قبلا روش پیچیدن هویج به شکل گل رز رو اینجا بهتون یاد داده بودم ، حالا با همون گلها میخوایم مربا درست کنیم که ماندگاری طولانی داره و  برای تزئین شیرینی و دسر ها به درد میخوره و مواقع عجله به کارمون میاد

و هرموقع لازم بود خیلی شیک و مجلسی میچینیمش روی دسرمون

مواد لازم :

گل رز هویج

آب و شکر

روش کار :

گل ها رو به این روش  آماده میکنیم ، منتها بعد از نرم شدن هویج باید ۴ بار بندازیمش توی آب بدون نمک تا شوری نداشته باشه و بعد اونارو شکل گل بپیچیم

یا اینکه به جای آب نم از آب جوش برای نرم کردن هویج استفاده کنیم

گلهای آماده شده رو با نخ و سوزن شسته شده به بند میکشیم (این برای اینه که موقع جوشیدن باز نشن ):

یک رشته گل بدست میاد ، گره آخر رو طوری میذاریم که راحت پیدا بشه :

رشته رو میندازیم توی قابلمه لعابی کوچک ،قابلمه اگه زیادی بزرگ باشه باید خیلی آب بریزیم

، فقط تا ارتفاعی که روی گلها رو بگیره آب میریزیم و نصف آب شکر اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت:

کم کم شهد غلیظ میشه و اصطلاحا موقع جوش مروارید میزنه ،برای عطرش یک هل درسته یا دو قطره اسانس وانیل اضافه کنید و خاموشش کنید

مربا آمادست ،گلبرگها نازکه و خیلی زود میپزه :

گره ته رشته نخ رو باز میکنیم و نخ رو میکشیم

گلهای خوشگلمونو با انبر میچینیم توی شیشه مناسب:

و در آخر شهد رو کمی با آب جوش رقیق میکنیم و میریزیم روش :

این مربا مثل مرباهای دیگه توی شیشه دربسته ، یک هفته در دمای محیط و یکی دو ماه در یخچال قابل نگهداریه :

هرموقع خواستیم گل های زیبا رو از شیشه درمیاریم و میذاریم روی شیرینی و دسر مورد نظرمون:

من یه عصر پاییزی زیبا، پنکیک عصرونمو با خامه شیرین نشده و این گلها تزئین کردم

خیلی سریع یه تزئین زیبا به ما میده

اگه دلتون پنکیک خواست ، دستور پنکیک اینجا هست

اینم برش خورده پنکیک خامه ای :

خیلی ژست گرفته بود! من یه عکس آتلیه ای ازش گرفتم !

از مبحث مربا منحرف نشم ! تزئین باهاش خیلی سریع و خوبه ، ازش لذت ببرید

نوش جان

دسته بندی ترشی و مربا, مربا

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. محب مهدی(عج) می‌گه:

    خیلی ناز،خوشگل و عالی شده.دستتون درد نکنه.واقعا دیدنیه

  2. افسانه می‌گه:

    واقعا این مربا ایا؟وای ادم حیفش میاد بخورتش باید دست بذاره زیر چونش فقط نیگاش کنه.عجیب هنرمندیا!!

  3. مامان مریم می‌گه:

    سلام عزیزم
    مثل همیشه بی نظیر و عالی شده

  4. دخترپاییز می‌گه:

    هعی واااااااااااااااای من چیقذه نارنجین…..هوووووم

    یه کم به نظرم پیچیدنش سخت میاد…چند روز پیش چند تا درست کردم ولی دستم روون نشده هنوز…

    درستش میکنم….چون خیلی نازه و کاربردیه…

    بعد یه سئوال…عزیزدلم…نمیشه توش از زعفرون استفاده کرد؟؟

    بعد چرا شهد رو با آب جوش رقیق کردی؟؟؟؟

    راستی کنار حلوای گجر هم خوووشگل میشه ….ووووی اینقذه رنگ نارنجی بهم روحیه میده الان شدم دختر پاییز بمب انرژی:D

    قررررربونت برم ….ممنوووون که با اینهمه کار و مشغله وقت میزاری…میبوووسمت یه عاااااالمه هم دعای خوب و انرژی مثبت واسه تو….

    • پیوند می‌گه:

      چشمات قشنگه دخملی

      اولین بار سخته ، من اولین بار با خیارشور پیچیدم، دستمو میخاروند ،خیلی بد بود وسطاش بیخیالش شدم ، سری بعد با هویج پیچیدم ، خوشم اومد! دیگه تا میگن چکار کنم ازینا درست میکنم چون دستت عادت کنه خیلی راحته ، خیــــــلی

      شهد رو رقیق کردم که روی مربارو بگیره آخه کم بود ،

      آره با حلوای گجر هم خیلی ناز میشه ، انتخاب خوبیه
      به به دختر پاییزی نارنجی نارنجکی ! چه شود !

      امیدوارم سلامت و شاداب باشی ، من با دیدن شادی شما دوستای گلم انرژی میگیرم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول