خوبی این غذا اینه که پختنش مهارت خاصی نمیخواد و اگه فقط برنج آبکش کردن بلد باشید میتونید راحت اینو بپزید 

میشه گوشت و هویج رو پخت و یخچال گذاشت ، فقط روز مهمونی برنج آبکش کرد و با اینها مخلوط کرد 

مواد لازم :

برنج ۴ پیمانه 

هویج خلال شده : دو پیمانه 

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم 

پیاز : یک عدد متوسط 

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران : به مقدار لازم 

روغن 

 

روش کار : برنج رو از قبل خیس کنید و آبکش کنید 

هویج خلال شده رو با یک استکان آب روی شلعه ملایم بپزید ،نزدیک آخر پخت زعفرون دم شده و یک قاشق مرباخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید 

پیاز رو با غذاساز کاملا ریز کنید، آبش رو دور بریزید، با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین ورزش بدبد و قلقلی کنید و توی تابه با کمی روغن و نصف استکان آب تفت بدید 

یک کفگیر از برنج رو با زعفرون دمکرده حسابی زعفرونی کنید و هویج و گوشت رو بریزید توش ،

حالا توی دیس مورد نظرتون لایه لایه از برنج ساده و مخلوط بالا بکشید 

نوش جونتون 

 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول