وقتی که بچه بودیم مادرم برای اینکه توت فرنگی خام برای بچه ها زیاد مناسب نیست(به خاطر خطر بعضی پارازیت های روده ای و … ) معمولا توت فرنگی رو خام سرو نمیکردند و ورود توت فرنگی به خونمون مترادف بود با مرباپزون !

مربای توت فرنگی فوق العاده خوشمزه و راحته و به نظر من ترکیب خامه و بیسکوئیت با مربای توت فرنگی از رویایی ترین طعم های دنیاست !

این شما و این مرباجون:

مواد لازم:

توت فرنگی

شکر : هم وزن توت فرنگی

یک ق چ وانیل و یک ق چ جوهر لیمو   یا یک قاشق آبلیمو و یک قاشق گلاب

روش کار:

توت فرنگی رو چند دقیقهداخل آب  سرد خیس میکنیم و با فشار آبکشی میکنیم

پوش توت فرنگی و میچینیم

شکر رو لابلای توت فرنگی میذاریم و میذاریم چندساعت تو یخچال بمونه و آب بندازه، توت فرنگی های خیلی درشت رو میتونید نصف کنید

بعد روی شعله ملایم میذاریمش تا وقتی که شهدش به غلظت برسه(لازم نیست آب اضافه کنیم)

نکته : اگه مقدار آب زیاده، به محض اینکه توتفرنگی ها نرم شد اونها رو از داخل شهد خارج کنید، بذارید شهد به جوشیدن ادامه بده و غلیظ بشه، بعد توت فرنگی هارو مجددا بهش اضافه کنید تا تیره نشن

زمانی غلظت شهد مناسبه که اگه یک قاشق شهد رو سی ثانیه داخل فریزر خنک کنیم، وارونه که کردیم شهد به راحتی نریزه

وقتی غلظت مربا مناسب شد، شعله رو خاموش میکنیم و آبلیمو گلاب یا جوهرلیمو وانیل رو اضافه میکنیم

*میتونید شهد اضافی مربا رو به عنوان شربت توی بطری جداگانه نگهداری کنید

مربای خوشرنگمون حاضره

از تابستون لذت ببرید

نوش جان

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سعیده می‌گه:

    به به پیوند جون .دستت درد نکنه.یه مدت کرمانشاه نبودم ،مشغول امتحانات بودم.بعداز چندوقت اومدم سابتو چک کردم دیدیم پستای جدید وخوشمزه گذاشتی.
    امیدوارم همیشه شادو پرانرژی باشی

    • پیوند می‌گه:

      سلام سعیده عزیز
      خیلی خوشحالم که دوباره برگشتی و با‌پیغام قشنگت به سایت انرژی مثبت دادی

      امتحانات خوب بود به سلامتی ؟ موفق باشید 🌹⚘

  2. سعیده می‌گه:

    سلام پیوند جونم.ممنونم .خدارو شکر خوب بود

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول