تا حالا شده ببینید جواب سوالتونو یکی دیگه مدتهاست که پیدا کرده؟! این رسیپی برای من دقیقا اونجور حالتی داشت ، یعنی همیشه فکر میکردم پوست پسته تازه به این نازی حیفه بیهوده از دنیا میره ! تا اینکه دیدم عه! این مدتهاست داره استفاده میشه و من بی خبرم … اولش برای درست کردنش تردید داشتم ، یعنی فکر میکردم شاید ازش خوشم نیاد ، ولی دیدم امتحانش ضرری نداره و به یه مقدار کم پسته پختمش ،به نظرم ارزش امتحانشو داره ، یه موقع که پسته تازه دم دستتون بود و حس “من خیلی کدبانو هستم” بهتون دست داد اینو بپزید، چون یه مقداری وقتگیره

خود من عصر پسته رو شستم ،غروب در حال گپ زدن پوسته پسته هارو گرفتم،در حال شام خوردن گذاشتمش بجوشه ،خلاصه این کار خودشو میکرد منم کار خودمو! پس برای مدرن و بامشغله ها هم قابل استفادست!

مواد لازم :

پسته خیس : هرچقدر دلتون میخواد ! من ۲۰۰ گرم استفاده کردم

شکر: هم وزن پوست پسته ها(برای من ۱ فنجان شد)

هل : یک عدد

آب نصف یک لیموی تازه ، کمی پودر لبو در صورت تمایل

روش کار :

بیرونی ترین پوست پسته (همون خوشرنگ سبز و صورتی که نرمه) رو با پاقو یه شکاف میدیم و جدا میکنیم ، اگه دو طرفش سالم و خوشرنگ بود نگهش میداریم ؛

مغز پسته هارو بین انگشت شست و سبابه فشار میدیم تا لپه بشه ، پوسته نازکش رو هم جدا میکنیم :

برای هم پسته این کارو میکنیم ،نهایتا یه مقدار پسته و پوست پسته داریم :

پوست پسته هارو وزن کنید یا اگه ترازو ندارید داخل لیوان بریزیدشون و محکم فشار بدید، همون اندازه که لیوان رو پر کردن شکر پیمانه کنید

داخل یه قابلمه جدا آب جوش بیارید و پوست پسته هارو بریزید ۳ دقیقه بجوشه :

این کار برای اینه که تلخی پوسته ها گرفته بشه

  بعد پوستهارو بریزید توی صافی ، دوبار اینکارو کنید و از پوستها بچشید اگه به نظرتون تلخه بازم تکرار کنید

هروقت پوست ها شیرین شد توی صافی کنار بذاریدشون و داخل قابلمه لعابی یک لیوان سرخالی اب بریزید و همراه شکر بذارید به جوش بیاد:

هل رو هم اضافه کنید

و پوست پسته ها:

(من برای رنگ مربا ، نصف ق غ پودر لبو رو داخل توری کنار مربا گذاشتم که قرمز تر بشه)

بعد مغز پسته رو اضافه کردم:

وقتی یه مقدار غلیظ شد، آب لیمو رو اضافه میکینم :

یک قاشق از مربا رو بریزید توی نعلبکی و داخل فریزر خنک کنید ، اگه غلظتش رو دوست داشتید شعله رو خاموش کنید، مربا حاضره

من همون پسته های روی سطح ظرف رو کنار هم شکل گل چیدم که تزئین بشه

اینم حاصلش :

یه مربای مجلسی و متفاوت

امیدوارم ازش لذت ببرید،

مهرتون شیرین ، پاییز مبارک

دسته بندی مربا

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    سلااااااااااام عزیزم……پوستای من به این خوشرنگی نیست…:(…به نظرم…رنگ مربا خووشگل نمیشه…هق هق هق….اینهمه زحمت کشیدم…پوست کندم…ذوق کردم….ولی بازم درستش میکنم….اشکال نداره…یه کوچولو مربا میشه و اگه خوب بود سریع دوباره میگیرم…..الان برم مربا پزوووون….

    دووووست دارم هواااااارتا…بوووس

    • پیوند می‌گه:

      سلام به روی ماهت
      اشکالی نداره،خب قیافه فقط یک قسمت قضیه ست،بقیشم مزشه ،حتما خوشمزه میشه
      آفرین به این همه ذوق و سلیقه ، مربای منم همون یک کاسه شد،اما ازونجاییکه شیرینی خور کم داریم هنوزم مونده
      منم دوست دارم دخملی ،بوووس

  2. دخترپاییز می‌گه:

    الان دقیقا ساعت هفت و ده دقیقه اس…زیر مربا رو خاموش کردم…تا ببینم طعمش چی میشه…ولی مربای من اینقدر شکلش خووشگل نشده…یعنی پوست پسته ها انگار له شدن….همون دفعه اول که ریختم که تلخیش گرفته بشه له شد….

    • پیوند می‌گه:

      دقیقا از اون لحظه که پیام دادی من از خونه خارج شدم و رفتم شیفت و الان هنوز یک ساعت نشده که برگشتم ، البته ربطی به موضوع نداشت،فقط میخواستم عمق فاجعرو بگم …البته ازین عمیقترشم داریم،این یه کشیک با ساعت کاملا معمولی بود
      پوست ها که له میشه اشکال نداره،مهم طعمشه ، حتما عالی میشه،میتونی زعفرون هم بزنی هم طعم میده هم رنگ

  3. دخترپاییز می‌گه:

    سلاااااااااااااااااام صبح بخیر…..

    پیوند جووووونم مربام عااااالی شده….البته مامانم اولش گفت …وااا چرا رنگش قرمزه…قدیما رنگ عسلی میشد…گفتم اون قدیم بود…پسته ها فرق داشتن…ولی خووشش اومد…اینقذه خوووشگل شده…فکر میکردم بد بشه…ولی به نظر خودم عالی شده…

    راستی الان فصل این گوگولی قرمز خوووشمزه هاست…زغال اخته رو میگم…ترشکش عااالی میشه ….سفارش دادم امروز بخرن…ایشالا درست کنم عکسش رو میفرستم….عصن خودم هم موندم یه روز مربا میپزم یه روز ترشی و ترشک….:))به نظر خودم دوچار چندگانگی شخصیتی شدم….:)))

    قرباااااااااانت…بوووووووس بوووووووووس

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم انرژیه مثبت امروز….منم برم بخوابم….

    • پیوند می‌گه:

      سلام دختر پاییزی عزیزم،شب وروزت بخیر خانوم باسلیقه
      مطمعن بودم عالی درش میاری ،
      رنگ صورتی خوشملتره :چشمک:
      نووش جان

      مرسی انرژی مثبت نازنین ،منم با غذاهای رنگارنگ پر از انرژی برگشتم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول