نمیدونم ضایعست یا نه ! ولی من اینی که میبینید فقط با انگیزه مصرف آنچه که در یخچال است پختم ، درواقع یخچال دیگه ظرفیت چیز جدیدی داشت اما دلمون غذای جدید میخواست ، منم یه غذای پیوندی پزوندم

یعنی از باقی نخودفرنگی الویه و گوشت پخته و برنج پخته استفاده کردم  ،گوجه های رو به موت رو احیا کردم و … نتیجه پیروزی شکوهمندانه ای بود که همرو راضی کرد

این غذا خیلی خوشمزست و میشه به طریقه غیرپیوندی! و فابریک هم پختش ، من هر دو رو توضیح میدم که همه بتونن استفاده کنن:

مواد لازم :

برنج: ۲ لیوان ( یا ۴-۵ لیوان برنج پخته )

نخود فرنگی پخته یا کنسروی : ۱ لیوان بدون آب

گوجه فرنگی : ۳۰۰ گرم یا ۳ ق غ رب گوجه

گوشت ریز خرد شده پخته* یا گوشت چرخ شده خام : دو سوم لیوان

فلفل دلمه خرد شده : ۳ ق غ (صف یک فلفل متوسط)

پیاز رنده شده : ۲ ق غ

زعفران دم شده

دارچین و فلفل قرمز : هرکدام نصف ق چ

روغن

*گوشت پختن تقریبا برای همه خورش ها یکسانه ، یک ق غ پیاز خرد شده رو تفت میدیم ،گوشت و فلفل سیاه و زدچوبه رو هم داخلش تفت میدیم بعد با سه لیوان آب ۳ ساعت میپزیم ) ،من همونطور که گفتم از قبل گوشت پخته داشتم، اگه عجله دارید به جای گوشت پخته،گوشت چرخ شده استفاده کنید

روش کار:

پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو با یک ق غ روغن توی تابه تفت میدیم :

(اگه قصد دارید به جای گوشت پخته از گوشت چرخ شده خام استفاده کنید،اونم اینجا تفت بدید )

گوجه رو پوره میکنیم و به تابه اضافه میکنیم و شعله رو زیاد میکنیم :

ادویه هارو هم در هاله ای از بخار اضافه میکنیم :

گوشت پخته رو هم اضافه میکنیم :

آب گوجه که کمی تبخیرشد ، نخودفرنگی رو اضافه میکنیم :

با حرارت بالا و در باز میذاریم آب گوجه حسابی تبخیر بشه و یک سس غلیظ به دست بیاد ، :

شعله رو خاموش میکنیم

همزمان با غلیظ شدن سس ، برنج رو مثل همیشه صاف میکنیم و دم نمیندازیم (یا از برنج پخته استفاده میکنیم )، کف قابلمه کمی روغن میریزیم و ته دیگ مورد نظر رو میندازیم :

، بعد یک لایه برنج :

یک لایه از سس :

همینطوری لایه لایه ادامه میدیم و در قابلمه رو دم کنی میذاریم و میذاریم با شعله ملایم دم بکشه

آخر هم زعفرون دم شده و یک ق غ روغن میدیم روی پلو :

با کفگیر کمی مخلوطش میکنیم  :

دیگه آماده سروه

خیلی پلو خوشمزه ایه امتحانش کنید

من کنار ظرف رو با تربچه و سبزی دورچین کردم

امیدوارم شما هم بپزید و لذت ببرید ، نوش جان

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. افسانه می‌گه:

    نفرمایید خانوم مگه میشه غذای پیوند پز ضایع باشه این دیگه از اون حرفها بودا.به قول بابای من اشپز اونیه که با هرچی که دم دستش میادبتونه یه غذای خوب بپزه مواد این غذا که همش خوبه اشپزشم که شما باشی درجه یکه پس حتمی خوشمزه ست فقط اون روغنی که ریختی ته دیگ یه مقدار نبودادکتر جون.دورچینت تو قلبم خیلی خوشمله تازه مفیدم هست

    • پیوند می‌گه:

      خب گفتم شاید باشه ? مرسی شما لطف داری ?
      بله باباتون صحیح میفرمایند ، اما تاثیر طعم اجزا درطعم نهایی اجتناب ناپذیره
      مرسی گلم بازم نظر لطفته ???
      چشمات قشنگه خانومی ، هم مفیده هم خوشمزه به به

  2. سولماز می‌گه:

    عزیزم این یه غذای بازیافتی خیلی خوبیه برای مواقعه ای که توی مهمونیا برنج زیاد میاد
    عالیییییییییی دستت طلا

    • پیوند می‌گه:

      وای چه خوبه یه آشپز از آدم تعریف کنه حس خوبی بهم دست میده
      ممنون عزیزم، خیلی خوب میشه حتما امتحانش کن ?

  3. سولماز می‌گه:

    عزیزم چوب کاری میکنید من باید پیش کارای خوب شما لنگ بندازم از هر انگشتتون یه هنر میریزه یه بانوی کامل از هر لحاظ. بدون تعارف وبه قول معروف پاچه خواری کارتون حرف نداره استاد

    • پیوند می‌گه:

      سولماز جونم شما انقدر مهربون و خوش قلبی که دل همرو میبری عزیزم ??این بزرگترین هنره ?
      مرسی گل نازنین ، قابل محبتتو نداره ? شما زیبایی که زیباییها رو میبینی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول