مرغ یک پای ثابت مهمونی های ایرونی بوده و هست

واسه همینم به نظر من باید با روشهای مختلف پختش که مهمون بنده خدا اگه دیشبم مهمون بوده ،دچار مرغ زدگی نشه !

یه روز مهمون داشتیم و جناب مهمون عاشق رون مرغ بودن و من قصد داشتم حتما همونو بپزم و اصلنم قصد نداشتم با یه روش تکراری بپزمش

یه جرقه تو ذهنم از قبل بود ، به اسم مرغ ماستی

وقت سرچ کردن برای رسیپی نداشتم و  همینجوری ذهنی یه ترکیب زدم و …

باید بگم که خیلی عالی شده بود و حتی حاضرم دوباره بخورم

چون این روش برای پخت مرغ خیلی ترد و لذیذ و بدون بو میشه ،

ازونجایی که همه عاشق مرغ هستن دیگه بیشتر توضیح نمیدم و میرم سراغ دستور :

مواد لازم :

ران مرغ پاک شده : ۷-۸ عدد

ماست : یک پیمانه

پیاز : دو عدد متوسط (یا مثل عکس من یه مامان پیازه با بچش )

پودر موسیر : ۱ ق چ

زردچوبه : ۱ ق غ

نمک ، فلفل سیاه

زعفران دم کرده

روش کار :

پیاز رو درشت خرد میکنیم و با کمی روغن توی قابلمه ۱ دقیقه تفت میدیم :

مرغ رو روی پیاز میچینیم :

چند دقیقه که بخار پیاز از مرغ عبور کرد و آب پیاز تموم شد ، شروع میکنیم به تفت دادن و مخلوط کردن پیاز و مرغ :

حدود ۱۵ دقیقه تفت میدیم که همه جای مرغ رنگ پخته پیدا کنه :

تفت دادن کافی برای از بین بردن بوی بد مرغ مهمه

بعد زردچوبه و فلفل و نمک رو اضافه میکنیم :

و یه تفت میدیم تا عطر ادویه داخل روغن آزاد بشه و بعد ماست رو اضافه میکنیم :

بعد موسیر :

لازم نیست آب اضافه کنیم ،در قابلمه (ترجیحا زودپز ) رو میبندیم تا مرغ بپزه

زمان پختش کمی کمتر از مواقع عادیه و خیلی ترد میشه باید مواظب باشیم زیادی نپزه

 شعله هم باید متوسط  و درِ ظرف کاملا بسته و کیپ باشه که آب کم نکنه و ته نگیره

همونجوری که توی عکس بعدی مشخصه خودش آب میندازه

پنج دقیقه آخر زعفرون رو اضافه میکنیم :

و اگه مایلید چند حلقه هویج برای تزیین :

بعدشم مرغمون آمادست و سرو میکنیم :

من همون ثانیه آخر با ذرت پخته و هویج و فلفل تزیینش کردم

طعم خوبش الان با دیدن عکسش زیر زبونم میاد 

امیدوارم  بپزید و لذت ببرید

نوش جان

دسته بندی غذاهای ایرانی, مرغ !

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. نسیم می‌گه:

    و امروز ناهار دوباره مرغ ماستی
    یه بار وقتی رفته بودم دیدن خانواده ام براشون درست کرده بودم و کامنت هم برات گذاشته بودم که توش سیر زدم به جای موسیر و خیلی خوب شد
    بعد یه بار برای خودمون درست کردم موسیر زدم بهتر شد
    امروز باز هم با موسیر
    به به

    • پیوند می‌گه:

      به به ، نوش جونتون کدبانوی عزیز

      یادمه کامنت گذاشته بودی که با سیر پختی نسیم جونی، به نظر منم با موسیر خیلی عالیه

      خوشحالم که شما هم دوست داشتید، نوش جان

      راستی یه خبر خوب! پست بیسکومافین رو دوباره نوشتم و پستش کردم
      به تدریج بقیرو هم مینویسم،ان شا الله

  2. Rojin می‌گه:

    این یکی رو میتونم امروز بپزم چه جای خوبی پیدا کردم از امروز از روی دستور شما غذا میپزم. مرسی مرسی

    • پیوند می‌گه:

      خیلی خیلی به این سایت خوش اومدی روژین عزیز ??
      به به ,احتمالا تا الان پخته باشید ،پس نوش جونتون
      منتظر نظرات زیباتون هستم،خواهش میکنم و ممنون از شما ??

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول