این رسیپی رو خواهرم انتخاب کرده بود و با همدیگه با کلی بازیگوشی و خوشگذرونی پختیمش:

نمیدونم اسم اصلیش چی بوده که آکا اینطوری اسم گذاریش کرده ،

در هر صورت هرچی که هست هرچقدر از خوشمزگیش بگم کم گفتم

اصلا خوشمزه ترین چیزیه که با مرغ میشه پخت 

یدونم ما ایرونا طرفدار پر و پا قرص مرغیم ، پس برم سر اصل مطلب :

مواد لازم :

نصف لیوان روغن نباتی

 یک کیلو و نیم مرغ

یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد

 ۳ دسته پیازچه

 یک سوم لیوان گشنیز تازه

یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

 ۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی

 ۲ عدد پیاز ریز

 ادویه مرغ

 نمک، فلفل قرمز

 پودر آویشن به مقدار لازم

طرز پخت :

اول مرغه رو با اون یه پیاز رنده شده و ادویه مرغ و ۲ لیوان آب میذاریم فقط ۲۰ دقیقه بپزه

بعد از داخل آب درش میاریم و کنار میذاریم :

سبزیجاتمون رو جدا جدا خرد میکنیم :

پیاز:

فلفل رنگی ها :

و گشنیز و پیازچه :

روغن رو میریزیم داخل تابه و مرغها رو داخلش تفت میدیم :

در حدی که طلایی بشه کافیه :

حالا مرغارو درمیاریم ، روغن رو صاف میکنیم :

روغن رو برمیگردونیم توی تابه ، داغ میکنیم و پیاز رو توش تفت میدیم :

بعد گشنیز و پیازچه:

و رب گوجه :

و فلفل ها :

وقتی خوب تفت داده شد ، آب مرغ رو بهش اضافه میکنیم :

سس گوجه رو با پودر سیر مخلوط میکنیم و اضلفه میکنیم :

بعدشم آویشن میریزیم ، تندیش رو هم با ذائقمون تنظیم میکنیم :

حالا مرغارو میچینیم توی این مایع خیلی خوشمزه تا مزه دار بشن :

حدود ۲۰-۳۰ دقیقه با شعله ملایم باید جا بیفته

بعدشم در کنار برنج سرو میکنیم :

اینم عکس نمای نزدیک تزیینش، شاید به دردتون خورد!

بازم میگم : غذای خیلی خوشمزه ایه ، امتحانش کنید 

نوش جان 

دسته بندی غذاهای فرنگی, مرغ !

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ووووووووووووی راست میگی این مرغ فوق العاده خوووووووشمزه اس….

    ولی یه چی بگم….
    دفعه اول که قرار بود این مرغ رو درست کنم به آقای همسری سفارش دادم که یه دسته کوچیک گشنیز و یه دسته پیازچه بخرن….

    باورت نمیشه….چهارتا دسته بزرگ …یعنی دستت رو ازبغل باز کن….آهااان نه یه کم کمتر….گشنیز خریده بودن…با سه تا دسته پیازچه به همون اندازه…خدا شاهده دو روز تمام سبزی پاک میکردم…هق هق هق…بعد گفتم به خدا من اندازه نصف استکان سبزی میخواستم…خودشون شرمنده شدن…خخخخخ…ولی مزهء این غذا محشره….به زحمتش میارزید ممنووووووووووووون عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      دقیییقا ،منم خیلی خیلی دوس دارم اینو
      وای! کاملا میتونم مجسم کنم که اون لحظه چه حالی شدی … ناااااازیییییییولی خب یه دفعه راحت شدیا! همرو فریز میکردی دیگه هرموقع هوس کردی سریع ازینا بپزی ،به به

      خوشحالم که خوشتون اومده،نوش جونتون عزیزم
      قابلتونو نداشت

  2. منا می‌گه:

    صبح که اومدم شرکت سایتتو باز کردم بنویسم برات، الآن تازه دیدم که هنوز که هنوزه، سایتت بازه و هیچی ننوشتم
    کار کار کار ریخته سر آدم! والا بخدا!!

    من این مرغ متمول رو دیشب درست کردم. عطرش که فوقالعاده ست، خیلی خیلی هم مزه ی متفاوتی داشت

    بیــیســـکالی انـــد لــیتــرالـــی حیفه آدم درست کنه، نیاد از صاحبش تشکر کنه 😉
    ممنون رئییس

    آی ام مکزیکن!

    • پیوند می‌گه:

      صبح که اومدم پای پی سی ،سایتو باز کردم و از دیدن کامنتت و اینکه مرغ رو پختی بسیااااااااااااااار ذوق زده شدم ،
      اما متاسفانه کلا روزگار سرشلوغ بودنه ! و تازه الان وقت کردم این کامت پر ازانرژی مثبتت رو جواب بدم
      فوق العاده خوشحالم کردی، یعنی ریلی اند اسپشلی تنکس

      قابلتو نداشت جیمزباند ، اسم رئیسش چیه؟ همیشه یادم میره !

  3. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جون من قصد دارم فردا بالاخره این مرغ خوشمزه رو درست کنم امروز هم مامانم رفت مواد اولیه رو بخره ولی هر چند تا سوپر مارکتی که رفت ادویه مرغ شاهسوند یا مارک دیگه ای رو پیدا نکرد یعنی گفت همه مدل ادویه داشتن ولی ادویه مرغ نداشتن ولی من واقعا دوست دارم درستش کنم به نظرت به جای ادویه مرغ چی بریزم .میتونم از ادویه کاری استفاده کنم!ادویه مرغی که خودت اموزش دادی هم نمیتونم درست کنم چون فعلا جوز هندی وپاپریکا ورازیانه وشنبلیله ندارم

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه دوست داشتنی ، خوبی خانم گل؟
      ایرادی نداره عزیزم ، اگه فلفل پاپریکا پیدانکردی ،به جاش یک چهارم مقدار یا کمتر فلفل قرمز بریز ، که تند نشه
      اگه ادویه مرغ نبود ، فلفل سیاه و زردچوبه و نصف اونا موسیر بزن ،سخت نگیر ،شاید کمی فرق کنه اما میشه ،
      گر نبود مشربه از زر ناب ، با دو کف دست توان خورد آب ? یادش بخیر …..

      موفق باشی ??

  4. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جون .خیلی ممنون عزیزم.شما خوبی خانوم دکتر؟وای من که عاشق غذای تندم مخصوصا از اون لب سوزولب دوز وچشم سوزاش! فلفله رو زیاد میریزم ولی بقیه اش رو نمیشه کاریش کرد با داشته ها میسازیم دیگه.بابا ایول خانوم دکتر ناز نفست یه اسپند واسه حافظت دود کن هنوز ادبیات مدرسه رو به خاطر داریا!

    • پیوند می‌گه:

      ممنون افسانه نازنین ، شما خوبی؟ امتحانات ترم اول خوب بود ؟
      مرسی عزیزم ، همه درسا یادم نیست،اما ادبیات چیز دیگریست … خیلی دوست میداشتم و میدارم

      چقدر زیاد فلفل دوست داری،جالبه،نوش جان ??

  5. سی سی می‌گه:

    وای ک من عاچق این مرغک خوجمزم فقط پیوند جون من هروقت مرغ درست میکنم وسطش یا روش سفت میشه…چیکارکنم نرم و خوشمزه باشه؟؟

    • پیوند می‌گه:

      به به خیلی هم عالی، منم واقعا طعمشو دوس دارم
      برای اینکه خشک نشه لحظه سرخ کردن خیلی شعله رو ملایم کنید که لاستیکی نشه بافت مرغ
      نوش جونتون

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول