از بین فست فودها من ارادت خاصی نسبت به ناگت مرغ دارم
غذای خوش خوراک و سالمیه
یه خوبی بزرگم داره ، نه تنها میشه تو خونه درستش کرد
بلکه طعم خونگیش عیــــــــن بازاریشه، بلکه خوشمزه تر
میتونیم سر فرصت درستش کنیم و فریز کنیم برای وقتی که عجله داریم ، یا همون موقع مصرفش کنیم
توصیه میکنم این رسیپی عالی رو از دست ندید
بل ازینکه بریم سراغ ساختن این غذای عالی ، بدنیست بدونیم این غذای خوشمزه از کجا اومده :
این غذا رو یک متخصص علوم تغذیه به اسم رابرت بِیکر که استاد دانشگاه کورنل Cornell بوده حدود ۶۰ سال پیش اختراع کرده
بیست ، سی سال بعد مک دونالدز این رسیپی رو به شکل امروزیش در میاره و در دنیا مشهورش میکنه
خود منم اولین بار توی مک دونالدز ناگت خوردم ، میتونم بگم از خوشمزه ترین غذاهای حلالشه
بهتره بیشتر ازین دهنتونو آب نندازم و بریم سراغ پختن این غذای خوشمزه :
مواد لازم :
(با این مواد ، مقدار زیادی ناگت بدست میاد که میتونید اضافشو فریز کنید )
فیله سینه مرغ : ۶۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده : ۲۰۰-۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
عصاره مرغ : یک بسته
پودر باگت خشک شده : نصف پیمانه
پودر پفک نمکی : نصف پیمانه
شیر یا دلستر بدون طعم : نصف پیمانه
روش کار:
همه مواد (به جز پودر نان و پفک و شیر) رو با هم حسابی با چرخ گوشت یا غذاساز ، له و خمیر میکنیم :
یه خمیر یکنواخت بدست میاد:
حالا پودر نان و پفک رو قاطی میکنیم:
حالا دو راه داریم : میشه از خمیر گلوله های اندازه نارنگی درست کنید، داخل شیر بزنید بعد توی پودر بغلتونید و کار تمومه …
یا
اگه میخواید قالب بزنید اینجوری عمل کنید :
با الک درشت مقداری از پودر مخلوط رو کف سینی الک میکنیم :
و خمیر رو با وردنه روش باز میکنیم :
روش هم پودر الک میکنیم و بعد قالب میزنیم :
برای اینکه حسابی کناره هاشم پودری بشه ، من یکباردیگه هم توی شیر و بعد توی پودر زدم :
با این مواد یک عالمه ناگت آماده شد :
اضافه ش رو لایه لایه با سلفون پیچیدم و فریز کردم:
اینجوری دیگه خیالمون راحته و هرموقع لازم شد ، به تعداد کافی ازش داخل حمام روغن داغ سرخ میکنیم
ناگت خوشمزمون آمادس :
امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان