از اون روزی که فصل توت شد و توتهای سفید تپلی درختمون شروع به رسیدن کردن و با هر وزش باد کلی ازونها تالاپی روی زمین می افتاد و متلاشی میشد ،

به فکر افتادم که یک خوردنی با این طفلکی ها بسازم که اینجوری بیهوده از دنیا نرن

اولش رو آوردم به روش سنتی “خشک کردن ” که به خاطر ابری بودن مداوم هوا جواب نداد و توتهای بی زبون ترشیده از دنیا رفتن 

بعدش شروع کردم به سرچ کردن توی صفحات وب به دنبال یک دسر با توت سفید ،

به جز مربا هیچی عایدم نشد و رفتم سراغ صفحات انگلیسی زبان ،

 در کمال تعجب دیدم اونجا هم این رنگ توت بی نوا هیچ رسیپ اختصاصی نداره

(تو قسمت سوالات یک نفر نوشته بود : من یک درخت دارم که روزانه کلی از توتش میرسه و ما نمیتونیم اونهمه توت بخوریم ، جون مادرتون!!!(این جملرو بذارید به حساب یک کلاغ چهل کلاغ کردنهای زنونه ایرانی من !) یه دستوری به غیر از مربا و خشک کردن بهم بدید 

خب میدونید چه جوابی گرفته بود ؟ هیـــــــــــــچی 

آره دقیقا با من همدرد بود ، خلاصه همینجوری به بیهوده زیستن! این توتهای طفلکی نگاه میکردم تا اینکه همین چندروز پیش مرینگ درست کردم (تازه آموزش دادم ، داستان اونم که خاطرتون هست )

وقتی تو نت دنبال تزیینات مختلف مرینگ بودم ، به این دستور برخوردم :

meringue nest ، آشیانه مرینگ :

دسری که با پایه ای آشیانه شکل از مرینگ تهیه می شود و با پودینگ و انواع berry پر میشود  خود ِ خودشه ، یافتم

berry اسم غیر اختصاصی تو مایه های لغت “توت” خودمونه که با پیشوند و پسوندهای مختلف ، به میوه های مختلف اشاره میکنه :

strawberry: توت فرنگی

raspberry : تمشک

dogberry:زخال اخته

blackberry: شاتوت

و …

خب هیچ اسم و عکس مستقیمی از توت سفید بی نوا نیومده ، اما چون ما قصد داریم نذاریم ناکام و بیهوده از دنیا بره  دست به کار میشیم و توی آشیونه های مرینگ جاش میدیم :

مواد لازم

برای آشیانه :

همون مواد مرینگ که توی پست شیرینی مرینگ توضیح دادم رو آماده میکنیم و تا مرحله ای که داخل قیف ریختیم پیش میریم و اینجوری عمل میکنیم :

روی سینی فر ، کاغذ روغنی میندازیم و شروع میکنیم یک زیره به شکل دایره میسازیم :

اول دورش ، با قطر حدودا ۴ سانت

بعد هم با دایره های متحدالمرکز ، وسطش:

نمیخواد خیلی مرتب کار کنیم ، پرنده ها با خط کش آشیونه نمیسازن 

حالا روی دایره بیرونی ،یک یا دو ردیف دایره دیگه میکشیم که دیواره های آشیونه ساخته بشه :

وقتی همه آشیونه هارو درست کردیم ، باید سینی رو بذاریم توی فر

کمترین دمای فر ، دورترین نقطه از شعله 

۵۰ دقیقه با فر روشن، بعد خاموش 

تا وقتی نست های خوشگلمون آماده بهره برداری! بشن :

 

حالا دو تا راه داریم :

۱- به حرف فرشته سمت چپ گوش بدیم و  یک بسته پودینگ آماده بخریم 

۲- به حرف فرشته سمت راست گوش بدیم و بشینیم پودینگ بپزیم :

(چون من درحال انجام کار خیر بودم ، میخواستم توت ها بی ثمر نمیرن ، کلا فرشته سمت راستی صحبت میکرد )

مواد لازم برای پودینگ :

نشاسته :۱ ق غ
شیر : ۱ لیوان
شکر :۱ ق غ
پودر کاکائو :۱ ق غ
وانیل: نصف ق چ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
روش کار : نشاسته و پودرکاکائو رو داخل شیر سرد حل میکنیم ، میذاریم روی شعله و شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شروع به غلیظ شدن و حباب زدن کنه ، بعد زرده تخم مرغ رو میریزیم و تند هم میزنیم تا یکدست بشه و خاموش میکنیم ، داخل ظرف سلفون کشیده میذاریم تو یخچال کامل خنک بشه تا لحظه سرو:
(باید پودینگ رو همون لحظه که میخوایم دسر رو بخوریم داخل آشیانه بریزیم وگرنه اونو ذوب میکنه و دسر خراب میشه )
برای سرو :
پودینگ و آشیانه ها و هر نوع berry که دوست داشتیم رو کنار دستمون میذاریم و داخل آشیانه هارو با پودینگ پر میکنیم ، بعد انواع توت سانان! میذاریم :
خوردن این دسر بسیار لذتبخشه ، پایه مرینگی ترد و کرانچیه و توی دهن ذوب میشه با پودینگ خوشمزه مخلوط میشه و طعم میوه های تازه ،
از همه اونها لذتبخش تر اینکه توت های سفیدمون بیهوده از دنیا نرفتن 
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 

 

دسته بندی دسر
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول