همیشه مراحل آماده کردن نارگیل برای من انقدر سخت بود که از خیرش میگذشتم و عطاش رو به لقاش ترجیح میدادم

تا اینکه این روش راحت رو برای پوست گرفتن نارگیل پیدا کردم و یه پا مشتری ثابتش شدم ، دیگه شیرنارگیل،پودر نارگیل ،نارگیل مکعب شده و  انواع و اقسام محصولات نارگیل رو خودم خیلی راحت برای آشپزیام تهیه میکنم

این پست رو صرفا برای علاقمندان میذارم

در کل شما کافیه که بتونید با شوک حرارتی ای که توضیح میدم،پوست چوبی نارگیل رو از نارگیل جدا کنید،بقیه مراحل خودش طی میشه

برای این کار،باید اول کرک نارگیل رو بکنید(خود میوه فروشی ها در صورت تمایل شما کرکها رو سه سوته جدا میکنن،اگه ایکارو نکردن شما خودتون شخصا با چنگ و حرکاتی بی رحمانه پوست سر نارگیلو بکشید)

نارگیل بی کرک رو نگاه کنید،سه تا نقطه تیره داره(یه چیزی تو مایه های چشم و دهن)،یکی از اون نقطه ها از بقیه بزرگتره و دایره ای تره (انگار دهنه)، شما اون دهن رو خیلی راحت با نوک چاقو خالی کنید ، خیلی نرمه و راحت تا ته در میاد ، یه اینجور منظره ای ایجاد میشه:

از همین سوراخ آب داخل نارگیل رو توی یه لیوان خالی میکنیم ،کامل (مهمه که نارگیل سوراخ بشه تا داخل مایکروفر ایمن باشه)

حالا نارگیل آماده شوک دادنه، اول میذاریمش داخل فر یا مایکروفر تا حسابی داغ بشه و پوستش یه ترک کوچیک بخوره:

معمولا ۵ دقیقه مایکروفر و ۱۵ دقیقه فر کافیه ،من فر رو ترجیح میدم

دستکش فر میپوشیم و ناگیل داغ رو به فریزر منتقل میکنیم (البته نترسید اونقدرا داغ نیست)

این گرم و سرد شدن هم نارگیل رو حسابی ترک میده،هم پوسته چوبی رو کاملا از لایه زیرش جدا میکنه

کافیه ما بعد از ده دقیقه نارگیل رو از فریزر دربیاریم، چند قطره آبی که دوباره توش جمع شده روی آب قبلی خالی کنیم،بعد یه ضربه با گوشتکوب بهش بزنیم

خود نارگیل به دوتا نیمکره تبدیل میشه

داخل نیمکره ها ، گوشت سفید نارگیل رو با چاقو برشهای شعاعی منظم میزنیم،برشها خودبخود از پوسته چوبی جدا میشن :

در نهایت دوتا کاسه چوبی جنگلی و کلی نارگیل تازه برای ما میمونه:

میتونید همونجوری با پوست نارگیلها رو دوساعت فریز کنید،بعد از لبه برشهای یک میلی متری بدید،برشها خودبخود فر میخوره و به فرم گل درمیاد ،که برای تزئین کیک و شیرینی عالیه:

یا لایه نازک قهوه ای روی گوشته نارگیلو ب پوستگیر جدا کنید و نارگیلها رو کیوب کنید و در دسرهایی مثل امبروسیا که قبلا یاد دادم بریزید

یا بعد از پوست گرفتن،نارگیلو رنده کنید

یا نارگیلهای پوست گرفته رو با یک لیوان آب داخل بلندر بریزید و بذارید حسابی بچرخه ، توی توری بریزید و آبشو بچلونید ، محتویات داخل توری ،تازه ترین پودر نارگیلیه که به عمرتون تجربه کردید،کافیه توی سینی پهنشون کنید تا خشک بشن ،

این پودر نارگیلیه که من با همین روش درست کردم:

آب حاصل از چلوندن هم برای دسرهایی که شیرنارگیل داره قابل استفادست ، مثلا برای کوکیتو 

خلاصه دنیایی از خلاقیتهای نارگیلی پیش روی شما پدیدار میشه

تجربه فان و خوبیه ، امتحانش کنید

دسته بندی بیسیک/پایه

12 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. منا می‌گه:

    سلام دخترم
    خیییییلی عالی بود این پست. من هیشه با نارگیل مشکل داشتم. اصلا نارگیل نخریدم تاحالا واسه همین درد سر

    اولین تجربه ی نارگیلیمو تو اینستاگرام میزارم. دست گلت درد نکنه خانم دکتر، چقد تو خوبی آخه

    • پیوند می‌گه:

      سلام منای خوشگلم

      مرسی نظر لطفته، خوشحالم که دوستش داشتید

      حتما بذار منا جونی،منتظرم، گرچه به علت تبلت پوکیدگی! اینستای درست و حسابی ندارم،اما با لپتاپ یه کاریش میکنم

      خواهش میکنم منا جونم،شما خودتم خوبی که خوبیارو میبینی

  2. واقعا ممنونم ازت، من عاشق نارگیلم ولی همیشه به خاطر سختی مراحل پوست کندنش و اینکه مجبور بودم کلی ساعت باهاش کشتی بگیرم تا یه تیکه نارگیل بخورم،بی خیالش میشدم ولی امروز به محض اینکه این پستو دیدم رفتم نارگیل خریدم و مراحلو اجرا کردم و با خوشحالی هرچه تمامتر الان یک ساعته که دارم نارگیل میخورم :))))
    البته از اونجایی که خیلی عجول بودم نه موقع تو فر گذاشتن زیاد صبرکردم، نه صبرکردم درست حسابی تو فریزر بمونه، برای همین نتونستم به دو قسمت مساوی تقسیمش کنم اما از فریزر که درش آورده بودم خودش ترک خورده بود و راحت جدا میشد

    • پیوند می‌گه:

      خواهش میکنم رها جون ،قابل نداشت

      آره منم یادمه قبلا انقدر مصیبت داشت اصلا سمتش نمیرفتم ولی امسال خیلی نارگیل خریدم،به تلافی قدیم!

      اشکالی نداره مهم اینه که پوستش کنده شده،نارگیلهای کوچکتر معمولا به جای اینکه نصف بشن،یک سوم-دو سوم میشن ، چراشو تحقیق نکردم

      خیلی هم عالی،نوش جونتون

  3. سعیده می‌گه:

    این پست فوق العاده بود پیوند جون.
    خیلی لازم بود.دست گلت درد نکنه .

  4. محب مهدی(عج) می‌گه:

    احسنت.خیلی عالی بود

  5. پریسا می‌گه:

    سلام خیلی خیلی کامل بود و جامع ما هر وقت میخریم زحمتش می افته پا داداشم با قند شکن

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول