از بین فست فودها من ارادت خاصی نسبت به ناگت مرغ دارم

غذای خوش خوراک و سالمیه

یه خوبی بزرگم داره ، نه تنها میشه تو خونه درستش کرد

بلکه طعم خونگیش عیــــــــن بازاریشه، بلکه خوشمزه تر 

میتونیم سر فرصت درستش کنیم و فریز کنیم برای وقتی که عجله داریم ، یا همون موقع مصرفش کنیم

توصیه میکنم این رسیپی عالی رو از دست ندید

بل ازینکه بریم سراغ ساختن این غذای عالی ، بدنیست بدونیم این غذای خوشمزه از کجا اومده :

این غذا رو یک متخصص علوم تغذیه به اسم رابرت بِیکر که استاد دانشگاه کورنل Cornell بوده حدود ۶۰ سال پیش اختراع کرده

بیست ، سی سال بعد مک دونالدز این رسیپی رو به شکل امروزیش در میاره و در دنیا مشهورش میکنه

خود منم اولین بار توی مک دونالدز ناگت خوردم ، میتونم بگم از خوشمزه ترین غذاهای حلالشه 

بهتره بیشتر ازین دهنتونو آب نندازم و بریم سراغ پختن این غذای خوشمزه :

مواد لازم :

(با این مواد ، مقدار زیادی ناگت بدست میاد که میتونید اضافشو فریز کنید )

فیله سینه مرغ : ۶۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده شده : ۲۰۰-۳۰۰ گرم

پیاز متوسط : ۱ عدد

سیر : ۲ حبه

عصاره مرغ : یک بسته

پودر باگت خشک شده : نصف پیمانه

پودر پفک نمکی : نصف پیمانه

شیر یا دلستر بدون طعم : نصف پیمانه

روش کار:

همه مواد (به جز پودر نان و پفک و شیر) رو با هم حسابی با چرخ گوشت یا غذاساز ، له و خمیر میکنیم :

یه خمیر یکنواخت بدست میاد:

حالا پودر نان و پفک رو قاطی میکنیم:

حالا دو راه داریم : میشه از خمیر گلوله های اندازه نارنگی درست کنید، داخل شیر بزنید بعد توی پودر بغلتونید و کار تمومه … 

یا

 اگه میخواید قالب بزنید اینجوری عمل کنید :

با الک درشت مقداری از پودر مخلوط رو کف سینی الک میکنیم  :

و خمیر رو با وردنه روش باز میکنیم :

روش هم پودر الک میکنیم و بعد قالب میزنیم  :

برای اینکه حسابی کناره هاشم پودری بشه ، من یکباردیگه هم توی شیر و بعد توی پودر زدم :

با این مواد یک عالمه ناگت آماده شد :

اضافه ش رو لایه لایه  با سلفون پیچیدم  و فریز کردم:

اینجوری دیگه خیالمون راحته و هرموقع لازم شد ، به تعداد کافی ازش داخل حمام روغن داغ سرخ میکنیم

ناگت خوشمزمون آمادس :

امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید 

نوش جان

دسته بندی غذاهای فرنگی, مرغ !
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول