خوبی این غذا اینه که پختنش مهارت خاصی نمیخواد و اگه فقط برنج آبکش کردن بلد باشید میتونید راحت اینو بپزید
میشه گوشت و هویج رو پخت و یخچال گذاشت ، فقط روز مهمونی برنج آبکش کرد و با اینها مخلوط کرد
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
هویج خلال شده : دو پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز : یک عدد متوسط
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران : به مقدار لازم
روغن
روش کار : برنج رو از قبل خیس کنید و آبکش کنید
هویج خلال شده رو با یک استکان آب روی شلعه ملایم بپزید ،نزدیک آخر پخت زعفرون دم شده و یک قاشق مرباخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید
پیاز رو با غذاساز کاملا ریز کنید، آبش رو دور بریزید، با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین ورزش بدبد و قلقلی کنید و توی تابه با کمی روغن و نصف استکان آب تفت بدید
یک کفگیر از برنج رو با زعفرون دمکرده حسابی زعفرونی کنید و هویج و گوشت رو بریزید توش ،
حالا توی دیس مورد نظرتون لایه لایه از برنج ساده و مخلوط بالا بکشید
نوش جونتون