اگه به نقشه نگاه کنید ، ویتنام یک کشور ساحلی در شرق آسیاست و این موقعیت جغرافیایی باعث شده فرآورده های دریایی از غذاهای اصلی مردم این کشور باشن
من و خواهرم (که سلیقه ش در انتخاب رسیپی ها معرف حضورتون هست ) برای طبخ ماهی شوریده که به خاطر طعم قوی اقیانوسیش،باید خیلی با دقت طبخ بشه  یک شب تا صبح سرچ کردیم تا این دستور ساده و خوشمزه و بسیار نزدیک به سبک ایرانی سرخ کردن ماهی رو از رسیپی های این کشور انتخاب کردیم
چیز خوشمزه ایه ، به امتحانش می ارزه
بریم سراغش که شب عید و ماهی خورونه
مواد لازم :


فیله ماهی : ۶۰۰ گرم
روغن مایع : ۳ ق غ
پیاز : ۱ عدد متوسط بزرگ !
زنجبیل : نصف ق غ
فلفل چیلی : ۳ عدد یا نصف ق غ پودر پاپریکا
سس ماهی : ۴ ق سوپخوری (میتونید با سرکه سیر ترشی کهنه جایگزین کنید چون سخت گیر میاد)
گشنیز خرد شده : نصف فنجان
آبلیمو : یک ته استکان
نمک
روش کار :
ماهی رو به سایز حدود ۲ سانتی فیله میکنیم:


و روش نمک میپاشیم کنار میذاریم :


پیاز رو خلالی میکنیم :


روغن رو توی تابه گرم میکنیم و ماهی رو روی روغن از یک سمت میچینیم و میذاریم طلایی بشه :


بعد از روغن خارج میکنیم و کنار میذاریم :


حالا پیاز خلالی رو داخل روغن میریزیم و در حدی که لبه هاش شزوع به طلایی شدن کنه تفت میدیم:


بعدشم شعله رو ملایم میکنیم و زنجبیل رو اضافه میکنیم:


و فلفل :


و سس ماهی :


و آبلیمو :


حالا ماهی رو میریزیم و به آرومی با مواد مخلوط میکنیم :


۳ دقیقه بعد گشنیز رو میریزیم :


در ظرف رو برای ۴-۵ دقیقه میبندیم تا طعم مواد باهم جا بیفته :


حالا غذای خوشمزمون آمادست :


جالبه بدونید این غذارو ویتنامی ها هم در کنار برنج سرو میکنن !
آره خیلی به سلیقه ما میخوره
من با وج های نارنج این طعم عالی رو تکمیل کردم:


با اینکه این روش خیلی ساده و سریعه اما بوی ماهی رو کاملا ازبین میبره و یه غذای خوش عطر و طعم تحویلمون میده
پس بخورید و لذت ببرید:


نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول