محلبی یا محلبیه یه دسر ترکیه که بی نهایت به فرنی شبیهه ، طرز تهیه ش خیلی راحته و خوش خوراک هم هست ،
محلبی رو با میوه های مختلفی مثل توت فرنگی و شلیل سرو میکنن ، من امروز چون فصل پسته ست، محلبی پسته تازه رو براتون آماده کردم
و با یک ترئین گل گلی با تبریک عید قربان بهتون تقدیم میکنم
مواد لازم:
شیر : نیم لیتر
آرد برنج: ۳ قاشق
نشاسته : یک قاشق
شکر:
پسته تازه : یک مشت
گلاب : یک هشتم پیمانه
چوب دارچین : ۲-۳ سانت
غنچه و برگ گل محمدی برای تزئین
روش کار:
آرد برنج و نشاسته رو با یک استکان از شیر مخلوط میکنیم :
حسابی با ته قاشق ذره هارو به لبه ظرف فشار میدیم تا حل بشن و گلوله ای باقی نمونه :
بقیه شیر رو با شکر و چوب دارچین میذاریم به جوش بیاد:
وقتی شروع کرد به قل زدن ،آرد و نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم :
۲-۳ دقیقه با شعله ملایم به هم زدن ادامه میدیم وقتی شروع به غلیظ شدن کرد؛شعله رو خاموش میکنیم و گلاب رو اضافه میکنیم و چوب دارچین رو درمیاریم :
حالا توی ظرفهای سرومون اول محلبی میریزیم:
بعد یک لایه پسته:
و دوباره محلبی :
به همین سادگی محلبی ما حاضره ، برای تزئینش من یک قاشق از فرنی رو با زعفرون، یک قاشق رو هم با پودر لبو رنگ کردم
با فرنی صورتی ، خطهای موازی کشیدم :
و با خلال دندون طرحدارش کردم :
با فرنی زعفرونی هم سه تا دایره برای مرکز گلها گذاشتم:
بعدش دور لکه های زرد،گلبرگ محمدی چیدم ،با پسته لپه شده و خلال شده و غنچه گل هم طرح رو کامل کردم:
راستی ،برای نمای کناری طرف هم چندتا پسته لپه کرده رو از سمت صافش چسبوندم به دیواره ها :
تو عکس به خاطر رفلکس توی شیشه کم معلومه!
خلاصه ! دیگه دسر خوشمزمون تزئین شده و حاضره
سریع و شیک
و مهمتر از همه ، همه پسند
عیدتون مبارک، نوش جان
مرسی برای این دسر خوشمزه.
خواهش میکنم شبنم جون :قلب: