فینگرفودها از اجزای جدایی ناپذیر مهمونی های امروزی هستن و درواقع در دنیایی که تقریبا “همه” رژیم دارن و تقریبا “همه” چند مدل اوردور و پیش غذا و دسر برای مهمونی ها در نظر میگیرن، چاره ای جز استفاده از سایزهای مینیاتوری برای غذا نیست

البته من جدای از این صحبت ها ، فینگرفودها رو بخاظر تنوع زیاد و میدان وسیع تزئیناتشون خیلی دوست دارم

امروز هم با یه مدل پرطرفدارش اومدم که با الویه درست میشه

مواد لازم :

نان تست : ۱۵ عدد

الویه : تقریبا یک کیلوگرم

سس مایونز،برگ سبزی ، گل رز هویج و خیارشور برای تزئین

روش کار:

الویه رو با روش و مواد مورد علاقمون آماده میکنیم و کنار میذاریم :

حالا میریم سراغ آماده کردن نونها

لبه های برشته نون تست رو با چاقوی اره ای ،خیلی منظم میبریم و کنار میذاریم(دور نریزید برای سالاد پانزانلا و کلی غذای دیگه کاربرد داره،میتونید فریزشون کنید):

حالا نونهارو  چندتایی روی هم میچینیم و به چهار قسمت مساوی برش میزنیم :

روی هر برش یک قاشق غ الویه میذاریم :

و منظمش میکنیم و نون بعدی رو میذاریم :

و بازم الویه و نون

یعنی ۳ لایه نون با ۲ لایه الویه بینش

با این مقدار مواد ۲۰ تا مینی کیک به دست میاد

میشه  به جای برشهای مربعی ، نون تست رو با کاتر های مختلف به شکل قلب و دایره و … برش یزنید و از انواع تزئینات خوراکی استفاده کنید

در کل مهارت آشپزی چندانی نمیخواد و کافیه یک مقدار حوصله کنید تا با غذاهای خیلی ساده یک پذیرایی به یاد موندنی داشته باشید

همه مینی کیکها که آماده شد ، روشون رو یک لایه نازک سس مایونز با لبه چاقو میمالیم و با گل و برگ سبزی دلخواهمون تزئینش میکنیم :

من چندقاشق مایونز رو با سس قرمز تند مخلوط کردم و خطهای صورتی رو باهاش کشیدم

حالا دیگه مینی کیکهای خوشگلمون حاضره

و کافیه اونها رو در ظرف سرو بچینیم، من برای راحتی خوردن زیرشون کاغذ رولت گذاشتم :

به به عجب منظره چشمگیری

امیدوارم بسازید و حسابی به خودتون و مهموناتون خوش بگذره

نوش جان

26 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. محب مهدی(عج) می‌گه:

    خیلی خوشگل شدن.دست گلتون درد نکنه

  2. دخترپاییز می‌گه:

    به به بسیاااااااااار هم عاااااالی…من یه بار این کار رو انجام دادم…ولی نه به این خوووشگلی…نون تست رو مثلثی برش دادم و فقط یه لایه الویه گذاشتم روش….بعد با فلفل دلمه ای رنگی و زیتون مثلا تزیین کردم…اگه عکسش رو پیدا کنم میزارم ببینی…..

    یه چیز بگم بخندی… تو همون مهمونی….الویه جدا تو یه ظرف گذاشته بودم …هیشکی از اون نخورد…گفتن این مثلثی ها طعم فرق میکنه…هرچی گفتم باور کنین مواد یکیه این فقط نون داره باورشون نشد…ظرف الویه موند ولی فیگریاش تموم شد…:)))))

    طراحیه ناخنتون هم مثل دیزاین غذاهاتون فوق العاااااده قشنگه….

    میدونم…تموم شد دیگه….آیکون بوووووووووس و بغل و بازم شرمندگی….

    • پیوند می‌گه:

      به به ،چه کار خوبی کردی ،اونجوری هم حتما خوشگل میشه ،شما اهل سایت آشپزی هستی و تزیینات ساده دیگه به چشمت نمیاد،اما مطمعن باش مهمونات همینکه میبینن برای تزیین وقت گذاشتی کلی کیف میکنن،حتی اگه نسبتا ساده باشه
      وسه همینم اون مدل لقمه ای رو بیشتر دوست داشتن
      مرسی عزیزم،این که یه طراحی سیم ثانیه ایه ،فقط خواستم رنگ لباسم باشه ،
      یه چیزی بگم ؟ یکی دوبار تو مسابقه طراحی ناخن اول شدم ،خیلی دوس میدارم آخه :)

      یک عالمه انرژی مثبت و بووووس

  3. nelahe می‌گه:

    سلام عزیزم اون آرزوی منو برآورده نکردی هااااا

    قرار شد یک پست بگذاری فقط انواع گل درست کردن یاد بدی

    آقا من دلمو این گلات برده خب چکار کنم

    • پیوند می‌گه:

      سلام ،من قرار بود اون مدل گل روی لازانیا رو یاد بدم که دادم،
      اصلا قرار نداشتم همه گلهارو یکجا یاد بدم
      چندین مدل گل تا حالا یاد دادم،قسمت سفره آرایی سایت رو ببینید

      فکر میکنم اگه روی آرم پیوند با آشپزی که وسط صفحه اصلی،سمت چپه کلیک کنی و روش استفاده از سایت رو بخونی خیلی راحتتر از سایت استفاده کنی عزیزم

  4. nelahe می‌گه:

    عزیز دلم این روش درست پیاز خرد کردن و سرخ کردن که قشنگ خوشگل بشن

    با دستور بامیه را هم برای من بگذار دیگه

    به خدا چند بار ازت خواستم

    خیلی وقته منتظرم

    • پیوند می‌گه:

      سلام ،من قبلا روش پیاز داغ رو توضیح دادم ،با شکل توی سایت گذاشتم

      دستور بامیه رو بعیده فعلا ها بذارم هزیزم ،بازم توضیح دادم که اینجا برای دستورهای درخواستی طراحی نشده خانومی ، بازم اگه پختم حتما خارج از نوبت پستش میکنم واستون

  5. سعیده می‌گه:

    عالیهههههههههه

  6. افسانه می‌گه:

    سلام خانم دکتر خسته نباشی دوباره شگفت زدمون کردی عزیزم میترسم بدرستمش با کیک خامه ای اشتباه بگیرنش اخه خیلی خوشگله منم مثل تو خیلی فینگرفود دوست میدارم ولی درستش نمیکنم چون یه دوباری که دوستام اومدن پیشم مامانم درست کرده بود .چشمت روز بد نبینه دوستام که رژیم مژیم حالیشون نمیشه مثل افعی سه سر هر کدوم سه چهار تا برمیداشتن حتی به منو ابجیم نرسید دیگه هر وقت میان با نصف تافتون براشون ساندویج میذارم خخخخخ.من عکسایی رو که دستاتم توش هستن خیلی دوس میدارم مخصوصا موقعی که لاک خوشمل میزنی.اینم خودش یه هنر زیبا.راستی میشه هروقت فرصت کردی چندمدل پاستای جدید بدرستی عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جان،خوبی؟ ممنونم شما هم خسته نباشی ،درسا خوب پیش میره؟
      نه اشنباه نمیگیرن،لحظه اول یه مکث کوتاه میکنن،بعد تو دلشون میگن شیرینی تر که هویج و خیارشور نداره،برگ نداره،این حتما غذاست
      ولی درمورد اینکه به خودت هم میرسه واقعا نمیتونم هیچ تضمینی بکنم،امکانش خیلی زیاده :))

      آخی مرسی،شما عجب دقتی دارین،من فکر نمیکردم لاک به این سادگی انقدر به چشم بیاد،آخه قبلا لاکهای طرحدار داشتم اما کامنتی راجع بهشون نبود !
      حتما عزیزم،چون خودم پاستا دوست دارم و هردفعه یک مدل میپزم،پستش تو دست و بالم هست،یادمه ماهی دوست داشتی،امروز یک مدل پاستای ماهی دار آپ شد

  7. دخترپاییز می‌گه:

    الان با این هنرای شما من متعجب موندم…آیکون تعجب خیلی زیاااااااااااد….

    احسنت به شما خانوم هنرمند و باسلیقه…هزااااار ماااااشااالا….

    دلت نخواد منم یکی دوبار روی ناخونم طراحی کردم… یه بار لاک مشکی زدم با طرح نقره ایه ورساچه….

    اما نمیدونم چرا هرکسی میدید باید واسش توضیح میدادم…که این خوشه زرد شده و پژمردهء گندم نیست این طرح ورساچه عصد.:(..فک کنم حسوووودیشون شده بود…:))

    • پیوند می‌گه:

      شما خیلی لطف داری
      ویژگی انسان زیبا این است که زیبایی ها را میبیند

      خب اصلا خوشه گندم خوشگل تره،تازه پیکاسو هم همش کوبیسم میکشید ، اینم یه سبکیه ،کی به کیه ،مهم اینه که دلت شاد بشه ،همین

  8. دخترپاییز می‌گه:

    http://shootfile.ir/temp/Photo0425.jpg

    این عکس مثلا مینی کیک الویه منه که توضیحش رو دادم:))

  9. سولماز می‌گه:

    عزیزم خیلی ایده جالبی بود خیلی ناز شدن

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول