به دو دلیل با فاصله کمی دوباره پست تمشکی آپ میکنم :

یکی اینکه تا تمشک هست این رسیپی ها به دستتون برسه

یکی هم اینکه وقتم الان کمه و مجبورم یک رسیپی راحت رو تایپ کنم

خب بریم سراغ ساختنش …

مواد لازم :

تمشک : هرچقدر مایلیم (من ۴۰۰ گرم استفاده کردم )

شکر : ۳۰۰ گرم

(یعنی نسبت ۳:۴ رو برای شکر و تمشک در نظر میگیریم )

جوهر لیمو : ۱ ق چ

روش کار :

تمشکها رو میشوییم و پوش اون رو جدا میکنیم ، داخل قابلمه لعابی میریزیم و شکر روش خالی میکنیم :

میذاریمش داخل یخچال و ۸ ساعت بعد که شکر کامل حل شد و تمشکها آب انداخت برمیگردیم سراغش و میذاریمش روی شعله ملایم (با در باز)

زیاد لازم نیست بپزه ، جوش بزنه کافیه ،گاهی با ملایمت هم میزنیم که ته نگیره

و چک میکنیم هروقت غلظت آبش طوری شد که کمی سخت تر از آب روان از قاشق ریخت ،

نصف الی یک ق چ جوهر لیمو روش میریزیم :

و خاموشش میکنیم و از رنگ زیباش لذت میبریم :

میریزیمش داخل ظرف مورد نظرمون:

و بر میداریم میبریم مثل بچه ها با فراق بال و بی خیال شکر و کالری ازش میخوریم:

 آقا زنبوره هم میاد کنار مربا میشینه تا وجد ما رو صد چندان کنه

امیدوارم شما هم بپزید و بسیار لذت ببرید 

پ. ن : از شنیدن اسمش هم غرق لذت میشم ، اسم “مربای تمشک” که میاد یاد کارتونای بچگیم میفتم

یاد شنل قرمزی و سبدش و آقا گرگه

خب من کلا کودک درونم ، توقع ندارم شما هم مثل من کلا کودک درون باشید، اما گاهی دل کودک درونتون رو شاد کنید و بهش بها بدید ،

این یکی از روشهای کمتر احساس کردن ِ خستگیه

مثل بچه ها که هیچوقت خسته نمیشن …

دسته بندی مربا
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول