تا حالا شده هوس کنید یه چیزی که همیشه میخریدید رو خودتون بپزین ؟

این حاصل همون تجربست :

 

نون تست خونگی که پختنش واقعا لذتبخش بود

و تو این هوای سرد با شکلات و چای خیلی چسبید

این دستور جالب برای نون تست رو من از bread experience  انتخاب کردم و پختم

نوع بازاریش هم خیلی در دسترسه ولی

تجربه پخت این نون انقدر سرگرم کننده و لذتبخشه که میتونه یه بعداز ظهر سرد و کسل کننده زمستونی رو به یه روز خاطره انگیز کنار گرمای مطبوع فر تبدیل کنه

بریم سراغ این تجربه شیرین :

مواد لازم :

آرد: ۳ پیمانه

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

پودر مخمر : ۲ و نیم قاشق غ

نمک : یک قاشق چ

آب ولرم : یک پیمانه سرخالی

شیر : یک چهارم پیمانه

کره ذوب شده : ۱-۲ قاشق برای رومالی

سبوس: کمی برای سطح کار (برای من استفاده نشد )

روش کار :

پودر مخمر رو با یک قاشق از شکر مخلوط میکنیم :

چند قاشق آب ولرم میریزیم و میذاریم کنار:

بقیه آب رو با شیر مخلوط میکنیم:

و شکر رو توش حل میکنیم:

مخمر رو که حسابی ور اومده بهش اضافه میکنیم :

و کل آرد:

هم میزنیم تا خمیر بشه ، اگه خمیرمون چسبنده نیست ، چند قاشق آب بهش اضافه میکنیم :

بعد خمیر رو گلوله میکنیم و میذاریم داخل یه کاسه بزرگ که حسابی چربش کردیم :

درش رو میبندیم و ۱-۲ ساعت در دمای اتاق به حال خودش رها میکنیم :

تا حجمش تقریبا دوبرابر بشه:

یه قالب لوف ۲۵*۱۰ سانتی رو کمی چرب میکنیم :

خمیر رو به شکل قالب در میاریم و میذاریم توی قالب :

روشم خیلی شُل با سلفون میپوشونیم :

بازم میذاریم ور بیاد ، باید ۳ سانت بالاتر از سطح قالب بیاد ،

این بعد از حدود نیم ساعته :

اینجا میریم فر رو روی ۳۵۰ فارنهایت روشن میکنیم گرم بشه

تا وقتی خمیر به ۳ سانت بالای قالب برسه :

سلفون رو برمیداریم و قالب رو راهی فرِ گرم میکنیم ، به مدت ۱۵ دقیقه :

بعدش از فر خارج میکنیم :

قالب رو با فویل آلومینیوم میپوشونیم و دوباره راهی فر میکنیم ، به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه :

حالا نون کاملا پخته ، برای عطر و شکل بهتر ، سطحش رو با فرچه کره ذوب شده میمالیم :

و داخل فر ۳-۴ دقیقه گریل میکنیم :

حالا نون طلایی ما حاضره و کمی که خنک بشه به راحتی از قالب درمیاد

این پشتش :

اینم روش :

و توش :

آمادس که شکلات بمالیم روش و داغ داغ با چای گرم بخوریم و حالشو ببریم

یا باهاش اسنکهای غذایی خوشمزه بپزیم

و از زمستون لذت ببریم !

نوش جان 

دسته بندی نان

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. نسیم می‌گه:

    سلام پیوند جان
    چرا این نان تست خانگی رو نذاشتی تو بخش نان ها؟؟؟
    چرا آوردیش تو دسته بندی نشده ها؟

    • پیوند می‌گه:

      انقدر تند تند آپ کردم که حواسم نبوده بعضی مطالب رو بزنم توی دسته ،چندتارو دیدم اصلاح کردم، اینم الان درستش میکنم ،ممنون عزیزم که گفتی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول