ق غ

آرد : ۲ ق غ

کشمش : ۲ ق غ

پیاز متوسط : ۱ عدد

سیر : ۲-۳ حبه

ادویه ماهی + ۱ ق غ پودر گشنیز و زردچوبه

روش کار :

ماهی محترم رو کاملا پاک میکنیم میشوییم و میذاریم کنار آبش بره  :

(من اسم این ماهی رو نمیدونم ، آقای محترم خونه از ریخت این ماهی خوششون اومده و یهویی ۶ تاشو خریدن .. منم که طی عملیات امداد و نجات (توت سفید ها و کیوی ها و … که خاطرتون هستن ) اینجوری ۲ تاشو مصرف کردم

پس دارم با دوبرابر مواد کار میکنم ،عکسها گمراهتون نکنه

اول سیر و پیاز رو خرد میکنیم :

پیاز رو در روغن داغ تفت میدیم

آبش که چیده شد سیر هم اضافه میکنیم :

شعله رو ملایم میکنیم و کشمش و زرشک شسته رو اضافه میکنیم :

تفت میدیم و بعد نوبت گشنیزه :

نمک و ادویه شو میزان میکنیم و میذاریمش کنار :

آرد و زردچوبه رو قاطی میکنیم و ماهی رو بهش آغشته میکنیم :

بعد با این مواد پر میکنیم :

پوست ماهی به جز سرش رو با روغن آغشته میکنیم

حالا ماهی راهی فر میشه ،

۱۸۰ درجه ، ۴۵ الی ۶۰ دقیقه

زمانش به جنس ماهی بستگی داره ، سر ۳۰ دقیقه چکش کنید ، پوستش رو مجددا روغن + کمی آبلیمو بزنید

حالا ماهی فری  خوشگلمون آمادست

میشه همینطوری سروش کرد یا به مرحله قری! وارد شد 

(مثل تزیین سالاده کار سختی نیست، فقط تا ماهی داخل فره همه چیزو اماده کنید که بعدا هول هولکی فرصت نمیشه )

مواد لازم جهت مرحله قری :

هویج رنده شده ، زرشک ، گشنیز خرد شده (۱۰ ثانیه تفت داده شده )،پیاز داغ ، ترشی کلم قرمز 

هرکدام ۲ -۳ ق غذاخوری

+ ۱-۲ ق غذاخوری سس مایونز

سطح بدن ماهی به جز سرش رو سس مایونز میمالیم :

و شروع میکنیم ردیفی از مواد بالا روی بدنش میچینیم :

 

همینجوری ادامه میدیم تا دم ماهی :

دمش رو بهتره وقتی گذاشتیمش توی ظرف سرو تزیین کنیم که تزیینش توی جابجایی نریزه :

چشمش رو هم با برش لیمو ، هویج هرچی که شد تزیین میکنیم :

قرش رو با یک دهن ماتیکی و مژه های فر خورده کامل میکنیم :

خب دیگه :

ماهی خوشگلمون آمادست که ببریمش مهمونی بخور بخور !!!

 نه! ببخشید ! ببریم مهمونامون بخورنش 

پ.ن : الان که داره موزیک ماه عسل رو پخش میکنه دلم یجوری شد ، پایان این ماه واقعا چقدر عجیبه …

تحمل نداره نباشی ، دلی که تو تنها خداشی

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    کل طرز تهیه و مراحل پخت یه طرف …این اسم ماهی قری فری منو کوشته…مخصوصا قرتی خانوم با اون موژه ها و اون رژقرمزش……

    هعی وااااااااااای من چه شود…عصن بوی گشنیز و سیر ….به به ..ممنوووووووونم

    • پیوند می‌گه:

      ازین روحیه ت حخوشم میاد، به همه نکات توجه میکنی، آفرییییییییییین

      آرع دیگه داره میره مهمونی :))))

      دقیقا همینه ،مطمعنم اگه بپزی عالی درش میاری ، برو سراغش …
      منم از شما ممنونم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول